Ahojte, nedávno som si kúpila voskové pásiky (Balea) na depiláciu bikinovej oblasti. Fungovalo to super, ani jeden chĺpok neostal, hladká pokožka Vydržalo to tak asi týždeň, no potom mi začali chĺpky zarastať. Viete mi poradiť, aký prípravok mám použiť
nerob to!! ja som to robila pol roka a na nohach som mala 50% chlpkov zarastenych do koze. cele nohy som mala plne modrin, vyrazok, jaziev, ran.. nocna mora. ked ti raz zarastaju, tak sa toho len tazko zbavis.
@linka71 skus cokolvek ine, len nie tie pasiky, lebo ked sa dostanes do toho stadia co ja, budes lutovat, ze ta vobec niekedy napadlo to chytit do ruky. vsetko je lepsie nez zarastene chlpky, este aj obycajna ziletka.
@grietusha no hej, sak este pred ty m ako som na teba reagovala som sa sama seba pytala ,,naco jej vobec pisem? Sak je to grietusha, od nej nemozem cakat nic ine ako spomina etelnair nizsie povyseneckost a namyslenost" Tebe ten ,,zazrak birdzu asi stupol riadne do hlavy. ALebo čo
Bol taky veet depilacny krem s hubkou na odstranovanie a to bolo uplne najpoholdnejsie, co som mala na chlpky...(absolutne ziadna bolest a ja mam rada vsetky chemicke veci na sebe )
@uggla to je pravda, ale s tým rozdielom že naraz toľko peňazí teda nemám.. tak je to aspoň v "splátkach" a navyše aj tak laserova epilacia sa musí robiť viackrát
je naozaj geniálna pomohla mi ako zo zarastaním tak s pupíkmi po holení, cez klasické vyrážky a jemnejšiu pleť.. neviem vynachváliť..stojí okolo2e tak odporúčam vyskúšať
@alysia len sa vrátim na začiatok celej našej konverzácie. aj moji malí 3roční cigoši v školke vedia, že ak niečo po niekom chcú, majú poprosiť. a keď im ten niekto povie, že to zvládnu sami, tak to zvládnu sami a neoháňajú sa urážlivými pomenovaniami. nechceš ísť k nám do školky? cigoši ťa v pohode medzi seba vezmú, sú fakt zlatí
@alysia som rada, že preto, že sa mi pre niekoho nechce ísť na google a urobiť obyčakné hľadanie niečoho, čo zvládne sám, arogantná, povýšenecká, namyslená, "milá" a neviem aká ešte good luck do života, slečna, s takýmto prístupom
(inak nad zopakovaním školky fakt pouvažuj, nie je to na škodu. napríklad ja sa potrebujem naučiť strihať, lebo robím divné cikcaky, tak sa to tam učím)
@grietusha jááj, to si povedala ako keby som si ťa v živote na birdzi nevšimla a neviem o tebe nič ok dobre, nikdy som si nevšimla ako sa chováš na birdzi takže nie pre uja gúgla ťa mám za takú
Ja nehodnotím človeka podľa jedného príspevku, ale dovolím si podľa viacerých
( nemam problem s cikcakmi, možno by som tak stavebnicu nevedela zložiť, inak ma nič nenapadá )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
Ale zase stale sa holit? z toho mam akurat podrazdenu pokozku, teda hlavne na stehanch
alebo mam vyskusat? » www.depilace-centrum.com/recept-cukrova-...
ale vyskúšaj recepty, Turkyne a moslimské ženy ho predsa používajá po stáletia.
No ved hladam po nete nejake recepty, hadam to prezijeM
ale vidíš, pre budúcnosť vieš, že ja proste ľuďom nepomáham, tak ani nebudeš strácať čas
pekné? ja by som sa z toho neposrala, kebyze aj som zazrak birdzu
tak to idem tiez byt kokot
samozrejme, že nie všetky zázraky sú také...
@griet how lovely ^___^
buh... konečne vim čo som
je naozaj geniálna pomohla mi ako zo zarastaním tak s pupíkmi po holení, cez klasické vyrážky a jemnejšiu pleť.. neviem vynachváliť..stojí okolo2e tak odporúčam vyskúšať
Nie dakujem, skolku mam za sebou. Myslela som, ze arogantni ludia si na taketo one ,,dakujem prosim,, apodobne nepotrpia
(inak nad zopakovaním školky fakt pouvažuj, nie je to na škodu. napríklad ja sa potrebujem naučiť strihať, lebo robím divné cikcaky, tak sa to tam učím)
Ja nehodnotím človeka podľa jedného príspevku, ale dovolím si podľa viacerých
( nemam problem s cikcakmi, možno by som tak stavebnicu nevedela zložiť, inak ma nič nenapadá )
ale aj po beznom holeni si zvyknem natriet nohy takym veet kremom, taky zelenohraskovy obal to ma a je to vraj proti zarastaniu...
fuj griet, haMbi sa, ty si jaká puča namyslená! normálne ťa asi prestanem čítať - ale keď tak až po tom škôlkárskom blogu .D
dúfam, že niečo iné ako džuga
nejak extra po tom netúžim