Cize z birdzom to ide uz dlchsiu dobu strasne moc dop.ce neviem ci to Tomas alebo admini nevidia, alebo co sa deje, Birdz by mal byt pre super ludi co to tu dost nicia niektory...
Ak admini nestihaju alebo nemaju cas tak preco ich nieje via
nejebalo by ma vôbec keby ma netagovali na kokotiny, nie som tu na to aby som liečila niekoho psychické ujmy z toho že ich rodičia v detstve znásilňovali, že @antiklaudiqaaa
@semhamforas Tak sranka ako taka je v pohode, ale tym ze na nu tvorcovia (tvorca) z vysoka jebe... tak to tu ide dolu vodou, a tak mohli by blokovat ucty ak sa tu porusuji iste pravidla alebo ak sa na tom zhodnu uzivatelia.
Priateľu, pokiaľ som si prečítal celý Váš strastiplný komentár, zabudol som, kde sa v ňom nachádza pointa... Viete, možno som príliš veľký intelektuál nato, aby som dokázal preplávať také more gramatických chýb, zvláštnych, zrejme cudzojazyčných, slangov...a ....a priam barbarskú absenciu čiarok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov