raz mi jeden človek povedal že je to tak ....a hneval som sa za to ...... ale dakedy mi to tu naozaj tak príde (niektoré individuá su tu fakt také) .....
bože... fakt nemáš už čo robiť ? bez urážky, vkuse, kam prídeš, len do ľuďí džubeš. buď si taký emočne nestabilný alebo máš len nejaký komplex, no offence
@lovinme ale ja sa o teba nestaram ....napisala si ze s mojim pristupom si nikoho nenajdem ...tak len som ta chcel upozornit na to ze si nikoho nehladam ...predstav si ze v realnom svete k ludom ktory su normalní sa spravam uplne tak ako sa ma .....tu na birdz si chodim viac menej robit prču z jeho uživateľov
@strommen2428 no mne to došlo, stačí si kuknúť ten tvoj avatar len podľa mňa, robiť si z niekoho "prču" a niekoho urážať je trochu rozdiel... niekedy si k ľuďom až priveľmi krutý
@strommen2428 Zrazu si chodíš robiť piču z úbohých degenerovaných používateľov Birdz a ty si úúúúžasne nad vecou a úúúúžasne múdry, najsamlepší Ja z teba zdochnem
To tvoje povyšovanie je fakt smiešne, naozaj
Dúfam, že si v živote žiadnu frajerku nenájdeš, chúďa dievča...
@stenatko no ked bude taka pridrbana ako ty tak spanom bohom .....a nehladam ...lebo uz som nasiel to co som hladal a som momentalne spokojny ...vdaka bohu to nie je ziadna ani 17 ani 18 rocna pizda ktora nevie co chce ...take nieco ma veru ani nelaka
@strommen2428 Určite ti chudinka musí každý deň čechrať vlásky a hovoriť ti, aký si len dokonalý, skromný, ideálny a že študuješ vysokú školu pre poriadnych ľudí a že máš úplný prehľad o živote
A ja viem čo chcem tak fakt neviem, čo tu splietaš
@strommen2428 hmm... vo velkej kope sa lahko vybera, na birdzi mas prave moznost najst kopu mudrych vzdelanych, inteligentnych ludi. Ked hladas len tych blbych thak sa ti necudujem ze thak frfles... Birdz je super miesto len ho musis vediet pouzivat a dobre sa tu orientovat a nie hned brat nazor inych, a ist s davom co si mysli....
@moniqas nuz mne osobne birdz nedal nič ako ani ziadna ina stranka tohto zamerania .....je to akurat tak dobre zabijanie casu ...sem tam sa tu posmejem na niektorych useroch a to je asi tak vsetko
@strommen2428 naco ta budem presvedcovap o opaku, ked uz si rozhodnuty a neoblomny? ides si tvrdo za svojim a asi neprijimas nazory inych, ty si ten dobry, a pohybujem ze keby som ti aj napisala, thak by si urcite nebral nic do uvahy, len by si sa tomu bezhlavo vysmial... thakze na co by to bolo dobre?
@moniqas nevysmial ..... len sa ta pytam ze co mi tato stranka fakt , ale nieco take co by mohlo obohatit moj zivot mohla dat ? ....je mi jasne ze asi nic ..o com svedci aj tvoja odpoved kde mi namiesto toho v com je tato stranka taka super radsej napises preco mi to nenapises ...ubohe
... ubohe je ze si myslis ze ti to mam ja povedat xD, ja ta nepoznam, nemozem vediet v com by tam birdy obohatil,
je ubohe ked si myslis ze si thaky dokonali a nemyslis si ze ti nieco moze ponuknut tato stranka...
ubohe je ze si si nevsimol moj predchadzajuci komentar... nehladas, nenajdes...
ubohe je zakladat taketo ankety, pretoze vsade sa najdu menej inteligentny ludia... a... staci len ze tuto spravil dost inteligentny clovek a... mne to postacuje...
ubohe je... ze si tu neustale tu a dokazujes aky si inteligentny, kedze rovno neodides ale stale musis reagovat v tejto diskusii
ubohe je... ked pouzivam co i len toto slovo lebo je trapne... xDDDDDD nemam ho rada ale chcem poukazat nato ako uboho znelo tvoje slovo na konci tvojho speci komentu xD
@strommen2428 nemam problem argumentovať, chceš aby som ti povedala, v čom obahacuje irdy mňa? Aj keď pochybujem, že ti to nejako blogmi, dobrými blogermi a je ich spústa @elwinko@grietusha@gothicpoetik@lilu... atď sú tu tí kt. mi hneď napadli. Fórami, /nie takýmito diskusiami/, v ktorých nájdem vždy niečo nové... ako napr super albumy na počúvanie. časák, v ktorom sú zaujímavé články... nie sú povrchné, ale zato občas určite hodnotnejšie ako bulvár na pokeci.... hmm? any question?
@moniqas nie nemam ziadne .....ok teba to obohacuje ...mne to nic nedava ... tesim sa ze vyliate city niekoho ti dokazu nieco dat do zivota ...no ja som tu este taky blog ktory by ma zaujimal nenasiel ...asi zle hladam ..alebo proste o to nemam zajem
@strommen2428 hovori ti nieco ako umenie? xD, čo thak slávny autori, maliari... veď možno sa tuto z týchto birdzákov aj niečo vypľuje, a to naozaj dobré... napr. thaký @murcatko , vyliate city? je pekné čítať že je v californi... a to čo tam zažíva, alebo @gabosh keď bol/je? to neviem momentálne... japonsko... ach táto stránka dáva mnoho, len to musíš využiť... ach jaj.... @grietusha jej autostopové cesty, a návody xD... vobec mi to nepripadá ako vylievanie citov... a aj keby, oni by to podali geniálne a dalo by sa to čítať... takže... thak.
jaj človeče teš sa zo života a nehľadaj iba zle veci... ach joooooo... to máš blbé keď nemáš záujem... hmmm čo narobím?
Začal si tým, že niektorí ľudia sú tu takí, ako názov tvojej diskusie. Tak to jasné že hej, nájdu sa tu aj pribrzdení jedinci alebo ľudia, ktorým dáva anonymnosť internetu vôľu robiť chujoviny, ventilovať nervy, alebo sa len tak z nudy hádať. Ale takí ľudia sa nájdu všade, niekde viac (Pokec), niekde menej. Nikde nenájdeš bezchybnú komunitu perfektne vychovaných ľudí, tak nechápem, prečo to celé okolo toho.
