Som zvedavý, či aj tohto roku bude Birdz Fest. Sú už nejaké plány alebo niečo? Potešilo by ma, keby hej. Nakoľko (čo som pozeral videá na Birdz TV) bolo minulý rok super, určite by mohlo byť aj tento rok.
no ja neviem ... ale viem, ze by som mozno aj siel ale to este enviem. A urcite sa bdue konat. Ak sa toho niekto chyti. nemusi vsetok robit Tomas alebo iny organizatori. vsakze
no a keby ste mi povedali ze co vsetko by sa na takom birdz feste malo diať, a co od toho ocakavate, tak ja by som sa toho chytila s radostou....a zabila by som dve muchy jednou ranou
Možno keby som veľmi pekne poprosila, tak by som ukecala Shupito Presto (aj keď predpokladám že ich tu takmer nikto nepozná a nepredpokladám že mám až také skvelé presviedčacie metódy), ale možno Sheena by využila kontakty (a ona vraj vie vybaviť takmer všetko )
ja by som ich vyuzila velmi rada a napr we want jam by určite radi dosli....a myslim ze by slo aby doslo viacej ludi len by to chcelo pripravit zaujimavy program....a moja malickost(nechcem sa chvalit ) by to dokazala zariadit ...aby to nebolo len take ze prodeme zoznamime sa ...zistime ze sa velmi neni o com bavit a hups rozprchnut sa po BA.....to chce riadny program ludia
ja za to nemozem ja uz to mam cele dokonalo naplanovane ano ja viem ze som psychopat dokazala by som urobit super birdz fest...takze ak suhlasite....staci povedat a ja vsetko zariadim
Grietusha: mas pravdu nejako sa skontaktujeme a vymslime miesto program aj vsetko spolu tak aby to stálo rozhodne za hriech...a myslim ze meisto by sme mohli vylosovat alebo spravit nejaku anketu a co bude mat najviac hlasov a najlepsie podmienky na birdz fest tak tam sa to bude konat...moze byt?
fuuhaa..supeer, no jasneeee, to bude skvele, len to nedavajte do bratislavy prosiim, naozaj to nie je fer, ved setko sa aj tak deje tam, tak nebudme hnusne komercni a nepodliehajme trendu velkomesta...
a normalne sa tu smejem na tej organizacii, ale konecne to niekto chytil do ruk...
40. ale tak zas ziadne sukromnickarenie, nejake rady brat do uvahy predsa mozte (aj ked, ehm, suhlasim, ze o tabor nemam zaujem ani ja
Sheena&Grietusha: a viete co? just vam do toho budem kecat a just a just a just smiley:
takze co takto keby to spravite ze prideme zoznamime sa, najlepsie by bolo pri nejakom jazere, kofola zadara, nejaka gulas party, vecer nejaky koncert skrachovancov(delam si prdel a potom odvoz domov
jeeeeeeej no som cakala kedz sa oznami ze to bude v BA aj ja cem prist len sa trosku bojim aby na mna daktory kery mu tu dakedy za daco nespicovali nekukali na mna jak na debila ..
okej, čo sa týka miesta, tak zatiaľ sme sa so Sheenou dohodli, že vyebrieme 5 "destinácií", o ktorých vám dáme hlasovať a bdue sa to konať tam, čomu dáte najviac hlasov, prirodzene
čo sa týka času, tak niekedy koncom júla alebo začiatkom augusta... ste za?
dufam, ze to tu bude nejakym velkym na birdzi napisane, ze sa kona ten Fest, lebo ja som slepy na taketo veci a isto to prehliadnem a chcel by som asi aj ja ist tento rok...
Postižko, nie, pretože Svidník je ťažko dostupný po žel. trati (jedna z podmienok pri výbere miesta)
Známe osobnosti BIRDZu sa isto dostavia (ja a Sheena isto, keďže to organizujeme, muhaha ... síce ja sa tak známo zasa necítim, ale to je vedľajšie )
Žánrovo pestré to bude isto, na tom si dávame záležať (priznám sa, že nad metalom sme zatiaľ ani nerozmýšľali... ). A môžem prezradiť, že čakajte viac ako len hudbu a "známe osobnosti BIRDZu" (chcela by som určitého ukecaného Postižka poprosiť, aby neprezrádzal)
halooo...potom mi napíšte TS lebo by som aj rada došla aj ked nikoho tu nepoznam...a bola by osm rada keby som niekoho aj spoznala ...dik a čakam tu TS....
