Čo si myslíte o bielych šatách na svadbe? Nie sú dlhé, ani honosné (s kruhom či nejakými volánmi, výraznými aplikáciami a pod.), takže si myslím, že nevestu by zatieniť nemali. Doplnky, ako topánky a kabelku by som zvolila čiernej farby.
obecne sa hovorí, že by mala mať biele len nevesta, ale pokiaľ vyslovene nie sú honosné, podľa mňa by to nebolo faux pas...ale to záleží dosť aj od ľudí si myslím...pokiaľ je to nejaká konzervatívna rodina, ktorej záleží na bontóne, asi bude na teba zazerať aj keby si mala krémové šaty s čiernymi lodičkami...ale myslím, že ak to nebude samotnej neveste vadiť, alebo nejakej jej rodine ak to nebude vadiť, tak to je v pohode...to by som sa skôr spýtala tam kompetentných osôb, ako to vnímajú, nie ľudí na nete...lebo všade je trendom niečo iné
Podľa mňa áno.. i keď si niekto môže povedať, že je to len farba šiat a to nie je podstatou svadby, lenže svadobné šaty nevesty sú na oko práve tým elementom, ktorý poukazuje na to, že toto je tá žena, ktorá sa vydáva a ktorej patrí tento deň.
I keď ako vravíš nie sú nejaké ozdobné, nevzala by som si ich a nechala by som nevestu naozaj vyniknúť.
@marleymt tak myslím, že vrámci Slovenska diametrálne rozdiely nie sú, a to je konzervatívne až až preto sa pýtam aj tu. a vďaka za názor, osobne si myslím, že ak si nedám biele topánky a kytičku do ruky tak na tom nemá byť čo divné. sama, ako nevesta, by som sa nehnevala ak by takto niekto prišiel.
možno keby si si dala doplnky nejakej výraznej farby, napr. červený opasok, červené lodičky, kabelku....ale príde mi jednoduchšie zohnať jedny iné šaty ako veľa iných doplnkov.
@mortysh tak jasné že sú ľudia, ktorým to nevadí, preto som ti napísala, že by som sa radšej spýtala tam konkrétnej nevesty alebo tak ak sa v tom ty nebudeš cítiť blbo a zároveň neveste to nebude vadiť, tak tak choď...ono častokrát čo rodina, to iný mrav, a všade sa dodržiavajú iné tradície...ako tu už píšu, videla som svadby, kde prišla rozvedená nevesta v bielych šatách, ženích v modrom obleku a nevesta v modrých šatách a pod...a mnohokrát bývajú aj družičky na svadbe oblečené v bielych šatách, a to nielen malé dievčatká, ale aj také 13-14 ročné... takže ak to nebude moc kričať...šak už nejako si to zariadiš
@mortysh určite nie , dobre ja som bola skoro v bielej farbe na svadbe a to zdonútenia (boli krémové - nad kolená ,bez ramienok a čipkovou sukňou) a to pred 4 rokmi (doteraz mám z toho nepríjemný pocit keď idem niekomu na svadbu ,lebo si každý spomenie ,že ja som vtedy mala biele šaty ---- aj keď biele neboli )
ženích má tiež tej istej farby oblek (ak nemá niekto sivý alebo tmavodmodrý,.....) ,ale tam to nevadí
ale určite nechoď v bielych
+ bielo-čiernu (bez iných farieb) fakt nemôžem ,to je niečo ako ružová s oranžovou alebo zelená s ružovou .... len môj názor
@mortysh keď som sa vydávala, kamoška mi chcela prísť na svadbu tiež v bielych šatách s čiernymi doplnkami... nehodí sa to... trocha sme sa na tom pochytili, lebo chcela silou-mocou ale nevzala si nakoniec... mne osobne to strašne vadilo, je to moja svadba, ja som nevesta takže bielú si vychutnám len ja....navrhujem sa jej na to priamo opýtať
toto je moje forum z predroka, tiez som váhala a nakoniec som si tie v komentoch objednala, neveste ani nikomu nič neprekazalo, doplnky som mala kremove topanky a kremovozelenu elegantnu kabelku, cierna je podla mna kontrast, aj ked ptm som sa prezula do ciernych balerin lebo ma hrozne ominali topanky
..ale na tvojom mieste sa urcite spytam nevesty, my sme zas neni nejaka krestanska rodina preto to nevadilo, a ako som sa bala ze babkam to bude vadiť, bolo tam dievča čo malo saty biele ako sneh tak som v tom nebola sama (btw moje boli take bielo krémové)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
to sa tak robi, ze dakto musi mat krajsie saty ako nevesta.. za trest
I keď ako vravíš nie sú nejaké ozdobné, nevzala by som si ich a nechala by som nevestu naozaj vyniknúť.
co rozvedena, ale ked tam pride tehotna nevesta v bielych satach alebo s deckom ...
ak by si veľmi chcela, tak sa spýtať nevesty či jej to neprekáža
btw väčšinou aj keď to neveste a jej rodine prekáža, tak sa nájde nejaká krava čo si biele šaty oblečie
ženích má tiež tej istej farby oblek (ak nemá niekto sivý alebo tmavodmodrý,.....) ,ale tam to nevadí
ale určite nechoď v bielych
+ bielo-čiernu (bez iných farieb) fakt nemôžem ,to je niečo ako ružová s oranžovou alebo zelená s ružovou .... len môj názor
nechaj túto farbu neveste.
a hlavne tam budú jej rodičia a všeljaké postaršie príbuzenstvo, ktorému by to fakt mohlo vadiť.
toto je moje forum z predroka, tiez som váhala a nakoniec som si tie v komentoch objednala, neveste ani nikomu nič neprekazalo, doplnky som mala kremove topanky a kremovozelenu elegantnu kabelku, cierna je podla mna kontrast, aj ked ptm som sa prezula do ciernych balerin lebo ma hrozne ominali topanky
..ale na tvojom mieste sa urcite spytam nevesty, my sme zas neni nejaka krestanska rodina preto to nevadilo, a ako som sa bala ze babkam to bude vadiť, bolo tam dievča čo malo saty biele ako sneh tak som v tom nebola sama (btw moje boli take bielo krémové)