Ja len nerozumiem jednej veci, ak ti táto stránka tak veľmi nič nedáva, tak načo vlastne sem ešte chodíš? To to, že sa prídeš zasmiať na niektorých useroch ti dá nejaké emočné uspokojenie? Poväčšine tu len ľuďom robíš nervy a potom sa ohradzuješ, aké inidivíduá a chudery tu sú, lebo na teba reagujú agresívne. Lebo týmto nie si o nič lepší ako ľudia, ktorých si uviedol v názve diskusie.
@lilnicole Tak vieš, on má potrebu si tu honiť svoje malé ego tým, že pičuje do ostatných, lebo sám ma mizerný život a musí si to nejako kompenzovať - preto nemôže z Birdz odísť.
Kebyže vidíš, čo píše pod iné diskusie, asi si vytrháš všetky vlasy čo máš na hlave, lebo on je ten typ egoistického kokotka, čo má potrebu sa povyšovať nad ostatných a ostatných neustále zhadzovať a považovať ich za menejcenných a menej inteligentnejších. V živote som sa nestretla s takým namysleným a pokryteckým kokotom, tomu ver.
Keď má frajerku a priateľov v reálnom živote, nech ide do piče za nami a nesmradí tu na Birdz svojím prudko intelektuálnym chovaním, ktoré aj tak nikto nepochopí.
A nečudujem sa, že všetci inteligentní od neho bočia - lebo sa chová ako totálny dement.
Ale však podľa neho je vinné celé stádo, ako on sám - čiže si neprizná chybu a naďalej sa bude chovať ako snobský kokot.
@stenatko z birdz nemozem odist preto lebo ten genius co to tu vymyslel to zrobil tak ze tu nie je moznost zrusit si ucet ....keby bola uz davno je zruseny
@strommen2428@stenatko@61 nervy thak sa pomaz, zmaz si fotku, a odid, je v tom nejaky problem? a ten genius nieco dokazal narozdiel od teba... xD... vymysli tvojim predstavam podobny internetovy portal a potom zacni urazat alebo inak ohodnocovat ludi yep?
@moniqas a to mal problem tu zrobit taku srandu ze : zrusit profil ? ...ci co sa bal ze by mu zdrhli ludia niekde inde ? ....ale ok to je jedno ....to co v zivote dokazes zalezi aj od podmienok ,,,...od toho odkial si jake mas zazemie .....a nie kazdy sme na rovnakej ciare ,....nebudem to tu teraz rozvadzat .... to je to iste ako zuckerberg , ktory sam povedal ze keby jeho rodicia neboli obaja zamestnaní v IT a nemali by doma kopu pc tak by fb asi nikdy nevymyslel ...takze tak ....uznavam birdz ako portal , a vazim si ze jeho tvorca to takto vymyslel ...a ma za to moj obdiv ....nikdy som nepovedal ze je na birdzi daco zle po tech. stranke ....skor mi je do smiechu z niektorych pouzivatelov typu @stenatko , @inequity
@strommen2428 neeeeeeervy thak ich ignoruj... keby som sa ja mala rozculovat nad kazdym tutom kt. som za posledne tri ci styri roky na birdzi stretla thak tu nie som xD
@61 vymaž si všetko, čo máš na profile, opusti stránku a už ju nikdy neotvor. nemusíš si ručiť profil na to, aby si to tu nikdy nenavštevoval. prostoduchý alibizmus
@grietusha preco by to tak malo fungovat ? .... , malo by to byt tak ze ked mas moznost sa tu zaregistrovat , mala by byt moznost tu aj uplne zrusit profil ...tak ze tu po tebe nic neostane ....ani prazdy profil bez fotky s tvojim menom ....
@strommen2428 nehovorím, že to je správne, že to takto je, ale ak sa ti tu nepáči a považuješ tu všetkých za primitívnych blbcov, tak nemusíš závisieť od existencie funkcie rušenia profilov, ale jednoducho to tu prestať navštevovať.
výborne, je to zaregistrovaných vyše tisíc ludí a každý z nich určite spĺňa tieto vlastnosti. Hups, až na teba. Takto si to predstavuješ? Tak skús trochu otvoriť oči lebo týmto tvojim pridrbaným názorom sa akurát tak ponižuješ a ukazuješ že si len poriadne sprostý kkt.
@strommen2428 Ale hovno, možno by si si akurát tak zrušil účet tohto nicku, ale už na ďalší deň by si si vytvoril nový a pod ním by si oxidoval naspäť A ty si typický príklad prízemného človeka, čo nevie nič iné, len pičovať na ostatných - nič ti nebráni v tom, aby si si profil zablokoval, vymazal si všetko na webke, vymazal si fotku... a šiel konečne do piče, lebo NIKTO ŤA TU NECHCE.
A tým, že urážaš Tomáša (citujem "ten génius") si si urobil perfektnú bodku za svojím skurveným menom - v živote si nedokázal ani 5% z toho, čo urobil Tomáš. A mažú sa účty neaktívne - takže ak budeš neaktívny nejakú dobu, tvoj účet sa automaticky zmaže. A je tvoj problém, že si si neprečítal podmienky, keď si sa sem registroval... jedine tvoj.
Ja fakt neviem, čo je s tebou... ty si myslíš, že množstvo ľudí sa proti tebe spiklo a všetci sú zrazu proti tebe? Čo tak sa zamyslieť. Keď ti asi viacej ľudí hovorí, že sa nesprávaš uvedomele, tak to bude možno v tebe a nie v iných. Pozri, ja nie som jediná, čo ti hovorí, že sa správaš ako dement - tých ľudí je tu viac. Lenže niéé. Ty vidíš len seba a nikoho iného. A za všetko môžu ostatní.
Ty máš iné fantasmagórium v tej hlave, keď si myslíš, že celý portál je jebnutý a LEN TY zhodou okolností nie si.
@strommen2428 A @inequity je o 150% rozumnejšia ako ty a to je oveľa mladšia ako ty A rozhodne má vyspelejšie názory ako ty a hlavne nemá tú potrebu sa povyšovať a robiť zo seba pani najúžasnejšiu, ktorá všetko vie a všetko videla... a tiež nemá v hlave nasraté
Si úplný chudák, súdiš podľa veku, podľa strednej školy, podľa vysokej školy, podľa zamestnania... div že nesúdiš podľa farby vlasov a pohlavia.
