zaujímate sa o biohacking? a čo všetko robíte pre to, aby ste sa cítili lepšie a aby ste boli silnejší, rýchlejší, chytrejší? nejaká rutina, diéta, suplementy, špeciálne cvičenie, meditácia? čo všetko ste skúsili, čo vám fungovalo? kľudne sa rozpíšte
Bral by som hacknut spanok... vyspat sa za 4h tak dobre ako za 8 Snazim sa mysliet pozitivne, doplnky uz skor nie, stale sa mi osvedcuje, ze najlepsie vsetko tak vyvazene ... zostavam ale pri roznych sypanych cajoch, tie maju casto lepsie povzbudive ucinky ako kava atd...
Čo sa týka cvičenia, tak mám dobré skúsenosti s 5 tibeťanmi a 8 kusmi brokátu (čikung) a hlavne by som doporučil Wim Hofovu metódu (dych. cvičenie plus otužovanie). A ešte je výborné dýchanie 4-7-8. (Nájdeš na youtube.) To má vplyv na vagus nerv, takže pomáha obmedzovať fight/flight reakciu nerv. systému...
Suplementy hlavne magnézium (Magnerot). Znižuje to stres a úzkosti, keďže mám dosť senzitívny nervový systém, hodí sa mi to.
A ohľadom meditácie, preferujem zazen (meditácia v tradícii zenového buddhizmu), už niekoľko rokov. O tom sa ale nebudem rozpisovať, lebo je to dosť osobná vec.
intermittent fasting bol game changer
MTC olej tiez
proteinove pudingy su strop biohackingu haha milujem ich!
a momentalne zacinam s poriadnou suplementaciou magnezia a hormonalnou jogou, uvidime co to spravi
a uplne prirodzene, bez uvedomenia, otuzujem. lebo uz roky neprekurujem byt, na noc vobec nekurim a vacsinou spavam aj s otvorenou vetrackou, neobliekam sa ako cibula...a pomohlo mi to skoro vobec nebyt chora, atb som nebrala asi 5-6rokov (ak neratam jedny po trhani zubu mudrosti ale tak to je ina situacia).
inak a bola som raz na takej prednaske, kde prednasal typek co skusil snad vsetky biohacking veci bolo to na jednej strane fascinujuce a na druhej strane aj trochu "prepnute", nevedela som sa nastavit na to, ci mu za to fandit alebo si mysliet, ze mu z toho hrablo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Suplementy hlavne magnézium (Magnerot). Znižuje to stres a úzkosti, keďže mám dosť senzitívny nervový systém, hodí sa mi to.
A ohľadom meditácie, preferujem zazen (meditácia v tradícii zenového buddhizmu), už niekoľko rokov. O tom sa ale nebudem rozpisovať, lebo je to dosť osobná vec.
MTC olej tiez
proteinove pudingy su strop biohackingu haha milujem ich!
a momentalne zacinam s poriadnou suplementaciou magnezia a hormonalnou jogou, uvidime co to spravi
a uplne prirodzene, bez uvedomenia, otuzujem. lebo uz roky neprekurujem byt, na noc vobec nekurim a vacsinou spavam aj s otvorenou vetrackou, neobliekam sa ako cibula...a pomohlo mi to skoro vobec nebyt chora, atb som nebrala asi 5-6rokov (ak neratam jedny po trhani zubu mudrosti ale tak to je ina situacia).
inak a bola som raz na takej prednaske, kde prednasal typek co skusil snad vsetky biohacking veci bolo to na jednej strane fascinujuce a na druhej strane aj trochu "prepnute", nevedela som sa nastavit na to, ci mu za to fandit alebo si mysliet, ze mu z toho hrablo.