Však sme všetci jedna rodina, ta ňe? (okej, spoznal ťa Mayo, ale aj ja som kecala! )
Fakt sa nemusíte žiadneho elitárstva báť.. a okrem toho, tiež nepoznám veľa ľudí odtiaľto osobne, takže ak si každý povie, že nepríde z tohto dôvodu, tak to môžeme rovno zabaliť
Veď ide o to, aby sme sa ZOZNÁMILI a ZABAVILI, nie?
všetci sa pýtate na miesto, ale mna osobne by zaujímalo, kolko by to stálo a či by sa to nedalo zariadit niekedy v júli, alebo v auguste, kedykolvek od 10.
prosím pošlite mi to v TS, vopred ďakujem, lebo by som chcela prísť. ahojte
taaakže myslim ze sa mozte tesit zacina sa to hybat...jedinu jednu vec musime vybavit a to meisto....jedno pekne sme uz nasli...akonahle ho budeme mat iste dozviete sa presny datum....slubujem ze birdz fest bude este tieto prazdniny
mno tak vyzera to zaujimavo...az ted sm nasiel tuto diskusiu a vyzera to ako fajn napad...ak bude nejaky fajn termin a nebude to daleko z martina...rad zastupim z radu martincanov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
A nie v Blave..
kebyže sa niečo také koná tak by som rada prišla, ale ocenila by som nejaké podrobnosti
Ale uvidíme, tento rok by som možno aj prišla...
ak mi bude sediet termin pridam sa aj ja. min. rok mi nevyhovoval :/
Možno keby som veľmi pekne poprosila, tak by som ukecala Shupito Presto (aj keď predpokladám že ich tu takmer nikto nepozná a nepredpokladám že mám až také skvelé presviedčacie metódy), ale možno Sheena by využila kontakty (a ona vraj vie vybaviť takmer všetko )
Ja tiež nie som z Bratislavy, pochybujem, že by sa BIRDZ fest konal v BA, minulý rok to bolo v Bojniciach, či kde to...
možno aj nejaké to rádiko by sme mohli zavolať...nech nás odvysielajú v éteri? čo poeviete?
...aj viem že Birdz Fest je len o stretku ale bolo by super keby to malo grády:
deň prvý: zoznámenie so spolubirdzovateľmi
nejaké to kúpalisko
večer nejaká ta diska s penou
DeŇ druhý: nejaká pátracia tajna akcia po meste, alebo surová hra pravda-skutok ( napr. prejsť s nalepenou vložkou na čele po námestí
večer koncert nejakéj kapely
deň tretí : nejaký adrenalínový šport ( kotúľanie sa po strede diaľnice
večer koncerty+ diska+koncerty+diska .... juchúúú to sú teda prázdniny!
a áno, súhlasím so Sheenou, nekecajte nám do toho (A)
Flamerage... s tebou sa o tom ešte musím porozprávať
a normalne sa tu smejem na tej organizacii, ale konecne to niekto chytil do ruk...
40. ale tak zas ziadne sukromnickarenie, nejake rady brat do uvahy predsa mozte (aj ked, ehm, suhlasim, ze o tabor nemam zaujem ani ja
takze co takto keby to spravite ze prideme zoznamime sa, najlepsie by bolo pri nejakom jazere, kofola zadara, nejaka gulas party, vecer nejaky koncert skrachovancov(delam si prdel a potom odvoz domov
čo sa týka času, tak niekedy koncom júla alebo začiatkom augusta... ste za?
...to, ako ich tam dotiahneme, nech vás nezaujíma
Ale tak - uvidime co vyhra, ja bych rada prisla..
Známe osobnosti BIRDZu sa isto dostavia (ja a Sheena isto, keďže to organizujeme, muhaha ... síce ja sa tak známo zasa necítim, ale to je vedľajšie )
Žánrovo pestré to bude isto, na tom si dávame záležať (priznám sa, že nad metalom sme zatiaľ ani nerozmýšľali... ). A môžem prezradiť, že čakajte viac ako len hudbu a "známe osobnosti BIRDZu" (chcela by som určitého ukecaného Postižka poprosiť, aby neprezrádzal)
((Netuším čí to bol nápad, ale chcem pogratulovať autorovi prezývky "Postižko", práve bola pre svoju ľubozvučnosť zaradená medzi moje obľúbené slová )
Ďakujem za gratuláciu ako autorke prezývky
Chcem prist,ale viem,ze pravdepodobne nepojdem....Brzda som feeest
Zial nie vsetci maju cez leto prazdniny, ja uz som zial spadol do pracovneho kolotoca, z ktoreho niet uniku
Ak to nechcete prezradzat poslite mi to kludne cez TS, vdaka
btw nechce to aj nejakú vstupenku? alebo potvrdenku, že som naozaj Birdzáčka???
A skromne si myslím že najviac ludí sa naláka na Polemic heh..
Však sme všetci jedna rodina, ta ňe? (okej, spoznal ťa Mayo, ale aj ja som kecala! )
Fakt sa nemusíte žiadneho elitárstva báť.. a okrem toho, tiež nepoznám veľa ľudí odtiaľto osobne, takže ak si každý povie, že nepríde z tohto dôvodu, tak to môžeme rovno zabaliť
Veď ide o to, aby sme sa ZOZNÁMILI a ZABAVILI, nie?
prosím pošlite mi to v TS, vopred ďakujem, lebo by som chcela prísť. ahojte