ti drbe? načo to chceš fajčiť BEZ NIKOTÍNU?! nasávať do pľúc popokot karcinogénov len tak zo srandy, bez žiadneho efektu? čím myslíte ľudia?!
a btw, @1
a btw č. 2, elektornické cigarety sú ešte väčšie svinstvo karcinogénne než normálne cigarety.
@0 ono ..máš jasné, že škodí menej,ale nachádza sa tam mnoho iných látok ,ktoré dosť škodia...ale určite to menej škodí, ako normálne cigarety. Keď sa potrebuješ zbaviť závislosti, tak najlepšia možnosť sú tie elektronické.,ale ani to dlho,nech nebudeš zase závislý na nich..najlepšie je ani nezačínať a máš pokoj
Neskodi. Ked si das bez nikotinu ani to necitis ked tahas...
urcite to neobsahuje ani zdaleka tolko skodlivin co normalne cigy.. sama som fajcila x rokov, potom som presla na ecigaretu a teraz uz nefajcim vobec
tie lobisticke kampane proti ecigaretam mozu zozrat fakt len ludia ktori nevedia ze 2 a 2 su 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a btw, @1
a btw č. 2, elektornické cigarety sú ešte väčšie svinstvo karcinogénne než normálne cigarety.
urcite to neobsahuje ani zdaleka tolko skodlivin co normalne cigy.. sama som fajcila x rokov, potom som presla na ecigaretu a teraz uz nefajcim vobec
tie lobisticke kampane proti ecigaretam mozu zozrat fakt len ludia ktori nevedia ze 2 a 2 su 4
Vďaka
Pekný deň,