@waiqiki ja som čítala všetky od neho ^^ píše suprovo a to sa mi páči, že vždy trafí témy ktoré mňa zaujímajú-ilumináti a umenie a tak-mňa osobne najviac bavili anjeli a démoni a stratený symbol ale bod klamu-človeče tak tým ma dostal fakt to som proste nečakala
@waiqiki presne jak hovoris , len to ma este krocha iny vyznam , apokalypsa skutocnosti neznamena koniec sveta ako si vsetci myslime ale tusim z grectiny ci hebrejciny to znamena ODHALENIE !!!!cize odhalenie ze ludia boli tunak na zemi vytvoreni pred 25000 rokmi ked tu nikde nebol zivot inteligentnymi bytostami , zvanymi elohim , ktori tu zasiali zivot aby sa mohol samostatne vyvijat , tito vedci z vesmiru cize ako keby mimozenstania vzdelavali ludstvo pocas historie svojimi prorokmi , kazdy v inom case a na inom mieste ktori kazali hlavne nenasilie a lasku pre vtedajsich znacne barbarskych ludi !!!! viac na www.rael.org
@frflos ti trdlo !!! , apokalypsa skutocnosti neznamena koniec sveta ako si vsetci myslime ale tusim z grectiny ci hebrejciny to znamena ODHALENIE !!!!cize odhalenie ze ludia boli tunak na zemi vytvoreni pred 25000 rokmi ked tu vtedy nikde nebol zivot , inteligentnymi bytostami , zvanymi elohim , ktori tu zasiali zivot aby sa mohol samostatne vyvijat , tito vedci z vesmiru cize ako keby mimozenstania vzdelavali ludstvo pocas historie svojimi prorokmi , kazdy v inom case a na inom mieste ktori kazali hlavne nenasilie a lasku pre vtedajsich znacne barbarskych ludi !!!! viac na www.rael.org
@meana , apokalypsa skutocnosti neznamena koniec sveta ako si vsetci myslime ale tusim z grectiny ci hebrejciny to znamena ODHALENIE !!!!cize odhalenie ze ludia boli tunak na zemi vytvoreni pred 25000 rokmi ked tu nikde nebol zivot ,inteligentnymi bytostami , zvanymi elohim , ktori tu zasiali zivot aby sa mohol samostatne vyvijat , tito vedci z vesmiru cize ako keby mimozenstania vzdelavali ludstvo pocas historie svojimi prorokmi , kazdy v inom case a na inom mieste ktori kazali hlavne nenasilie a lasku pre vtedajsich znacne barbarskych ludi !!!! tichto ludi ako my , z vesmiru povazovali vtedajsi primitivny ludia vdaka ich mimoriadnej technike za bohov , !!! keby sme teraz niekde prileteli lietadlom do nejakeho znacne zaostaleho kmenu niekde v brazilii , nepovazovali by nas tito ludia za bohov ???, www.rael.org
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» xibalbasblog.files.wordpress.com/2010/01/1bravo....
nevidím problém xD
Zavolejte někde vesmírní lidi , ať nás nestihnou očipovat
a k tebe sa nebudem vyjadrovať, snáď len to, že dúfam, že ti odpadnú všetky prsty na rukách, idiot