Neviem, mozno som mimo a prekvapuje ma uplne stara informacia, ale fakt je Birdz predany? A co s nim bude teraz? Budu nejake zmeny? Ja viem, ze su to kusa blbe otazky, ale no zaujimalo by ma, co sa s takym novokupenym serverom da spravit. Alebo bude nadal
Ahojte, nebojte sa vsetko bude v pohode. BIRDZ sa nezmeni, teda zmeni, ale budu len pribudat nove funkcie a novinky. Stale ostavam sefom BIRDZu (doteraz som bol 100% vlastnik, a to uz nie som), nicoho sa nebojte. Vsetko bude fajn...
Ak Tomas ostane sefom tak nevidim problem, urcite by nedovolil nic co by poskodilo birdz...len sa obavam reklam a platenia sluzieb, predsa len spolocnost kupi portal a chce s nim zarabat alebo nieco prezentovat...mno ale dufam ze Tomas si svoje zasluzene peniazky z predaja dobre uzije a investuje ich aj do dalsej skvelej tvorby GL
Nebojte sa, stale budem v spojeni s BIRDZ a stale budem zodpovedat vam vsetkym, mojim skvelym a oblubenym uzivatelom, za vsetky novinky a nove sluzby. Chapte prosim Perex ako investora, ktory bude financovat BIRDZ, vsetky novinky a podobne budem stale vymyslat ja, berte to ako strategicke partnerstvo. Perex veri v projekt BIRDZ a to, ze ich investicia sa im vrati (zo ziskov z reklam v najblizsich rokoch) a ja vdaka tomu, ze budu investovat do BIRDZu mozem sa viac venovat tomuto projektu a vy urcite rychlejsie uvidite novinky, ktore uz dlho chystam
...a birdz skonci ako pravda.sk prepchaty reklamou...
Tvrdit, ze birdz nie je predany je zavadzajuce. Birdz je predany. Vacsinovym vlastnikom je Perex. Tym padom skoncili keci o nezavislosti. Perex !zatial! ponechal Tomasa ako sefa projektu a zrejme ho nebude chvilu obmedzovat. Ale nazory, ktore sa nebudu zhodovat s oficialnymi stanoviskami spolocnosti Perex zacnu byt velmi rychlo filtrovane.
spolocnost Perex ma odstrasujuci nazov ale nakoniec mozno skoncia ako mila firma ktora chce len zastresit mlade umelecke duse... drim nam vsetkym palce no najma Birdzu
neviem co sa vzrusujete vsetci chceme aby birdz bol jednicka (aj ked v nasich srdciach uz davno je ) lenze na to su potrebne peniaze a tie si z prsta Tomas preca nevycucia bolo to nevyhnutne pre pokrok a okrem toho nikto nezije vecne a bola by skoda keby sa existencia birzdu skoncila nasou generaciou
Cicuska123, co myslis nazormy na medialne? Akoze ludia diskutujuci na Medialne.sk o tom ze je BIRDZ trapny? No oni su starsi, oni maju ine priority. Mne sa zdaju trapne politicke diskusie v telke, a im mozno nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ad dva: birdz nie je predany, ma len noveho sponzora (s vacsinovym vlastnictvom)
Ad tri: birdz pojde dalej ako doteraz len rychlejsie (aspon tak nejak sa vyjadril Tomas v pravde)
Tomas !!!!! VYJADRI SA A HNED !!!! NESER TIGRA !!!!
Pozn.: Stopárov sprievodca galaxiou
» www.birdz.sk/casak/clanok.ph...
kde su vsetky informacie.
Nebojte sa, stale budem v spojeni s BIRDZ a stale budem zodpovedat vam vsetkym, mojim skvelym a oblubenym uzivatelom, za vsetky novinky a nove sluzby. Chapte prosim Perex ako investora, ktory bude financovat BIRDZ, vsetky novinky a podobne budem stale vymyslat ja, berte to ako strategicke partnerstvo. Perex veri v projekt BIRDZ a to, ze ich investicia sa im vrati (zo ziskov z reklam v najblizsich rokoch) a ja vdaka tomu, ze budu investovat do BIRDZu mozem sa viac venovat tomuto projektu a vy urcite rychlejsie uvidite novinky, ktore uz dlho chystam
Tvrdit, ze birdz nie je predany je zavadzajuce. Birdz je predany. Vacsinovym vlastnikom je Perex. Tym padom skoncili keci o nezavislosti. Perex !zatial! ponechal Tomasa ako sefa projektu a zrejme ho nebude chvilu obmedzovat. Ale nazory, ktore sa nebudu zhodovat s oficialnymi stanoviskami spolocnosti Perex zacnu byt velmi rychlo filtrovane.
Tak to vidim ja.
a super tomas, ze zostava bossom
mne sa len nejak tie komenty a vlastne tie ich nazory na birdz na medialne.sk nepacia: disappointed: