Dávam si pozor, gde sa to nehodí... Ale medzi kamošmi sa to niekedy nedá zadržať... Pred rodičmi isto nie, také tvrdé nadávky, iba keď náhodou nejaký vtip čítam a je to tam... A v spoločnosti... Závisí od toho aká spoločnosť...
Nikdy, nikdy, proste nikdy nezabudnem, jak sme išli tu u nás po ulici a ty na toho psa, tak hlasno, že to museli počuť aj susedia na tretej ulici odtiaľ:
skôr nie, snažím sa to nahradiť inými slovami ale dnes vo vlaku padlo slovné spojenie " je*ém ti ancijáša tvojho! " ked som si tresol hlavu o ten odkladací priestor...
nadávam keď sa potrebujem vyjadriť na niečo čo sa mi nepáči... a to je jedno v akej situácii som a kde som... je to podľa mňa úplne normálne, nemali by to podľa mňa cenzúrovať na verejnosti...
Na verejnosti nenadavam... iba nechtiac, ked zakopnem alebo mi spadne telefon na zem a podobne.... ked sa rozpravam s priatelmi tak nadavam ale len v ramci normalnosti... ked hovorim o niekom kto je kokot tak to poviem priamo a nebudem to zaobalovat
vulgarizmy používam len pri dvoch veciach; 1. milujem teatrálnosť vulgarizmov pri vyjadrovaní istých impresií akéhokoľvek charakteru (zn.: pomalá, nežná artikulácia pri vyslovovaní)
2. klasika. ak vás niekto intergalakticky vytočí a ste si istý, že dotyčný/á je kokot a piča, tak prečo im to jednoducho nepovedať.
@dieromantic čo sa bojíš, by si si stupla na sedadlo, ved niesú aj tak extra čisté 5x pozrieť. 2x premyslieť a 1x sadnúť si treba síce toto bol nový vagon, to preto ten tresk
nadávam.. to je už zvyk, berem to že to sú normálne slová .. už mi tak prirástli.. ale doma nie samozrejme, pred rodičmi určite nie...ale ináč dosť často
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a inak do riti a tak bezne
Keď som úprimne nasratý.
Inak sa snažim nenadávať
len tak ked dakedy ze: "poteuem sa"
Napr. v buse, kde su cudzi ludia sa snazim nenadavat, alebo hovorit potichu...
Doma len ked je nejaka vazne situacia
Nikdy, nikdy, proste nikdy nezabudnem, jak sme išli tu u nás po ulici a ty na toho psa, tak hlasno, že to museli počuť aj susedia na tretej ulici odtiaľ:
DRŽ UŽ PIČU!
ale potom som sa umúdrila a nenadávam
až na pár výnimiek
( )
2. klasika. ak vás niekto intergalakticky vytočí a ste si istý, že dotyčný/á je kokot a piča, tak prečo im to jednoducho nepovedať.
@p ät jak ty to vieš obkecať, sedlák ^^
Vopred Vrelá Vďaka.