Ale tak skomplexované hovno skomplexovaným hovnom ostane.
A na margo tvojho úžasného prvého komentu... stavím sa o čokoľvek, že ti to nikto nepovedal a vymyslel si to sám (aby si mohol kydať hnoj na ostatných a pri tom bol na tom nevinne, pretože ty si to vlastne nevymyslel).
A už len to, že niekoho nazveš individuom o niečom svedčí
@stenatko ne nepoznam ....ale vystupuje tu ako on ...takze predpokladam ze to aj on je ? .....ci nechci mi povedat ze to je jeden , z tych chudacikov co sa narodili do inaksieho tela ako sa narodil ich mozog .? lebo potom sa zacnem brutalne smiat
@stenatko ne nevymyslel som si to sam , ked nechces never mi ....poukazuje to na to ze si voci niektorym veciam zaujata presne tak ako aj ja ....tak ako sme sa aj minule bavili o tej mojej skole ..... ze odisli od nas z vysokej gymnazisti skor ako ludia co maju skoncenu strednu odbornu skolu .....a ty si mi na to napisala ze mi neveris ze neodisli aj tí ktorí boli z odbornej ..hoci to tak je ze odisli len gymplaci .... tiez sa da povedat ze v tejto veci si stojis za svojou pravdou a nic ine neuznavas ....tak o com potom kecas ?
@stenatko vidis ani nemas zistene o koho sa jedna ale ides poucovat kto je aky /a teda lepsi odo mna len aby si mna mohla zhodit no pritom zhadzujes sama seba .... a jasne ze mi vadia lebo to je CHOREEEEEE !!!!
@strommen2428 Ide ti matematika? Keď ste tam neviem... 90% gymnazistov a 10% z odbornej školy, tak je jasné, že odíde viac gymnazistov.
Ja som nevedela, že je tam ľudí z odbornej školy tak málo... kebyže je to tam 50% gymnazisti a 50% z odbornej tak myslím, že odídu aj tí z odbornej, nielen gymnazisti.
Som zaujatá len voči tebe Lebo neznášam ľudí, čo sa povyšujú vieš? A ty sa povyšuješ, hovor si čo chceš.
@stenatko to je uplne jedno kolko tam je koho ....ide o to že tí čo na to nemaju odchadzaju , ktorí su šikovní ostavajú ...a pisala si aj ra ze mi neveris ze tam je tolko gymplakov ...tak sa tu teraz netvar ze si o tom nevedela ...ale ok to je jedno ..
@strommen2428 WTF? Ty si chorý celý, tak mi nehovor, čo je choré a čo nie.
Človek čo nemá súdnosť mi tu bude hovoriť čo je správne a čo nie. Zdochnem z teba.
A k hentomu... mám to zistené, kto to je. Je to jeden z dvoch ľudí, ktorých poznám OSOBNE (oboch). Len neviem presne ktorý, lebo už ma nezaujímajú toľko, aby som to riešila Ale i tak na 90% typujem, že je to ona. Ale každopádne, čii už je to on, alebo ona, obaja (samostatne) majú o 100% viac rozumu ako ty.
@strommen2428 A nie je to úplne jedno. Keď tam sú dvaja z odbornej a osemnásti z gymplu, je 90% šanca, že odíde niekto z gymplu ako odbornej. Ale tak hej... vy dvaja ste úplne geniálni, vydržali ste sa udržať na vysokej, to je teda niečo.
@stenatko ani nevies kto to je , lebo uz ta nezaujimaju ? ...a ty nesi nahodou egoista ? hm ? ..zaujima ta len ten ktory moze byt pre teba nejako prospesny ze ? ..ta si sa zase ukazala ...a este povies ze ho/ju poznas osobne ...ked dakoho poznam osobne tak viem o nom aspon ake take zakladne veci ....poznat osobne to neznamena raz sa s niekym stretnut ...aspon sa vyjadruj presnejsie ...ale aha zabudol som ...novinari na slovensku ci uz posobiaci alebo zacinajuci stoja za holy kokot ..takze nic ...a ze miesam jablka s hruskami ? ...no a co ....pouzivam veci ktore si povedala a pouzivam ich proti tebe , lebo mi to dovolis ....
@strommen2428 A vieš čo? Čo ak sme sa poznali osobne nejakú dobu, rok, dva a potom sme sa pohádali, alebo sme sa jednoducho prestali stretávať? Vieš holý kokot o mne. A egoistická nie som, len zase všetko prekrúcaš, aby si mohol urobiť zo mňa piču... ale nejde ti to
Ja som zvedavá ako ťa plat učiteľa uživí... ty budeš plakať, nie ja
A do novinárčiny nehovor, hovno o nej vieš. Vyjeb všetky časopisy von oknom a prestaň ich čítať... a stavím sa, že i tak čítaš nejaký bulvár. Aj keď minimálne, ale čítaš... vodu káže, hovno pije
A vieš čo? Máš pravdu. Dovolím ti to... ale už nie. Vyjebem sa na teba. Skončila som s tebou. Tam sa ukájaj a maj komplexy zo svojho malého vtáka, zo svojej podradnej školy, z toho že máš priateľku (aj tak ti neverím, že máš, kto by chodil s takým hovnom ako si ty)...a z toho, že sú všetci horší ako ty
Dúfam, že čoskoro vyjebeš z Birdzu preč, lebo si tu všetkým na smiech, nikto ťa tu nechce a všetci majú akurát tak z teba piču Díky, že si ma pobavil a že si mi rozšíril obzor, že na Slovensku stále existujú takýto zadubenci ako ty
@stenatko pohadali ? jasne .....kto vy sa stebou dokazal normalne bavit ? ...radsej sa na teba ludia vyjebu ...smiesny plat ucitela ? ...vies ja uz aspon robim na svojej buducnosti ...mam istu viziu ..... ty len tu pises ako ti niekto plati za fiktivne clanky ktore ani neexistuju ...ked pises do novin prosim ta...rad by som si precital nejaky tvoj clanok ...kde by som ho nasiel ...pripadne ak tie noviny kde prispievas su aj na nete mohla by si sem zavesit link ? aby som si mohol precitat nejaky clanok od teba .....ale pochybujem ze to tak je ...skor len pises do vasho skolskeho casopisu ...par kmaratok v triede co sa ti chce vopchat do riti ti povie ake to je perfektne a ty uz nevies co so sebou ..ze je to tak ?
