chodievam na bicykli dennodenne a mám aj ’tacháč’ takže jazdím väšinou v meste, kde to kvôli semaforom nemôžem rozbaliť, tak moja priemerná rýchlosť je 17-20 km/h ... keď mi hrá dobrá muzika, tak aj 30
@flussica a si predstav, že niekto ako ja (čo sedí na bicykli tak v priemere raz do roka... tento som nebola ani raz ide dolu kopcom a trocha pridá a má 30km, som čakala, kedy z toľkej rýchlosti vzlietnem
ked sa neponahlas na "normalnom" bicykli okolo 15 km/h ked ides svizne, ale neponahlas sa, tak tych 20, a ked ides rychlo, na dobrom (nie cestnom) bicykli, tak das nieco vyse 25, 30 uz dost tazko - dlhodobo.
venujem sa cyklistike cely zivot taze ti to viem celkom presne povedat .. pokial ides po clenitom horskom, kopcovitom terene tak priemerna rychlost je asi tak 15km/hod - 20km/hod , po rovine je to asi tak 20km/hod ak ratame ze jazdis aj po meste lebo tam casto treba spomalovat koli rozlicnym veciam , na rovnej ceste by si mal dosiahnut priemernu rychlost 20km/hod - 25km/hod v zavislosti od toho ako si na tom kondicne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a na BMX som dal max 48 po rovinke ale to som mal potom problém vôbec pedálovať