na birdz najradsej zo vsetkych stranok chodim len tak dalej .) kopec napadov, kopec ludi co za tebou stoja..a celkov nech sa na to nevybodnes bo by to bola skoda
je pravda ze mam posledne dni depky a uvazujem, ze keby som nerobil absolutne nic, mozno by to bolo lepsie ze by mi nikto nenadaval...
aleee prave posledne dni uvazujem nad zjednodusenim ovladania, aby birdz posobil jednoduchsie s minimom potrebnych klikani. a vyzera to ze od 1. oktobra budem mat noveho programatora, ktory mi bude z birdzom pomahat...
@tomas som rad ze to splnilo moj ucel pokial to mysliz vazne lebo som majitel radia a oddelili sme sa od sponzora co nam robil stranku som nam urobil nahradnu na rychlo ale praktycky som v prdely
Birdz je jeden z mojich hlavnych zdrojov zabavy. Vlastne hlavny zdroj zabavy. A dalsia vec ktora ma drzi pri zivote je hudba. Vid moj deezer nebyt tychto dvoch veci tak sa uz asi davno hodim pod vlak...
@42 & @48 ste mi obaja nasmiech a dalsim par ludom tiez
Ale s5 teme, dufam ze sa tomasovi s nasou pomocou podari vytvorit to najlepsie co sa len bude dat a nezabrani v tom ani tych par debilnych co sa vzdy vsade najde....
opat som si to kukol a opat ma to potesilo a opat mam pre vas male prekvapenie asi zajtra alebo pozajtra alebo popozajtra... jedna uplne skvela (teda viac, ale hlavne jedna velmi dolezita) nova funkcia, ktora tu na birdz daaaavno chybala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Ved bez neho by tu bola nuda ved toho urobil tak veeeela...
takže : 1,2,3..štart... Tomááááááááááááááš...Do toho,nebojiš sa ničoho....makaj=D chceme ťa tu...naozaj
ci co??
keby nebolo birdzu, nemam na nete co robit
pokracuj v skvelej praci,ktoru robis pre mnoho ludi
...ide ti to super!!
je pravda ze mam posledne dni depky a uvazujem, ze keby som nerobil absolutne nic, mozno by to bolo lepsie ze by mi nikto nenadaval...
aleee prave posledne dni uvazujem nad zjednodusenim ovladania, aby birdz posobil jednoduchsie s minimom potrebnych klikani. a vyzera to ze od 1. oktobra budem mat noveho programatora, ktory mi bude z birdzom pomahat...
mimochodom TOMAS.. vies o tom ze nebyt teba.. nenasiel by som tu najuzasnejsiu babu na svete??
a preto pevne verím,že nový programátor ako pár ludí,ktorí už pohasli...
Go Go Go Tomáááš
Aj sa mi to zapáčilo.
Mimochodom Tomáš;
Vieš o tom, že vďaka birdzu mám toho najbláznivejšieho Michalka na svete?
Díky Tomáš..
@42 & @48 ste mi obaja nasmiech a dalsim par ludom tiez
Ale s5 teme, dufam ze sa tomasovi s nasou pomocou podari vytvorit to najlepsie co sa len bude dat a nezabrani v tom ani tych par debilnych co sa vzdy vsade najde....
TAKZE TOMAS LEN TAK DALEJ!!!
a súhlasím s piperom
Garf.
preco on sa ma snazit?
snažte sa vy........ROBTE VIDEOBLOGY, piste blogy, piste tomasovi napady
a nahodou si velmi vazim co robis a takisto ta velmi obdivujem
GO GO GO
hhh....das ist motivation
ale nie...do toho..bud pozehnany
TY NA TO MAS!
IDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES, MAS FAKT SUPER STRANKU,
NEZAHALAJ,DOST UZ SPANKU,