@strommen2428 grietusha to napisala jasne a voci tomu obrana nie je. kto tu nechce byt tu proste byt nemusi a to ci tu bude alebo nebude mat ucet.. mam ich na tolkych forach na ktore nechodim, ze to fakt nie je dovod chodit sem..
ad diskusia s @stenatko - jej rozhorcenie viac menej chapem a hoci zasla dalej ako mala ..
ale to ze mas ty chut sa odbavovat na niekom, kto ti podla teba, nesiaha po paty o niecom svedci (a ze ti to aj "ide")
@strommen2428 Ja už nemám potrebu sa s tebou baviť... a nebudem piča, nedám ti (tebe aj celému BIRDZU) link na moje celé meno, školu, bydlisko... nestojí mi to za to, aby mi taký malý trkvas ako ty uveril. Nestojíš mi za to, počuješ? Ani ja od teba nepýtam stránku, kde je napísané, že chodíš na vysokú a tiež od teba nežiadam telefón na tvoju imaginárnu frajerku Bože, to je aký kokotizmus A nepíšem do internetových novín, ale do okresných novín (Ak by si mi dal adresu, poslala by som ti to ako novinový ústrižok, ale nestojíš mi za to a tiež pochybujem, že ty mi dáš adresu ) Vidno, že ťa musím veľmi štvať, lebo inák by si sa už dávno so mnou prestal baviť A stále máš potrebu sa hádať a stále... si úplne na smiech
To, že sme sa mohli pohádať som uviedla ako príklad, tak nemudruj zase Mohlo sa stať kopu iných vecí, prečo sa už nestretávame. Nič nevieš a neviem odkiaľ cuciaš také závery Si jeden fakt trápny debilko
Toto píšem posledný krát, len som si chcela vychutnať svoje posledné slová ešte raz Prirodzene, ak ma budeš niekde vo fóre urážať, tak sa ozvem, s tým nerátaj, že tvoje urážky na mňa budem akceptovať
Bey, veľmi ma tešilo, kokotko
Ty máš istú víziu? Hahaha... plat za desať tisíc a okrem toho, učiteľov je milón... Že istá vízia Si rovno mohol študovať tú tvoju podradnú psychológiu
@stenatko kravesa ...sa spametaj ...za 10 tisic robi robotnik pri pase ....ja jak ucitel budem mat kolo tych 600 € o com ty jak "novinarka" pisuca az do okresnych novin mozes len snivat ....a mi tu budes hucat bludy ako ty by si mohla mat 1000 € za mesiac keby si prijimala vsetky ponuky na pisanie ...jasne ...bo ja seno žerem ne ? ...ja narozdiel od teba normalne robim nieco pre svoj dalsi zivot ...pritom ty si dakde na gympli , este asi ani poriadne nevies co by si chcela , ta ti teraz zajebava z jedneho 10 riadkoveho clanku co si napisla do vasich okresnych novin ....cisto uspech ....mozno sa raz aj dakde dopracujes .... kolko ludi citalo ten tvoj clanok ? 500 ?
@kukuricka Že je to kokot? Podľa by sa mal dať na psychológiu, lebo fakt spozná osobnosť človeka len z čítania diskusií internetu... pomaly celý životopis o danom človeku vie Pán geniálny
@stenatko vieš, možno vymýšľanie dlhších pomenovaní birdzu, rozčuľovanie sa, urážanie, škatuľkovanie a vysedávanie pred internetom ho napĺňajú preto nekazme chlapcovi radosť, on sa ževraj dobre baví, tak mu to doprajme
@strommen2428 Ty si v živote článok do novín nenapísal, tak sa tu neser. Napísal si v živote vo veku pätnásť rokov niečo, čo si aj publikoval? Na to, že len ukončujem druhý ročník na gymnáziu i písať do okresných novín je dosť A takto budúci novinári začínajú, v okresných novinách... máš zvláštnu predstavu novinárčine. Myslíš. že ľudí hneď zoberú do nejakých veľkých firiem ako Ringier, Plus, SME a tak ďalej?
Koľko článkov mi odmietli, koľko som skúšala, aby mi niečo zverejnili a veľa krát mi to aj nevyšlo a veľa krát som sa chcela aj vzdať... tak som hrdá, že mi niečo zverejnili Hoci len v podradných okresných novinách, ako tvrdíš ty ... do veľkých novinárskych firiem ma nezoberú, keď nebudem mať prax, preto začínam už teraz
Novinárčinu plánujem ako fajnové privyrobenie si a to privyrobenie si SA bude pohybovať od hranice 1000 eur mesačne, ak budem dobrá, tak budú aj odmeny... ak mi neveríš, hocikde na nete si pozri, koľko zarába taký novinár a uvidíš, že neklamem
A článok mal 1200 slov, neviem, čo tu len hudruješ, keď nemáš šajnu o čom
Som zvedavá, čo si na mňa zase nájdeš.
Fakt neviem, prečo tu robíš zo mňa niekoho menejcenného, pretože som z gympla a... chystám sa študovať AJ novinárčinu Maturujem zo šiestich predmetov, môj drahý, tak tu nerob zo mňa úbohú piču. Ani nevieš aký ťažký systém máme v škole
@strommen2428 o platoch ucitelov mas velke predstavy .... a co je na tom ze niekto pise do regionalnych novin? Nejako sa začať musi... Nerozumiem ako sa môžeš do niekoho navažať a uplne neadekvatne posudzovať a hodnotiť... no nič sme všelijakí ... len mi to da vždy zabrať povedať si to keď robia ľudia uplne neobjektivne závery o ludoch ktorých nepoznajú
@simi14 o platoch ucitelov mam predstavy zodpovedajuce skutocnosti ....ked do niecoho idem zistim si co a jak ...nezajebavam sa na skole aby som potom robil za 300 € .... 300 som mohol mat aj bez skoly
@simi14 to je jedno nech si pise kde chce ...ale jej keci typu ..jak som uz pisal vyssie ....keby som prijala vsetky ponuky mohla by som mat 1000 € na mesiac ma vedia pobavit .... to by inu ligu musela rubat jak pisat jeden clanocek do regionalnych ....tolko maju mozno sefredaktorky bulvarnych platkov a nie ona .......aha mam to u riti ... , jak sib raz otvorym nejake normalne noviny , casopis ...a tam uvidim niekde dobry clanok a kolo neho jej meno ...teda fotku lebo meno nepoznam tak sklopim usi a pojdem sa zahrabat pod zem ......ale siiiiiiiiiiiilno pochybujem ze raz sa daco take stane
Lenze prave takto novinari zacinaju... ma ciele tak ako mas ty ciel zarabat 600 E tak ma ona Tisíc... Ako možný budúci učitel by si mal mať skôr pochopenie byť objektívny a chápavý taký totiž velakrát na školách chýbajú.... Aj keď ja som mala v podstate šťastie na dobrých učiteľov aj skúsenosť učiť, viem ake je dôležité byť chápavý a prístupný všetkým možnostiam...
