Takze rano vstanem, pomodlim sa, potom sa idem vycikat, najest a pripadne idem do roboty, ak idem. A ak zbadam na birdzi forum len pre urcite pohlavie, tak si ho v nastaveniach zmenim, aby som sa mohol zapojit. Po robote zase varim, jem, hram sa, citam, pozeram film, pocuvam hudbu alebo take daco. No a snazim sa tiez travit plnohodnotny cas s manzelkou, aspon chvilu, ked sa dlhsie neda.
Ráno vstanem, tak 4:30 - 5:30, dám kávu, kuknem Birdz, zahrám LOD, kuknem maily, nakŕmim zvery a idem do práce. Z práce chodím tak o 21:30, niekedy aj po 22:00 dám sprchu, najem sa, kuknem maily, Birdz, zahrám LOD, a idem o takej 12:00 až 1:00 spať. A takto 7 dní v týždni bez dňa voľna. Približne
1. Muž ráno vstane ,rozlepi oči a poškriabe si rozkrok
2.Ide sa vycikat , cikne vedľa ,of course keď utrie .. stal sa zázrak
3.Počas dňa , z 90% sa jeho mysel zameriava na sex, z 10 % na jedlo ,auto
4. Jeho predlhy deň konci tým že sa ide zas vycikat ale keďže je už dosť unavený , tak sa škriabe už len pocas spánku
5. A aby som nebola taká zlá .. cez noc chrápe a píska a zvykne byt aj námesačny a mat živé sny (ale to už nezachádzam do detailov , lebo by to už bola odpoved na otázku
Čo robí muž cez noc )
Deň pred bežným dňom sa opýtam kalendáru čo všetko ma čaká. Podľa toho viem či vstať okolo 4 20 alebo môžem vyspávať do 7, no a deň vyplňujem naplánovaným programom..
Tak ako väčšina, polovicu časti dňa keď nespíme strávime v zamestnaní, ďalšie hodiny cestvaním z/do zamestnania a potom len klasika že zbehne sa do potravín splašiť dačo pod zub, pustí sa telka, schrúmem jedlo a potom zalahnem a pozerám TV kým nezaspím. To je celé.
Cez voľné dni sa to líši iba toľko že zhruba ten čas čo by som bol normálne v práci prespím a potom už pokračuje rutina.
rano vstanem, a vypijem si kavu, co mi zena navarila. Idem akoze lovit mamuty, lebo doma vrestia deti, neda sa to vydrzat, ked ich zena nenakoji. Cely den presedim kdesi na luke a potom idem bez mamuta domov. Doma si dam pivo a kolac co mi zena nachystala a do vecera kukam telku. Potom si dam palenku, preventivne zbijem zenu a deti a idem spat.
Ráno, na obed, večer, v noci, proste hocikedy idem do práce. Či je sviatok, piatok víkend. Ak mám budík na šiestu, x krát mi už zvoní telefón aj o štvrtej nech už idem do roboty. Ak mám napr. dennú, nikdy si na večer nič neplánujem, pretože ani svätý netuší kde a kedy vôbec skončím a ako dlho budem cestovať domov. Po robote ak som rozbitý, čo väčšinou som, tak spím. Vo voľne varím, čítam si, spravím niečo okolo domu. Občas behnem s kamarátmi na pivo, prípadne sadnem do auta a niekam proste idem. Hocikde. Stáva sa mi, že už som tak zblbnutý, že ani neviem aký je dátum, či deň.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
2.Ide sa vycikat , cikne vedľa ,of course keď utrie .. stal sa zázrak
3.Počas dňa , z 90% sa jeho mysel zameriava na sex, z 10 % na jedlo ,auto
4. Jeho predlhy deň konci tým že sa ide zas vycikat ale keďže je už dosť unavený , tak sa škriabe už len pocas spánku
5. A aby som nebola taká zlá .. cez noc chrápe a píska a zvykne byt aj námesačny a mat živé sny (ale to už nezachádzam do detailov , lebo by to už bola odpoved na otázku
Čo robí muž cez noc )
Joo ale aj tak vás milujeme , Ta ňe
Cez voľné dni sa to líši iba toľko že zhruba ten čas čo by som bol normálne v práci prespím a potom už pokračuje rutina.