Chcela by som ísť z 8. triedy na bilingválne gymnázium do Nitry. Ak máte nejaké skúsenosti konkrétne s týmto gymnáziom, ale aj všeobecne s bilingválnym štúdium, budem veľmi rada, ak sem s niečím prispejete. Prijmem čokoľvek.
ahoj ty myslis asi spanielske vsak? ja som chodila na take ale do ineho mesta zalezi od toho co chces potom studovat na vyske ak iazyky tak tam chod ale aj nejake technicke zameranie tak skor nie... my sme mali napr. 1 hodinu matematiky po slovensky za tyzden takze to sa budes musiet doucit sma ak by si chcela maturovat napr z tej matiky. Hlavne nezabudni na to ze v prvom rocniku sa ucis stale iba spanielcinu a v dalsich predmety ako matika, chemia, biola, fyzika, historia a literatura ak sa dobre nenaucis v prvaku po spanielsky budes mat potom problem ale zvladnut sa to da to ie uz na tebe a maturovat budes zo spaniny na urovni C1 to je asi to najlepsie z bilingvy
tie predmety sa ucia samozrejme po spanielsky to ta budu ucit lektori no a je tu taky problem ze jeden lektor uci 2 predmety ( napr. biolu a chemiu) ale on studoval iba jedno z toho takze ten jeden predmet z nich neovladaju tak dobre raz sme mali lektorku ktora vobec nevedela chemiu a ucila ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Na ich stránke píšu, že vraj sa to vyučuje v angličtine.