@strommen2428 Ja silno pochybujem, že budeš dobrý učiteľ, lebo ako učiteľ by si nemal nikdy nikomu vnucovať svoj názor a mal by si byť objektívny a tolerantný a trpezlivý.
A to ty nie si.
Bude ti sedieť v škole gay, lesbička, emák, niekto pomalší (v učení) a budú mať učiteľa teba? Silno ľutujem tie deti.
@stenatko cosi ja budem na gymnaziu ...tam su tí naj ....neexistuje ze tam bude niekto pomalsi v uceni ... a co sa tyka tych ostatnych ...ako sa budu spravat oni ku mne tak ja k nim ...jasne ze ked mi ten emak spusti dole ofinu ze nebude vidiet co sa deje na tabuli a v usiach sluchatka tak taky urcite u mna neprejde ...na druhej strane ak bude mat sajn co sa deje na hodine je mi / bude mi az u riti aky svetonazor zastava
@strommen2428 Myslíš, že na gymnáziu majú všetci zo všetkého samé jednotky a sú úplne kockatí? Príklad. Niekto vyhráva súťaže v slovenčine, vyhráva slovenské olympiády, je najlepší z triede z jazykov, angličtinu a nemčinu ovláda ako svoj rodný jazyk... ALE!... nejde mu trebárs matematika, fyzika, má z nej štvorky, trojky. No čo? Je ten človek úplne sprostý?
Možno niektorým tvojim študentom geografia nepôjde, ale budú dobrý zase v iných predmetoch.
Nevieš kam sa dostaneš, a aj gymnazisti nie su všetci na jedno kopyto niektorí su lepší niektorý horší a pozri sa na to ako to ide so školami dolu vodou menej detí a berú aj takých ktorí by sa za iných okolností na tú či onú školu nedostali... a nemalo by ti to byt jedno co zastava a ake su jeho nazory... vies ucitelstvo to nie je praca to je poslanie na to aby si to mohol robit sa clovek vazne musi vciti do koze svojho ziaka... uz len tie slova moj ziak... nikdy nezabudnem ako mi baby tretiacky na obrazok napisali tvoje ziacky emka vikina peta janka taška... k tomu povolaniu traba aj cit... Neškatulkuj kde su a kde nie su ty naj, poznam ludi ktori maly na gympel ale nešli, a to či je niekto na gymli na soš alebo na učnovke vobec nic nehovori o ich charaktere a či chces alebo nie to je ovela dolezitejšie ako známky v žiackej knižke
ok ludia ...mne to je az niekde ..ako pisem mne bude u riti , nech si kazdy vyznava co chce ...proste aky budu ziaci ku mne taky budem ja k nim ....a znamkovanie ...na co budu mat to dostanu ...ja si odrobim svoje za co dostanem zaplatene caw a pa .....
@stenatko vies preco su na slovensku ucitelia s takym pristupom ....lebo maju zalostne malo zaplatene v pomere toho kolko energie a svojho casu maju svojej praci venovat ...neboj sa, keby boli plateny ako v severskych krajinach, kde napr ucitel v norsku ma mesacne 3000 € bolo by to myslim o inom ....a aj tak nech si deti zvykaju ...tí co pojdu na vysoku aby z toho pristupu ucitelov na vysokej neboli prekvapení ....nas tiez na strednej rozmaznavali ..vsetko az pod nos , dobre ze sa za niektorych pomaly ucitelia neucili tu latku ... prides na vysku a tam ti kazdy kasle na hlavu ....ukaz ci na to mas alebo odpal ......
No to som sa mu snažila vysvetliť.... Ak idem do prace s tym ze si ju odrobim a zarobim tak si pre pana jana nevyberiem ucitelstvo ... Tam sa nezaraba tam je to makačka zameraná na psychiku človeka každý boží deň... Veď on si na to spomenie keď nebudú všetci žiaci dokonalí...
Skus sa toho nevytacania uz drzat... nic tym nikdy nedosiahnes a niektorých ludí to aj tesí ked mozu vytocit a vidia ze vytocili... ja mam z toho taku slast ked si nikto mysli jak ma dobre naserie a ja usmev na tvári..
@strommen2428 Pokiaľ viem, niekde som ti písala a uznala som, že učiteľstvo je na SK nedocenené. Ale učiteľstvom vážne nezožneš vysoký plat (ktorý ty chceš mať). Viac ako nad 500 eur nič nenájdeš, základky a stredné školy, gymnázia, učnovky, odborné... všade je to málo. Ako obdivujem ťa za učiteľstvo, je to pekná robota, pracná, ale nezarobíš ňou veľa...
