ako hovorí wembly, moja mama ma už roky núti ísť bieliť, hoci to stojí horobilné sumy, myslím, že do dvoch rokoch ma to čaká, neviem, či sa mi kaz aj nerobí na prednom zube... chcem teraz zakamuflovať belosť zubov opálením ksichtu
... ja nefajčím a aj tak mám hrozný odtieň zubov,... skúšala som signal white systém a aj neviem ako sa volala tiež niečo signal.. a nič z toho.. len odrbávajú o korunky.
vsetko nici sklovinu vela ludi sa boji o sklovinu ktoru pritom uz davno nemaju pouzivajte zubne pasty colgate a mozete aspon naivne verit ze vase peniaze nie su vyhodene von oknom.
Ale o pár veciach viem.Tak napr. Kypriaci prášok (15minut šúchať ako pastu, používať raz do mesiaca max.), soda bikarbona ( pomáha pomenej), citronová šťava, v lekárni kupite výrobok z názvom BIELA PERLA (cca 250 Sk ) to pomáha určite po dvoch týždňoch používania a potom su tu tie pásky pre nás násťročných, ktorí nemáme keš za veľké prachy okolo 1300Sk..A to vám zaručene pomôže
Tieto pasty, prášky a podobné hovadiny poškodzujú sklovinu. Je o tom veľa článkov na internete. Po prečítaní asi všetkých som zvolila kefku Soladey. Používa sa bez pasty a funguje skvelo! Najprv som sa divila že to bez pasty nebude fungovať ale teraz moje biele zuby hovoria inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov