@strejdabob a k tomu billboardu o diaľnici do Košíc, tam tie "Košice a Bratislava" sú podľa mňa dosť vtipne použité.
Billboard chápem tak, že ich voliči chcú radšej budovať infraštruktúru, aby sem mohli prísť noví investori, aby sa hospodárstvo rozbiehalo, a nie stavať nejaký predražený športový štadión (akože v rámci boja proti kríze).
Čiže billboard považujem za rozumný, a zároveň použitie Bratislavy a Košíc je tam také úsmevné
@tomas no na bratislavu som zvedavy fakt... Prievidza nezaostava tiez oni maju vo vladnom programe aj dekriminalizaciu marihuany tak som zvedavy na nejakaky billboard aj s touto tematikou
@kokinka to je ten Richard Sulík, kvázi "dosť populárny ekonóm", ktorý vymyslel 19% daň. Bol poradcom Ivana Mikloša a potom toho Ficovho ministra financií Počiatka či ako sa volá (a potom odišiel z ministerstva, alebo ho vyhodili?) a založil si liberálnu stranu:
ja celkom suhlasim s programom tejto strany, no uplne ma sokoval postoj Sulíka k incidentu v Sariskych Michalanoch, kedze sa postavil na stranu Kotlebu a Slovenskej Pospolitosti
@eraser tu temu som spomenul len v suvislosti so Sulikom... a nechcem ju znova riesit... link ti nedam lebo to uz neviem najst... ale nemam chut viest dalsiu 100 prispevkovu hadku s rasistami
@schizofrenik no aj to je pravda... to co dam nizsie ani nekomentujem.. vieme ako to dopadlo po volbach...
Róbert Fico proti kriminalizácii konzumentov marihuany:
-
"Marihuana je výsledkom doby a bol by som posledný, kto by trval na tom, aby sme za vyfajčenie jednej cigarety poslali niekoho do väzenia. Dnešný zákon nie je dobrý a marihuana sa fajčí , či je to trestný čin alebo nie. Zásadne som len za postih páchateľov, ktorí marihuanu vyrábajú a predávajú. Je však nelogické a nezmyselné aby sa rovnaké sankcie vzťahovali aj na mladíka, ktorý sa náhodou dostane na diskotéke k jednej cigarete a polícia ho pri tom pristihne." (Národná obroda 31.3.2001)
2. na stranu Kotlebu sa pridali aj samotní OBYVATELIA. pokiaľ ti to stále nedošlo, skús si odpovedať na túto otázku : kto môže byť viac v obraze ako ľudia, ktorí v diskutovanej oblasti dlhodobo ŽIJÚ ?
1. nepovedal som ze si rasista, ale keby sme zacali riesit sar. michalany tak tu pridu a budu zase vypisovat komenty typu "deportovat ich do indie a tak nech si lezu aj po stromoch" alebo "nedavat im soc. davky ale postavit za to koncentracny tabor a bolo by po probleme"
2. ano Kotleba je jediny kto tam prisiel a zacal o tom diskutovat tak samozrejme ho teraz oslavuju, co pridava na popularite Slovenskej Pospolitosti... ja verim ze Kotleba nieje sprosty a vedel ake nasledky bude mat nepovoleny neohlaseny protest a kedze su znami ako "extremisticka skupina" a rozhodnu sa po vyzve policie zostat, tak bolo celkom jasne ako to skonci... a po nedavnych par incidentoch s "policajnou brutalitou" teraz su Slovenska Pospolitost za chudacikov, ktorych rozohnala policia lebo si iba povedali svoj nazor...
1. viem že to nebolo myslené na mňa, no radšej som to pre kompletnosť napísal (aby si to tu niekto náhodou neodvodil zo zbytku komentu
2. v žiadnom prípade nesympatizujem so Slovenskou Pospolitosťou... vhodnosť ich "zásahu" nekomentujem, ale nejaký obrázok sa z neho vďaka reakcii obyvateľov dá spraviť... z toho sa mi dajú odvodiť 2 alternatívy :
a) SaS chce ulahodiť čo najväčšiemu počtu voličov, preto uznáva väčšinový názor
b) SaS skutočne rozmýšľa a má svoje tvrdenia reálne podložené
@22 uplne s tebou suhlasim, ze on to mal vsetko dobre premyslene, a teraz sa zase chysta dalsi protest do margecian, samozrejme ze neohlasny a isto vsetci vieme ako to dopadne kedze na vyzvu policie aby sa rozisli neuposluchnu
ale aby som nebol celkom OT v poprade som zatial nezaregistroval bilboardy SaS, ale sympatizujem s touto stranou a dufam ze sa dostanu do parlamentu, aj ked pochybujem ze sa dostanu do vlady
@eraser kedze SP urobili protest s tym ze chceli diskutovat o tomto probleme a "donutit" vladu aby sa vyjadrili ake riesenie navrhuju... v tom aj suhlasim so SP ze policia ich rozohnala a nikto z vlady sa nevyjadril k romskej problematike... chcel som povedat ze SP bez navrhu nejakeho riesenia sa zapajaju do tejto temy, pricom SaS ako polit. strana bude musiet prist aj s nejakym navrhom riesenia problemu romskej kriminality...