@stenatko moja ex triedna ucitelka zo strednej mala teraz nedavno neviem za ktory mesiac cisteho 580 ...nemala triedu cize este priplatok za triednictvo mozno cca 10 alebo ja viem kolko ...a je to zatial 5 rokov co uci ...takze aspon ja osobne to az tak zle nevidim ....viem ze to neni tych 3000 co maju nori ale na slovenske pomery to neni najmenej ...takze vazne ked si myslis ze ucitelia na slovensku ucia za 300 € nie si tak celkom v obraze ..zase to ze placu kolko maju malo musis brat s rezervou ....vies plakat bude kazdy ze ma malo ...ale vyplatnu pasku ti ukaze malokto ....aj mne to trvalo kym som uvidel original vyplatnu pasku ucitela a to si myslim ze s byvalou triednou mam dost dobry vztah ----takze tak ....zbytocne sa tu o dacom hadat ...uvidime v realnom zivote kto na tom ako bude
Ucitelia maju tabulkove platy.... pozri si ako idu menit zakony a co sa im v skolstve vsetko deje... nevravim tiež chcem byť učitelkou, mám rada deti a tá práca ma napĺňa, ale len koli peniazom by som to robiť nešla.... a vazne sa to neda brat tak ze odrobi a idem tam su tak sirokospektralne vzťahy... ty dieťa rodic, a niekedy je s rodicmi horsie ako s detmi... spoluziacka vysla zo strednej a zaraba viac ako učitel... môj otec pracuje ako podlahár, robí so sadrokartónom maluje proste je zručný za mesiac ma to čo ma učitel niekedy za tri mesiace.... Ak k tomu nemaš mať vzťah rozmyslela by som si či budem robiť učitela... ak si šikovny vieš si zarobiť aj inak v menej stresujucom zamestnani, tym ťa nechcem odhovarat ale ak k tomu nemaš vzťah je to zle už teraz
@simi14 diky za radu ....ale nechaj to teraz tak ok ? ..nikde neni napisane ze teba to tvoje odhodlanie po 1 mesiaci ucenia neprejde ...a nikde neni napisane ze mna to nemoze bavit .....neviem ..ale nevidel som este zeby bol niekto znicený vyslovene z ucitelstva takze asi az tak strasne ubijajuce to nebude ...stretol som sa len s par ucitelmi na ktorych bolo vidno ze toho maju dost ...ale to boli skor starsie rocniky ....ti ludia vystudovali a znacnu cast svojho profesijneho zivota aj prezili v inom rezime ....nepovedal by som ze ich ubilo ucitelstvo ako take ...ale skor ze sa nevedia zmierit s tym ze deti su iné ako boli .... jasne ze ked ucitel si ide svoju staru skolu a nevie vyjst za jedno so sucasnymi generaciami tak to k nicomu dobremu nevedie ani pre toho ucitela ani pre deti .....na druhej strane ja si myslim ze viem ake su deti a budem sa s nimi snazit vychadzat za dobre ...........co sa tyka toho zarabania ...neber to doslovne co som napisal vyssie ze to budem brat len odrobene - zarobene ..... vybral som si pre mna najidealnejsi mozny scenar ....na zaklade toho ze sa poznam a na zaklade moznosti ....... nechcem sa tu rozpisovat ale budis ..... nechcem ist v ziadnom pripade do zahranicia a s mojou strednou by to tu bola pre mna doslova bieda...preto vysoka skola ....viem ze ani tam to neni vyhra ale je rozdiel 300€ a raz tolko .....a ano mas pravdu, ze ludia co vedia kde jake domace prace murovanie , elektrika ..podlahy atd si slusne zarobia aj po mimo .....no zase som vychadzal zo situacie ze take veci neviem.... vies uz moj dedo bol bytovkovy tvor, ktory nic take nenaucil mojho otca , ktory je tiez bytovkovy tvor a nic take nenaucil mna ....maximalne tak vymenit ziarovku ...ano hanbim sa ale proste je to tak ...su to podmienky do ktorych som sa narodil ..... preto vidim to co som si vybral ako najschodnejsiu zivotnu cestu pre moju malickost ....staci ?
@simi14 a na druhej strane , chcem sa ta opytat ....ok bavi ta ucitelstvo ...mas rada deti .......isla by si robit ucitelku aj keby za to davali 330 € ? ....hm
Vacsina ucitelov sa vazne snazi. To neznamena, ze im to ide a nedomotivuju ziaka. Poznam par ucitelov, co keby neucili do srdcom tak by nemali problem zarabat veselo cez 2000 €.
Robotnici. Moj ujo aj cela jeho rodina su robotnici. Mam ich rad, su vazne fajn. Ujo sice musi testovat za robotou do Prahy, ale zaraba cca 50 000 ceskych.
Su vazne pracovne pozicie, kde sa zaraba o par urovni vyssie uz zo statusu tej pozicie. Ale vacsinou je to o zodpovednosti. Cim viac clovek zaraba, tym vacsiu ma vacsinou zodpovednost, i ked su samozrejme ostre vynimky, napriklad statni lekari. Sukromni sa povacsine maju velmi slusne.
Ale ak nema clovek tabulkovy plat a je sikovny, moze slusne zarabat aj ako matematik aj ako robotnik... Sikovnych ludi stale bude malo, podla mna.
@strommen2428 nehnevaj sa ale ja som nikde nepovedala ze ta to nezacne bavit.. aj to je mozne... aj to ze ta to po mesiaci prejde..... Su aj ine veci ktore ma bavia nielen deti .... co sa tyka sumy ktoru si zadal zalezalo by od toho ci mam svoju rodinu a svoje vlastne deti z toho by sme nevyzili aj keby ma to bavilo ze tak by som musela robit nieco ine otazka prezitia a nevravim aby si robil ako robotnik len ti vravim ze je spusta moznosti.... a mimochodom teraz by si s nimi chcel vychadzat? a co reci ze ty nepotrebujes vediet co si myslia? ucitelstvo je o psychologii hodne predpokladam ze ju mas aj na skole... Ja na teba v ziadnom priapade nechcem utocit ale co si mam vybrat zo slov zarobim a idem? V poriadku vysvetlil si mi to držim palce
Názov fóra - BIRDZ: Blbí,Intelektuálne nevyzretí,Rozumomovo mimo,Dezorientovaní Závisláci.
Koment @35 pre @stenatko - neskutočne rozumný, hlboko intelektuálny, s bohatou slovnou zásobou, pádnymi argumentmi a zorientovaný, samozrejme, nemôžem vynechať tvoju neskutočnú schopnosť viesť normálnu debatu...
Sorry, nečítala som to celé, lebo v strede je to určite znovu debata o neskutočne dôležitých ľudských problémoch, pravdupovediac, neviem, ako ste sa dostali k téme učiteľstva na Slovensku, ale začiatok a koniec som si prečítala.
Prečo práve ty založíš takéto fórum, keď máš nutkavú potrebu každého, kto s tebou nesúhlasí, urážať a ponižovať? Minimálne dvakrát v tomto fóre si ako jediný argument k opodstatneniu svojho fóra použil koment č. 1.
