Chcel by som sa spýtať či sa niekedy bude pracovať alebo či vôbec niekedy bude český birdz ? Čítal som kedysi článok , že tomáš zháňa programátorov čo by mu s ním pomohli.... Takže otázka znie: Bude , či nebude ?
no a co, nech sa pyta, ked ho to zaujima teda tym chcem povedat, ze aj mna. a Tomas o tom uz pisal nejaku diskusiu abo blog, ako rozsirit birdz na .eu a aj na .cz....VIEM KDE TO BOLO, HNED TO SEM DAM
citujem:"Mali by ste viaceri zaujem o pisanie v anglictine? Rozmyslal som, ze by som prelozil BIRDZ.SK do anglictiny a urobil BIRDZ.EU, kde by sa pisalo iba po anglicky, a mozno by sa tam regli birdzaci aj z inych krajin EU, ze by to bola taka celoeuropskouniova komunita Birdzakov, ze ti co vedia po anglicky by tam mohli blogovat a diskutovat po anglicky.
Moj sen, je aby sa birdzaci spoznavali po celej EU s dalsimi zaujimavymi mladymi ludmi, a mozno tak cez leto cestovali medzi sebou. Za kamoskou z birdzu z portugalska, za kamaratom z birdzu do finska to by som chcel. Myslite si ze je to dobry napad, alebo blbost? "
povodny plan bol ze vlani na jesen sa udeju nejake veci, a v ramci nich mala vzniknut aj ceska jazykova a anglicka (eu) jazykova mutacia birdzu. To bol minulorocny plan, zial stali sa vtedy veci, ktore mi skomplikovali zivot a zmenili plany, v kazdom pripade to boli minulorocne plany, tohtorocne plany su trochu ine...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Moj sen, je aby sa birdzaci spoznavali po celej EU s dalsimi zaujimavymi mladymi ludmi, a mozno tak cez leto cestovali medzi sebou. Za kamoskou z birdzu z portugalska, za kamaratom z birdzu do finska to by som chcel. Myslite si ze je to dobry napad, alebo blbost? "
To napisal Tomas v tejto diskusii: » www.birdz.sk/forum/forum.php...
sice bol iny topic
Ano, birdz ma zaujem expandoval, ale este sa nevie presne kedy
Odpovie sa na ňu verejne a nebude otravovať toľko ľudí už.
A ked sa niekto nieco spyta vo fore,odpoved uvidi kazdy a nebudu sa to Tomasa pytat 50-ti ludia v TSkach...