Bola som... Neviem, mali to veľmi blbo zorganizované. Hodinu sme nevedeli nájsť letáčiky, bolo tam ľudí ako v New Yorku na ulici a keď si chcela vidieť niečo pri nejakom stanovišti, tak si musela mať aspoň dva metre, aby si cez ten zástup ľudí vôbec niečo uvidela... Ale uznávam, tie diódy na plastových lyžičkách zapichnutých v zemi v parku pri stanici boli nádherné...
A páčila sa mi aj taká hra, ktorú premietali na stenu starej krytej plavárne. Lietadlo zhadzovalo atómové bomby a ľudia museli intenzitou kriku dosiahnuť istý bod, pri ktorej by bombu zničili. Pekné to bolo no, len blbo zorganizované, veľa ľudí, každé to si chodilo ako chcelo...
ano fakt to bolo pekne a zaujimave skoda ludia ze ste neboli najlepsie bolo ako sme stretli 4 francuzsky par madarov anglicanov... proste bolo tam ich aspon stvrtina poctu.
Som sklamaný. Park bol naozaj super a to som si užil, no ostatok bol neuveriteľne o ničom, asi som si to predstavoval trochu inak. Dalo by sa spraviť tak veľa zaujímavého, čakal som napríklad 3D projekciu na fasádu budovy, napríklad aj maľbu fosforeskujúcou farbou na zem etc. ...Tie stromy v parku pri McDonalde boli sn...áď vtip, to bol asi najväčší prepadák. Nič už no, snáď to na budúci rok bude lepšie, aj ked si myslím, že žiaden budúci rok už nebude, čo by bola škoda, kedže je to druh akcie kde sa dá vymyslieť nekonečné množstvo úžasných a zaujímavých vecí.
mrzi ma ze ludia cakali nieco viac. ale co, nikto nevie... len ze viac.
tak ludkovia prosim uzite si dany okamzik, aj to co bolov bielu noc, bolo super na kosice. udialo sa tu za poslednych par rokov vela vela akcii. a to vdaka EHMK a Zuzane Pacakovej!!!! nikde ju nik nespomina ale kocka urobila toho pre tieto projekty sucasneho umenia vela! je to obdivuhodne!!! tesi ma ze sa tu konecne nieco deje. tesi ma vobec ze ludia hovoria o tom co sa ima pacilo a nepacilo. pretoze to znamena ze boli sa pozriet a o to tu ide. ze ludia prisli do mesta, stretli sa , porozpravali, aj pokukali umenie, podiskurovali, presli sa po meste...ved kolko ludi vten vecer bolo v meste? vraj bielu noc navstivilo az 20 tis ludi! je to neuveritelne !!! super kosice!
instalacie boli perfektne, svetielka mali uspech u vsetkych generacii. spev bol uzasny, tanec, balony... ano, skoda ze ludia rozkradli instalacie svetielok a znicili balony a ine,,... ale aj to treba ludi naucit! umenie je pre vsetkych! ked toto pochopia mozno nechaju celu instalaciu , aby popripade aj na dalsi den si obcania co prisli iba na maraton vsimli ze sa tu nieco deje..
.. bolo to dobré, len ešte to treba trošku doladiť, hlavne organizáciu, lebo som prišla asi na 4 stanovištia a ani jedno nefungovalo .. inak som spokojná.. Park nemal chybu - krása
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A páčila sa mi aj taká hra, ktorú premietali na stenu starej krytej plavárne. Lietadlo zhadzovalo atómové bomby a ľudia museli intenzitou kriku dosiahnuť istý bod, pri ktorej by bombu zničili. Pekné to bolo no, len blbo zorganizované, veľa ľudí, každé to si chodilo ako chcelo...
bolo to výborné
tak ludkovia prosim uzite si dany okamzik, aj to co bolov bielu noc, bolo super na kosice. udialo sa tu za poslednych par rokov vela vela akcii. a to vdaka EHMK a Zuzane Pacakovej!!!! nikde ju nik nespomina ale kocka urobila toho pre tieto projekty sucasneho umenia vela! je to obdivuhodne!!! tesi ma ze sa tu konecne nieco deje. tesi ma vobec ze ludia hovoria o tom co sa ima pacilo a nepacilo. pretoze to znamena ze boli sa pozriet a o to tu ide. ze ludia prisli do mesta, stretli sa , porozpravali, aj pokukali umenie, podiskurovali, presli sa po meste...ved kolko ludi vten vecer bolo v meste? vraj bielu noc navstivilo az 20 tis ludi! je to neuveritelne !!! super kosice!
instalacie boli perfektne, svetielka mali uspech u vsetkych generacii. spev bol uzasny, tanec, balony... ano, skoda ze ludia rozkradli instalacie svetielok a znicili balony a ine,,... ale aj to treba ludi naucit! umenie je pre vsetkych! ked toto pochopia mozno nechaju celu instalaciu , aby popripade aj na dalsi den si obcania co prisli iba na maraton vsimli ze sa tu nieco deje..