To že X ďalších ľudí reagovalo inak, ťa nezaujíma?
Vyžadujem od teba keď tak ROZUMNÚ, INTELIGENTNÚ A ITELEKTUÁLNU debatu, ktorej sa sám dožaduješ. Keď už.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
137 komentov
gá gá gá
Ale povedzte mi ozaj: k čomu prispejeme, ak sa budeme škatuľkovať? A ešte k tomu takto nevyzreto?
Áno sú možno, a? Všade je kopa a kopy takých ľudí a ešte aj horších.
Každý vie tak maximálne pičovať.
Ale však nech, mám ťa už v puči
To tvoje povyšovanie je fakt smiešne, naozaj
Dúfam, že si v živote žiadnu frajerku nenájdeš, chúďa dievča...
A ja viem čo chcem tak fakt neviem, čo tu splietaš
A pridrbaný si tu akurát ty
je ubohe ked si myslis ze si thaky dokonali a nemyslis si ze ti nieco moze ponuknut tato stranka...
ubohe je ze si si nevsimol moj predchadzajuci komentar... nehladas, nenajdes...
ubohe je zakladat taketo ankety, pretoze vsade sa najdu menej inteligentny ludia... a... staci len ze tuto spravil dost inteligentny clovek a... mne to postacuje...
ubohe je... ze si tu neustale tu a dokazujes aky si inteligentny, kedze rovno neodides ale stale musis reagovat v tejto diskusii
ubohe je... ked pouzivam co i len toto slovo lebo je trapne... xDDDDDD nemam ho rada ale chcem poukazat nato ako uboho znelo tvoje slovo na konci tvojho speci komentu xD
¤birdz, som chcela napísať nie irdy xD druhý riadok tretie slovo xD
jaj človeče teš sa zo života a nehľadaj iba zle veci... ach joooooo... to máš blbé keď nemáš záujem... hmmm čo narobím?
Ja len nerozumiem jednej veci, ak ti táto stránka tak veľmi nič nedáva, tak načo vlastne sem ešte chodíš? To to, že sa prídeš zasmiať na niektorých useroch ti dá nejaké emočné uspokojenie? Poväčšine tu len ľuďom robíš nervy a potom sa ohradzuješ, aké inidivíduá a chudery tu sú, lebo na teba reagujú agresívne. Lebo týmto nie si o nič lepší ako ľudia, ktorých si uviedol v názve diskusie.
Kebyže vidíš, čo píše pod iné diskusie, asi si vytrháš všetky vlasy čo máš na hlave, lebo on je ten typ egoistického kokotka, čo má potrebu sa povyšovať nad ostatných a ostatných neustále zhadzovať a považovať ich za menejcenných a menej inteligentnejších. V živote som sa nestretla s takým namysleným a pokryteckým kokotom, tomu ver.
Keď má frajerku a priateľov v reálnom živote, nech ide do piče za nami a nesmradí tu na Birdz svojím prudko intelektuálnym chovaním, ktoré aj tak nikto nepochopí.
A nečudujem sa, že všetci inteligentní od neho bočia - lebo sa chová ako totálny dement.
Ale však podľa neho je vinné celé stádo, ako on sám - čiže si neprizná chybu a naďalej sa bude chovať ako snobský kokot.
A tým, že urážaš Tomáša (citujem "ten génius") si si urobil perfektnú bodku za svojím skurveným menom - v živote si nedokázal ani 5% z toho, čo urobil Tomáš. A mažú sa účty neaktívne - takže ak budeš neaktívny nejakú dobu, tvoj účet sa automaticky zmaže. A je tvoj problém, že si si neprečítal podmienky, keď si sa sem registroval... jedine tvoj.
Ja fakt neviem, čo je s tebou... ty si myslíš, že množstvo ľudí sa proti tebe spiklo a všetci sú zrazu proti tebe? Čo tak sa zamyslieť. Keď ti asi viacej ľudí hovorí, že sa nesprávaš uvedomele, tak to bude možno v tebe a nie v iných. Pozri, ja nie som jediná, čo ti hovorí, že sa správaš ako dement - tých ľudí je tu viac. Lenže niéé. Ty vidíš len seba a nikoho iného. A za všetko môžu ostatní.
Ty máš iné fantasmagórium v tej hlave, keď si myslíš, že celý portál je jebnutý a LEN TY zhodou okolností nie si.
Si úplný chudák, súdiš podľa veku, podľa strednej školy, podľa vysokej školy, podľa zamestnania... div že nesúdiš podľa farby vlasov a pohlavia.
Ale tak skomplexované hovno skomplexovaným hovnom ostane.
A už len to, že niekoho nazveš individuom o niečom svedčí
Nie, nie je... takže vidím, že odsudzuješ i transexuálov, gayov, lesbičky... ty si fakt kokot ťažkého kalibru
Však celkom slušne sa dá smiať i na tvojej primitivite
Ja som nevedela, že je tam ľudí z odbornej školy tak málo... kebyže je to tam 50% gymnazisti a 50% z odbornej tak myslím, že odídu aj tí z odbornej, nielen gymnazisti.
Som zaujatá len voči tebe Lebo neznášam ľudí, čo sa povyšujú vieš? A ty sa povyšuješ, hovor si čo chceš.
Človek čo nemá súdnosť mi tu bude hovoriť čo je správne a čo nie. Zdochnem z teba.
A k hentomu... mám to zistené, kto to je. Je to jeden z dvoch ľudí, ktorých poznám OSOBNE (oboch). Len neviem presne ktorý, lebo už ma nezaujímajú toľko, aby som to riešila Ale i tak na 90% typujem, že je to ona. Ale každopádne, čii už je to on, alebo ona, obaja (samostatne) majú o 100% viac rozumu ako ty.