@supersayan no ja si myslim ze strany ako SaS sa k moci dostanu najskor tak o 10-20 rokov, ked sa trochu vymenia generacie... vtedy uz mozno bude aj väcsina stran orientovanych takto liberalne... podla mna celkovo mladez smeruje k tomu ze cirkev nieje velmi prospesna a podla mojho nazoru a toho co vidim a pocujem tak by som povedal ze viac ako 90% mladych ludi na slovensku su ateisti (narazam na to ze SaS navrhuju odluku cirkvi od statu), i ked v papieroch som aj ja oficialne "katolík" a som aj pokrsteny ale s tym sa vobec nestotoznujem
@strejdabob je az zarazajuco smutne aku pravdu si napisal..
a nielen mladez ale celkovo tam smeruje cely svet.. nejde o odluku cirkvi od statu, a nejde ani o cirkev ako taku.. ide vsak o to co ona predstavuje..
ide o moralne hodnoty, kde ked sa pozrieme na svet moralka z neho mizne..
mladi si chcu uzivat, nehladiac na nasledky a kaslu na nieco ako slusnost, ci uprimnost alebo pokora..
preto je cirkev, krestanstvo, resp myslienky ktore hlasa "out" a takzvany liberalizmus prinasajuci (dufam ze sa mnohych dotknem) egoizmus a rozvrat vsetkeho dobreho co tu bolo "in"
trosku prehanam, ale clovek sa velmi rychlo zrieka niecoho co sa mu nepaci z pohladu obmedzeni, hoci je to pre neho i prospesne, v prospech pre cloveka atraktivnych veci, ktore vsak degraduju jeho sameho ako osobu
na druhej strane treba vsak podotknut, ze krestan ci vyznavac takych hodnot /lebo mnohi nie su krestania, ale stale zachovavaju urcity respekt voci moralke/ dokaze byt taktiez schopny vo vedeni a spravnom vedeni i organizacie ci statu.. netreba na to len na zisk hladiacich anti cirkev liberistov
@johnysheek ja uznavam ekonomicky liberalizmus. Napr. sa povazujem za veriaceho (svojim sposobom), ale v ekonomickych temach som liberal. Ale nemam pocit, ze by som bol egoista a stracal hodnoty ako slusnost, uprimnost a pokora.
to nema nic s liberalizmom, k tomu ich vychovava skazena spolocnost...
@johnysheek vobec nesuhlasim s tym, ak niekto skatulkuje neveriacich ako neslusnych ludi bez moralky... to je individualne a s nabozenstvom to nema nic spolocne. A ver mi, ze ani vsetci veriaci (dokonca ani farari) niesu sväti. Oni su takisto ludia.
ja som sa prvy krat stretol s nazorom, ze nabozenstvo je "out"... vobec nerozmyslam nad tym, co je podla niekoho "out" alebo "in" ... ja som presvedceny, ze nabozenstvo je jeden velky mytus a taky isty nazor budem mat, aj keby krestanstvo bolo "in" a hlasilo sa k nemu 95% populacie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Čo ste videli v Bratislave? Nebol som tam...
Billboard chápem tak, že ich voliči chcú radšej budovať infraštruktúru, aby sem mohli prísť noví investori, aby sa hospodárstvo rozbiehalo, a nie stavať nejaký predražený športový štadión (akože v rámci boja proti kríze).
Čiže billboard považujem za rozumný, a zároveň použitie Bratislavy a Košíc je tam také úsmevné
» www.strana-sas.sk/...
(existuje pár mesiacov, v eurovoľbách mali tuším 4,8% hlasov, čiže celkom dosť)
Aj Komárno aj Terchová je SLOVENSKO. A žijú tam občania Slovenskej republiky.
