len dalsi internetovy prebytok co nic nevyriesi. nahrava sa ti tam hudba ktoru si pustas v pc generuju sa ti rebricky najhranejsich skladieb umelcov tyzdenne mesacne celkovo, generuju sa ti susedia, co maju tebe podobny sluch.
mne osobne to pomohlo najst kopu dalsich a novych skupin ktore by som inak tazko spoznal.
podľa mňa perfektná vymoženosť dnešného sveta, hoci predošlý nick som si pokazila tým, že som nechala zapnuté omylom Last.fm vždy na pozadí, aj keď pri mojom kompe sedel a blbú hudbu si púšťal niekto iný odo mňa... ale som tam aj s novým, a dokonca aj so starým nickom, akurát som to tam dnes rejdila...
Ja som včera zaspal pri pc a zabudol som vypnúť opakovanie v prehrávači, tak sa mi tri songy odscrobblili každý asi 10krát a mám vďaka tomu toho interpreta v prvej dvadsiatke A tiež som vďaka tomu objavil veľa dobrej hudby a nadviazal pár zaujímavých kontaktov
I"m into punk, ska, reggae, oi and hardcore, including:
Brigada Flores Magon, The Oppressed, Sin Dios, Angelic Upstarts, Laurel Aitken, The Aggrolites, Flogging Molly, Пост Мортем, Dropkick Murphys, What We Feel, Obrint Pas, R.A.M.B.O., Madball, Oi! The Arrase, Erode, Zartako, Kaos Urbano, RepKebz, Rude Guerilla, Los Muertos de Cristo, The Offenders, Edelweiss Piraten, Fighting Chance, Youngang, Бригадир, Symarip, Razor Bois, Terror, Bad Manners, Kongcrete, MOSCOW DEATH BRIGADE, Irie Révoltés, Opció K-95, Non Servium, Klowns, Manu Chao, Direct Raption, Across the Border, Prague Ska Conspiracy, Konflikt, spes erepta, Last Strike, Red Union, Scrapy, The 4-Skins, Stage Bottles, Red Alert, Devotchkas, Amy Macdonald, Mentenguerra.
@mcvpn to si píš že to je veľký prínos pre tvoj život pche ako len môžeš pochybovať... ty by si mal každú hodinu ďakovať nejakej nadpozemskej bytosti, že si ma tam spoznal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mne osobne to pomohlo najst kopu dalsich a novych skupin ktore by som inak tazko spoznal.
(Ale vyhadzuje mi tam pár vecí, čo si isto skúsim pustiť v prípade, že zas na mňa doľahne kríza "Ja zas nemám čo počúvať!!"
celkovo lastfmkove statistiky mam rad... pretoze... su to statistiky... a ja mam rad statistiky
I"m into punk, ska, reggae, oi and hardcore, including:
Brigada Flores Magon, The Oppressed, Sin Dios, Angelic Upstarts, Laurel Aitken, The Aggrolites, Flogging Molly, Пост Мортем, Dropkick Murphys, What We Feel, Obrint Pas, R.A.M.B.O., Madball, Oi! The Arrase, Erode, Zartako, Kaos Urbano, RepKebz, Rude Guerilla, Los Muertos de Cristo, The Offenders, Edelweiss Piraten, Fighting Chance, Youngang, Бригадир, Symarip, Razor Bois, Terror, Bad Manners, Kongcrete, MOSCOW DEATH BRIGADE, Irie Révoltés, Opció K-95, Non Servium, Klowns, Manu Chao, Direct Raption, Across the Border, Prague Ska Conspiracy, Konflikt, spes erepta, Last Strike, Red Union, Scrapy, The 4-Skins, Stage Bottles, Red Alert, Devotchkas, Amy Macdonald, Mentenguerra.
Check out my music taste: » www.last.fm/user/Waagbistri...
1. keď zaspím, viem, čo všetko mi hralo
2. môžem sa udivovať, ako môže mať niečo toľko prehratí
pridávam ten,že som spoznal @keepoff , ak sa to dá nazvať prínosom