To by si potrebovala ešte vyperoxidovať a predpokladám že finálny vysledok bude blond-žlto, a na žltý odlesk vyskúšaj tento šampon či V obchodoch hladaj pod názvom "Silver" a keby si do toho náhodou išla tak hlavne vela vela vyživuj ..(maska,krem,kondicionér..) aby neboli až moc vysušené
hahá.
pôjde to ale minimálne 4x zosvetlenie až na úplnú platinu.
ak chceš odfarbovať doma a nie u kaderníčky tak
loreal platina 3 až 4x v 3týždňových odstupoch ak nechceš aby ti vypadli vlasy.
potom na to silver šampón každé umytie, neskôr každé druhé. ako tak pomáha iba kallos a shauma silver , mám 5 druhov, ostatné nezaberajú vôbec.
ďalej. na to hoď farbu La Riche Directions Silver alebo White. podla toho aký odtieň chceš.
celá procedúra vyjde extra draho a najprv budeš vyzerať ako profesionálne kura .priprav sa na to : D
aa potom masky, kúry a čo ja viem čo.
dosť mi zničil vlasy prechod na blond z hnedej a to som si ich predtým nefarbila.
Netuším ale ja naposledy keď som si prefarbil vlasy z hnedej ná blond, nedostal som sa do školy. Dvere niesli otvoriť. Neskôr som zistil ze som baby priťahoval jak magnet a bolo ich pred dverami nakúpených toľko ze siahali az do centra mesta.
keď som bola blond tiež som chcela niečo také, ale stačila mi platinová a je to asi to najťažšie čo môžeš chcieť vyčarovať na hlave pkiaľ nemáš prirodzene blond vlasy.zver sa do rúk jedine kvalifikovanej kaderníčky lebo sama si vlasy spáliš alebo vyčaruješ sivo fialovú farbu (to sa podarilo aj pár kaderníčkam u ktorrých som bola kým som nenašla jedinú, ktorá mi vedela spraviť blond vlasy)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
či
V obchodoch hladaj pod názvom "Silver" a keby si do toho náhodou išla tak hlavne vela vela vyživuj ..(maska,krem,kondicionér..) aby neboli až moc vysušené
pôjde to ale minimálne 4x zosvetlenie až na úplnú platinu.
ak chceš odfarbovať doma a nie u kaderníčky tak
loreal platina 3 až 4x v 3týždňových odstupoch ak nechceš aby ti vypadli vlasy.
potom na to silver šampón každé umytie, neskôr každé druhé. ako tak pomáha iba kallos a shauma silver , mám 5 druhov, ostatné nezaberajú vôbec.
ďalej. na to hoď farbu La Riche Directions Silver alebo White. podla toho aký odtieň chceš.
celá procedúra vyjde extra draho a najprv budeš vyzerať ako profesionálne kura .priprav sa na to : D
aa potom masky, kúry a čo ja viem čo.
dosť mi zničil vlasy prechod na blond z hnedej a to som si ich predtým nefarbila.