Róbert Fico proti kriminalizácii konzumentov marihuany:
-
"Marihuana je výsledkom doby a bol by som posledný, kto by trval na tom, aby sme za vyfajčenie jednej cigarety poslali niekoho do väzenia. Dnešný zákon nie je dobrý a marihuana sa fajčí , či je to trestný čin alebo nie. Zásadne som len za postih páchateľov, ktorí marihuanu vyrábajú a predávajú. Je však nelogické a nezmyselné aby sa rovnaké sankcie vzťahovali aj na mladíka, ktorý sa náhodou dostane na diskotéke k jednej cigarete a polícia ho pri tom pristihne." (Národná obroda 31.3.2001)
1. nie som rasista
2. na stranu Kotlebu sa pridali aj samotní OBYVATELIA. pokiaľ ti to stále nedošlo, skús si odpovedať na túto otázku : kto môže byť viac v obraze ako ľudia, ktorí v diskutovanej oblasti dlhodobo ŽIJÚ ?
1. nepovedal som ze si rasista, ale keby sme zacali riesit sar. michalany tak tu pridu a budu zase vypisovat komenty typu "deportovat ich do indie a tak nech si lezu aj po stromoch" alebo "nedavat im soc. davky ale postavit za to koncentracny tabor a bolo by po probleme"
2. ano Kotleba je jediny kto tam prisiel a zacal o tom diskutovat tak samozrejme ho teraz oslavuju, co pridava na popularite Slovenskej Pospolitosti... ja verim ze Kotleba nieje sprosty a vedel ake nasledky bude mat nepovoleny neohlaseny protest a kedze su znami ako "extremisticka skupina" a rozhodnu sa po vyzve policie zostat, tak bolo celkom jasne ako to skonci... a po nedavnych par incidentoch s "policajnou brutalitou" teraz su Slovenska Pospolitost za chudacikov, ktorych rozohnala policia lebo si iba povedali svoj nazor...
1. viem že to nebolo myslené na mňa, no radšej som to pre kompletnosť napísal (aby si to tu niekto náhodou neodvodil zo zbytku komentu
2. v žiadnom prípade nesympatizujem so Slovenskou Pospolitosťou... vhodnosť ich "zásahu" nekomentujem, ale nejaký obrázok sa z neho vďaka reakcii obyvateľov dá spraviť... z toho sa mi dajú odvodiť 2 alternatívy :
a) SaS chce ulahodiť čo najväčšiemu počtu voličov, preto uznáva väčšinový názor
b) SaS skutočne rozmýšľa a má svoje tvrdenia reálne podložené
ale aby som nebol celkom OT v poprade som zatial nezaregistroval bilboardy SaS, ale sympatizujem s touto stranou a dufam ze sa dostanu do parlamentu, aj ked pochybujem ze sa dostanu do vlady
Sulík si u mňa tým článkom o Kotlebovi získal ešte väčšiu náklonnosť, pretože sa potvrdilo, že je má v hlave veľa aktívnych mozgových buniek.
Ale si ešte mladý na to, aby si to pochopil, pojem "pragmatizmus" Ti asi veľa nevraví ; )
a nielen mladez ale celkovo tam smeruje cely svet.. nejde o odluku cirkvi od statu, a nejde ani o cirkev ako taku.. ide vsak o to co ona predstavuje..
ide o moralne hodnoty, kde ked sa pozrieme na svet moralka z neho mizne..
mladi si chcu uzivat, nehladiac na nasledky a kaslu na nieco ako slusnost, ci uprimnost alebo pokora..
preto je cirkev, krestanstvo, resp myslienky ktore hlasa "out" a takzvany liberalizmus prinasajuci (dufam ze sa mnohych dotknem) egoizmus a rozvrat vsetkeho dobreho co tu bolo "in"
trosku prehanam, ale clovek sa velmi rychlo zrieka niecoho co sa mu nepaci z pohladu obmedzeni, hoci je to pre neho i prospesne, v prospech pre cloveka atraktivnych veci, ktore vsak degraduju jeho sameho ako osobu
na druhej strane treba vsak podotknut, ze krestan ci vyznavac takych hodnot /lebo mnohi nie su krestania, ale stale zachovavaju urcity respekt voci moralke/ dokaze byt taktiez schopny vo vedeni a spravnom vedeni i organizacie ci statu.. netreba na to len na zisk hladiacich anti cirkev liberistov
to nema nic s liberalizmom, k tomu ich vychovava skazena spolocnost...
ja som sa prvy krat stretol s nazorom, ze nabozenstvo je "out"... vobec nerozmyslam nad tym, co je podla niekoho "out" alebo "in" ... ja som presvedceny, ze nabozenstvo je jeden velky mytus a taky isty nazor budem mat, aj keby krestanstvo bolo "in" a hlasilo sa k nemu 95% populacie...