mala som chalana s ktorym sme spolu chodili skoro pol roka... no rozisli sme sa niekedy koncom leta...on mi tesne pred tym dal dost hodnotny darcek... ja som mu ho chcela vratit hne
darceky na nevracaju... aj ja som daroval svojej ex jedno pekne sklenene cervene srdiecko z Benatok, ktore tiez nebolo najlacnejsie, ale uz by som to nechcel naspat. sice to dievca uz nechcem ani vidiet a mam na nu nervy, tak som jej ho daroval z lasky. a take neci je nehodno vracat....
Uz mu to nevracaj... A navyse, ak by to bolo fakt hodnotne, tak su aj taki, co by si to od teba vypytali... Len pekne bud v uzadi a tes sa, ze ti to zostalo...
Ja som všetko po bývalom vyhodila lebo ked som sa s ním rozisla citila som volnost a ked som sa toho zbavila aj skvely pocit a boli to same hovadiny tak naco by som to skladovala niekde doma v krabici.
Ked ti to uz raz dal, tak si to nechaj ako pamiatku a spomienku na neho Ak si mu to chcela vratit, tak si to mala spravit hned ako ste sa rozisli, ale aj tak by mu to bolo na nic...
lubim strasne mojho EX a ja som mu tiez neni lahostajna. uzastne prstuje je dobry w sexe a wlastne wo wsetkom, on je moj wysneny chlapec ale chce somnou len sexowat, ale moja kamoska mi za to nadawa...
aj ja mam teraz taky isty problem....no bude mi ho trochu luto..ako ho zosmiesnim
ale in ma teraz nenavidi a napisal mi, ze som skareda, namyslena krava a ze celu moju rodinu nenavidi a ze mi bude zneprijemnovat zivot ako sa bude dat
tak ked ho mu budem vracat, budem mysliet na to a hned budem mat lepsiu naladu...
potrebujem pomoct mli sme s frajerom stik bol aj kondom ale moze sa stat co kolvek a xcela bi som poradit jak rixlo mozem zistit ci niesom nahodou tehotna.......pls odp surne.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a taketo veci sa jednoducho nerobia
nevracaj mu ho.
Trebars rodkaci ti kupia mobil. ty sa s nimi pohadas a vratis im ho? nie tak si ho nechaj. ak sa ti nepaci takho predaj
lubim strasne mojho EX a ja som mu tiez neni lahostajna. uzastne prstuje je dobry w sexe a wlastne wo wsetkom, on je moj wysneny chlapec ale chce somnou len sexowat, ale moja kamoska mi za to nadawa...
ale in ma teraz nenavidi a napisal mi, ze som skareda, namyslena krava a ze celu moju rodinu nenavidi a ze mi bude zneprijemnovat zivot ako sa bude dat
tak ked ho mu budem vracat, budem mysliet na to a hned budem mat lepsiu naladu...
mysli na to, co skarede ti urobil
ak by si mala podozrenie ze si tehotna tak ti predpise take tabletky... (aspon tak som to videla v jednom seriali...)
ak ti ide len o prstovanie alebo o sex.. staci povedat.. spravim ti to minimalne tak dobre ako tvoj byvaly..