@4 hej hej, ale KTO číta témy ktoré tu bolo dávno?
BFMV - dá sa to vydržať. Ale chytlavé texty? Ako im môžeš rozumieť? A ľudia, preboha, ako viete rozlíšiť či je to melodický metalcore alebo niečo úplne iné?
@stmortiis JA viem veľmi dobre čo je to melódia a nemám NIČ proti BFMV a ani som NIČ nenamietala proti melódii, len proti tomu že je je mi ťažko uveriť že niekto, kto nemá AJ ako prvý jazyk, rozumie tomu čo spievajú.
@yukari praveze by som povedala ze dost songov sa da pochopit uz len z par pocuti ..nehovorim ze presne o com spievaju ale tak podstatu zistis...a nemusis mat prvy jazyk AJ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a ako to že niektorí nedokážu bez nich žiť.. skvelá hudba, texty, chytľavé no a tak
» www.birdz.sk/forum/bullet-fo...
» www.birdz.sk/forum/poznate-k...
Ale po vypočutí jednej skladby - fain
BFMV - dá sa to vydržať. Ale chytlavé texty? Ako im môžeš rozumieť? A ľudia, preboha, ako viete rozlíšiť či je to melodický metalcore alebo niečo úplne iné?
@yukari zapocuvaj sa do hudby a zistis ci je tam melodicka linka alebo len taky "hluk" teda ak vjes co je melodia
bullet su super a matt je imho na zjedenie
milujem ich sola, ale dokazem bez nich prezit.. nasiel som si nahrady