Birdz Časák TOP 10. Hlasuj za najlepšiu pieseň z užívateľského výberu 3/6 ! Rozhodni o najlepších slovenských piesňach v rámci B
Dorota Nvotová – Havran##No Name – Žily##Desmod – Mám na to liek##Tublatanka – Matka ##Elán – Nie sme zlí##Bez ladu a skladu – Udavač##Horkýže Slíže – Mám v p*** na lehátku##Miro Žbirka – Atlantída ##Richard Muller – Nahý II##IMT Smile – Vrany
@admin ja viem..ved o tom hovorim..ako mohli ludia hlasovat za taky..no, radsej sa nevyjadrujem .. pretoze mame na slovensku omnoho hodnotnejsie a zaujimavejsie kusky, nez taku volovinu
za horkyze by som nehlasovala uz vobec kvoli tym kretenskym reklamam. ludia asi posudzuju kvalitu pesniciek na zaklade toho, kolkokrat ich poculi za posledne obdobie na expresse.
tublatanka tiez ale dalasom IMT smile pretoze ich mam rada ale tuto pensicku nain epoznam ale pacisami ako somsi ich vyyoutubovala a videla taslerov mlady nevinny face som neodolala
chcela som hlasovať za Dorotu, ale potom som uvidela Bez Ladu A Skladu, čož je moja srdcovka. Kaščák píše úžasné texty, ktoré majú humor, šmrnc a posolstvo a keď si uvedomím, že to zložili, keď mali 13, tak mi ide mráz po chrbte, vždy.
Obyčajne by som hlasoval za Slíže, ale práve hentú pesničku od nich nemám rád, tak som dal Riška. Zvyšok ani veľmi nepoznám, teda možno by som poznal, keby som to počul, ale takto po názve nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.birdz.sk/forum/birdz-cas...
» www.birdz.sk/forum/birdz-cas...
Nie. Nastala zmena. Rátalo sa s 5 výbermi, ale bude ich nakoniec 6, nech je to zaujímavejšie.
@trdelniiiq
Tá pesnička bola najžiadanejšia spomedzi všetkých od užívateľov.
Súhlasím, ale popularita bude mať stále rozhodujúce slovo.
(ach)