Ja som zvedavá ako ťa plat učiteľa uživí... ty budeš plakať, nie ja
A do novinárčiny nehovor, hovno o nej vieš. Vyjeb všetky časopisy von oknom a prestaň ich čítať... a stavím sa, že i tak čítaš nejaký bulvár. Aj keď minimálne, ale čítaš... vodu káže, hovno pije
A vieš čo? Máš pravdu. Dovolím ti to... ale už nie. Vyjebem sa na teba. Skončila som s tebou. Tam sa ukájaj a maj komplexy zo svojho malého vtáka, zo svojej podradnej školy, z toho že máš priateľku (aj tak ti neverím, že máš, kto by chodil s takým hovnom ako si ty)...a z toho, že sú všetci horší ako ty
Dúfam, že čoskoro vyjebeš z Birdzu preč, lebo si tu všetkým na smiech, nikto ťa tu nechce a všetci majú akurát tak z teba piču Díky, že si ma pobavil a že si mi rozšíril obzor, že na Slovensku stále existujú takýto zadubenci ako ty
ad diskusia s @stenatko - jej rozhorcenie viac menej chapem a hoci zasla dalej ako mala ..
ale to ze mas ty chut sa odbavovat na niekom, kto ti podla teba, nesiaha po paty o niecom svedci (a ze ti to aj "ide")
To, že sme sa mohli pohádať som uviedla ako príklad, tak nemudruj zase Mohlo sa stať kopu iných vecí, prečo sa už nestretávame. Nič nevieš a neviem odkiaľ cuciaš také závery Si jeden fakt trápny debilko
Toto píšem posledný krát, len som si chcela vychutnať svoje posledné slová ešte raz Prirodzene, ak ma budeš niekde vo fóre urážať, tak sa ozvem, s tým nerátaj, že tvoje urážky na mňa budem akceptovať
Bey, veľmi ma tešilo, kokotko
Ty máš istú víziu? Hahaha... plat za desať tisíc a okrem toho, učiteľov je milón... Že istá vízia Si rovno mohol študovať tú tvoju podradnú psychológiu
a podľa všetkého by si si zaslúžil čestný titul Birdzák roka 2011, že si ma bezdôvodne nazval pičou jednou debilnou » www.birdz.sk/forum/najhorsia...
Predpokladám, že ťa nikto nenúti chodievať sem.
Koľko článkov mi odmietli, koľko som skúšala, aby mi niečo zverejnili a veľa krát mi to aj nevyšlo a veľa krát som sa chcela aj vzdať... tak som hrdá, že mi niečo zverejnili Hoci len v podradných okresných novinách, ako tvrdíš ty ... do veľkých novinárskych firiem ma nezoberú, keď nebudem mať prax, preto začínam už teraz
Novinárčinu plánujem ako fajnové privyrobenie si a to privyrobenie si SA bude pohybovať od hranice 1000 eur mesačne, ak budem dobrá, tak budú aj odmeny... ak mi neveríš, hocikde na nete si pozri, koľko zarába taký novinár a uvidíš, že neklamem
A článok mal 1200 slov, neviem, čo tu len hudruješ, keď nemáš šajnu o čom
Som zvedavá, čo si na mňa zase nájdeš.
Fakt neviem, prečo tu robíš zo mňa niekoho menejcenného, pretože som z gympla a... chystám sa študovať AJ novinárčinu Maturujem zo šiestich predmetov, môj drahý, tak tu nerob zo mňa úbohú piču. Ani nevieš aký ťažký systém máme v škole
A to ty nie si.
Bude ti sedieť v škole gay, lesbička, emák, niekto pomalší (v učení) a budú mať učiteľa teba? Silno ľutujem tie deti.
Možno niektorým tvojim študentom geografia nepôjde, ale budú dobrý zase v iných predmetoch.
"ja si odrobim svoje za co dostanem zaplatene"
Nenávidím učiteľov, čo svoju prácu nerobia radi a čo k nej nemajú cit a nie sú do nej zapálení.
A takto vznikajú zlý učitelia na Slovensku.
Ale objektivne som si neprestajne vedomy toho, ze clovek je proste taky, akym ho urobi zivot a ze nikto z nas vo forme akej je dnes nepadol z jahody.
Z toho vypliva, ze neexistuje nic take ako kokot, pretoze kazdy z nas zije v subjektivnej realite z ktorej vyplyva subjektivne chapanie tohoto sveta.
Do akej miery sme schopni pochopit inych , je individualne. Tato miera vsak vypoveda o nasom vseobecnom rozhlade.
Cim viac ludi chapes , tym vacsi mas prehlad o svete.
Obdivujem ho, že sa nevytočil... ja som si svoje predsavzatie, že už sa nebudem rozčulovať a nebudem ľuďom bezdôvodne nadávať zase porušila :/
Robotnici. Moj ujo aj cela jeho rodina su robotnici. Mam ich rad, su vazne fajn. Ujo sice musi testovat za robotou do Prahy, ale zaraba cca 50 000 ceskych.
Su vazne pracovne pozicie, kde sa zaraba o par urovni vyssie uz zo statusu tej pozicie. Ale vacsinou je to o zodpovednosti. Cim viac clovek zaraba, tym vacsiu ma vacsinou zodpovednost, i ked su samozrejme ostre vynimky, napriklad statni lekari. Sukromni sa povacsine maju velmi slusne.
Ale ak nema clovek tabulkovy plat a je sikovny, moze slusne zarabat aj ako matematik aj ako robotnik... Sikovnych ludi stale bude malo, podla mna.
chlapci moji zlatí Súhlas
@strommen2428 :
btw...
Názov fóra - BIRDZ: Blbí,Intelektuálne nevyzretí,Rozumomovo mimo,Dezorientovaní Závisláci.
Koment @35 pre @stenatko - neskutočne rozumný, hlboko intelektuálny, s bohatou slovnou zásobou, pádnymi argumentmi a zorientovaný, samozrejme, nemôžem vynechať tvoju neskutočnú schopnosť viesť normálnu debatu...
Sorry, nečítala som to celé, lebo v strede je to určite znovu debata o neskutočne dôležitých ľudských problémoch, pravdupovediac, neviem, ako ste sa dostali k téme učiteľstva na Slovensku, ale začiatok a koniec som si prečítala.
Prečo práve ty založíš takéto fórum, keď máš nutkavú potrebu každého, kto s tebou nesúhlasí, urážať a ponižovať? Minimálne dvakrát v tomto fóre si ako jediný argument k opodstatneniu svojho fóra použil koment č. 1.
To že X ďalších ľudí reagovalo inak, ťa nezaujíma?
Vyžadujem od teba keď tak ROZUMNÚ, INTELIGENTNÚ A ITELEKTUÁLNU debatu, ktorej sa sám dožaduješ. Keď už.