Som sklamaný láskou prenasledovaný minulostou a znicený prácou. Vsetko sa dojebalo. Asi som od toho ocaakaval viac. Omnoho viac.Ja ktory som vyhlasil ze sa nikdy neozenim som sa zalubyl. To dievca ma uplne poblaznilo. Najhorsia laska je neopätovaná láska.
No gramatikaaaa boze..ok neriesim.tak lubis ju..pisete si na pokeci a ty po inym nickom..ty si odkial z marsu?Ved ak ju mas rad a chcel by sis nou byt mal by si sa trosku snazit a nie pretvarovat..a je lahke lubit ale tazke ziskat..a ak by si ju videl len malokedy lebo je z lotysska ci odkial myslim ze by to asi moc nemalo zmysel..Viem si zalubeny ale tych lasok este bude..a krajsich opetovanych..
Kamo zober devinu a spagat vyber si navysie miesto v okoloy postav sa nan najlepsie kde je vela ludi ...kukni sa stade kolko je bab na svete zober pistol odloz lano vyhod a daj si dve facky a hlavne skrs jeden kvet sa luka nestrati
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Hrúza.
Povedz jej to, alebo tomu tvojmu kamaratovi mozno ti pomoze.