Bigfoot - prvýkrát údajne zaznamenaný kamerou v Kalifornií, Bluff Creek Rogerom Pattersonom a Bobom Gimlinom v roku 1967. Toto video je dodnes považované za najprelomovejší dôkaz vypovedajúci o existencií tohto tvora...mnohí však tvrdia, že tvor na videu je len človek v opičom kostýme. Tak či onak, autenticita (ale ani podvod) videa nebol nikdy dokázaný.
Verím, že môže existovať...prečo nie? Ale rozhodne nie tu u nás na Slovensku. Skôr v Amerike (najviac hlásení ja najmä na západnom pobreží v štáte Washington) Podobné hlásenia o dvojnohom chlpatom tvorovi však možno bádať aj v Himalájach (tam je nazývaný Yeti) alebo v Austrálií kde získal prezývku Yawi ...
Ja som videla dokument Destination:Truth a tam odhaľovali mýty a jeden bol aj o tomto ale oni boli v Rusku na Sibíri, a tam našli aj stopy aj niečo ako hniezdo ak si dobre pamätám tak podľa mňa je to možné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Verím, že môže existovať...prečo nie? Ale rozhodne nie tu u nás na Slovensku. Skôr v Amerike (najviac hlásení ja najmä na západnom pobreží v štáte Washington) Podobné hlásenia o dvojnohom chlpatom tvorovi však možno bádať aj v Himalájach (tam je nazývaný Yeti) alebo v Austrálií kde získal prezývku Yawi ...