lebo kedysi som vedela písať, a ľudí to bavilo čítať. stále viem písať, a stále to ľudí baví čítať, ibaže ja som svoje kritické oko posunula na vyššiu úroveň, a bohužiaľ mám pocit, že sebakritika nie je zosynchronizovaná s mojou schopnosťou písať, tak už nepíšem skoro vôbec.
teda v skratke, bavili ma blogy, ale vypísala som sa, potom ma bavilo adminovanie, a potom som bola dlho dlho neaktívna, a teraz som tu len tak... stále čakám, že príde nejaká motivácia na blog
preto lebo som pedofilný nekroman z fetišistickými sklonmi, najviac ma vzrušuje ked sa sliepka dusí špagátikom ktoréí mám priviazaný na pohlav, úde, a nynfomanskými sklonmi. Čiže sa tu môžem naplno vybúriť.
Neviem či toto bol chabý pokus o to aby si niekoho pobavila, alebo si naozaj tak pripečená. Nevadí, to nechám na odborníkov.
Navyše, čo teba trápi aké dávam otázky? (básnicka otázka, na ňu prosím ťa neodpovedaj lebo ma nezaujímajú tvoje diagnózy :- Ty tam klep do klásvesnice a píš si s takými istými tupcami.
@nadines nevyčerpateľná téma, ale o tom píše každý, kto chce zaujať davy, nahnať čítanosť, a málokto to vie podať tak, že to mňa baví čítať. mám radšej oveľa neštandardnejšie témy.... zhoretý plyšák, vrana v okne, tour de bar, and so on...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
teda v skratke, bavili ma blogy, ale vypísala som sa, potom ma bavilo adminovanie, a potom som bola dlho dlho neaktívna, a teraz som tu len tak... stále čakám, že príde nejaká motivácia na blog
proč?
Proto!
ale bavilo ma to už menej, keď som už nemohla sama písať tie správy s odôvodnením
preto lebo som pedofilný nekroman z fetišistickými sklonmi, najviac ma vzrušuje ked sa sliepka dusí špagátikom ktoréí mám priviazaný na pohlav, úde, a nynfomanskými sklonmi. Čiže sa tu môžem naplno vybúriť.
aj ked ludia co tu chodievali zo zaciatku su skoro vsetci prec....
ani som nestihla vymazať niečo bezdôvodne s odôvodnením "lebo medveď" alebo "jebe ti?"
lebo sa mi chce, lebo sa tu mám s kým baviť, keď som sám na izbe (momentálne vždy, cez semester často) a tak
Neviem či toto bol chabý pokus o to aby si niekoho pobavila, alebo si naozaj tak pripečená. Nevadí, to nechám na odborníkov.
Navyše, čo teba trápi aké dávam otázky? (básnicka otázka, na ňu prosím ťa neodpovedaj lebo ma nezaujímajú tvoje diagnózy :- Ty tam klep do klásvesnice a píš si s takými istými tupcami.
no ako rob si srandu z plastelíny
pre toto ty nikdy také správy písať nebudeš
ja som náhodou bola veľmi milá a férová
Píš o debilite ľudí.
ty hovä! veď ja stelesnené dobro!
ja som hovä? uz ti ziaden usny smak neposlem! =D
A ja si píšem stebou? navyše ja ta žiadno neškatulkujem tak podla ejdneho komentu neni vhodne škatulkovať človeka do nejakej roviny
ja zas rad dojmem alebo pobavim.. asi sa tomu povenujem casom
len tak ďalej
Sama si mi dala popis o sebe.
Vieš čo nebudem to riešiť je mi to dosť jedno.
@nika14396
Len tak.
koli nejakym konfiktom
koli fejkom na ktorych sa da kvalitne bavit + multi ked to citame viacery
..kvak..
Čo vlastne riešim? Len som reagovala na tvoj komentár, nič viac. A nehraj tu drámy
Nech sa páči, si svojprávna osoba
dnes nie, bolí ma hlava...
ty si so mnou ešte nepil, tak kušuj