Ahojte, chcem sa opýtať či niekto nemáte skúsenosti s vybielením zubov, ak áno tak aké? Poprípade čo/ koho by ste mi mohli odporučiť? Kľudne aj nejaký prípravok alebo dentálneho hygienika. Za každú možnú skúsenosť ďakujem
Zuby nemaju byt biele ako sneh ale prirodzene jemne nazltle, pri bieleni sa ti moze dojebat sklovina do buducna atd.. Preco sa pytas tu? Nemas zubarku, alebo dentalnu hygienicku v okoli? Nechces sa skor poradit s nimi ako s birdzackymi pseudointelektualmi?
ja som mal také gélové pásiky...ale vzal som ich iba kvôli tomu, že pôvodne stáli nejakých 170€ a kamošovi nechtiac poslali dve balenia, tak mi to dal za symbolickú pajdu...myslel som, že to bude nejaká sprostosť, no zuby som mal po 3 týždňoch biele ako sneh, no strašne, ale strašne citlivé potom...celkovo som s tým mal v minulosti problém a bez pasty na citlivé zuby som stratený ak zjem niečo sladké, alebo príliš studené...no kamošovi to nespravilo nič a takisto dalším 2 ľudom, ktorých som sa pýtal na ich skúsenosť s tými pásikmi pred tým, než som s tým začal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty