ludia, ktori vedia vychadzat s ostatnymi a ludia, ktori maju potrebu si nieco dokazat
ovela radsej som mala napriklad slovenske (alebo cesko-slovenske) skupiny na vampirefreaks, tam to uz ale odumrelo, bohuzial. birdz je pre mna da sa povedat nahrada za to
@ladyfox ak máš pocit, že moje tvrdenie nie je pravdivé, tak si mi mohla radšej podať nejaký dôkaz, že sa mýlim alebo napísať, prečo sa práve ty cítiš potrebná na tomto svete a nie takú ****
@mkamka ani trochu si o sebe nemyslím, že som potrebná, na to moja reakcia nebola mierená; vyjadrila som znechutenie z tvojho povyšovania sa nad ostatných, ktoré bolo jasne cítiť z @27
vôbec označenie ľudí ako zbytočných mi príde vyslovene trápne, je z toho cítiť, že máš pocit nadradenosti a ak nie, tak minimálne prehnaného nadhľadu.
@ladyfox čo je na tom povyšovanie? prečítaj si svoju prvú vetu a vidíš, že vychádzame z rovnakého základu. ja som len povedala, čo si o sebe niekedy pomyslel každý, tak čo
a maximálne trápne bolo to, čo si mi na to napísala ty (tak sa znechutenie nevyjadruje) a ublížila si mi tým, tak mi prosím ťa povedz, v akom meste sa teraz nachádzaš a umrieme spolu
a dnes ma nepresvedčíš o tom, že sa mýlim, zajtra alebo pozajtra možno hej, ale dnes nie
vacsına mı prıde ako asocıalı ktorı nıkdy nebolı v spolocnostı a ası anı nıkdy nebudu, nezapadaju tam a myslıa sı, ze je to strasne cool, ale tak nevadı, nerıesım ...
@kosmiklove ty to beres zo zlej strany njeze by si bol rad ze si si mohol zajebat bez zavazkov a povinnosti s tym spojenimi,este sa budes stazovat tak to je cele zlee...
ber to z tej lepsej stranky a tes sa z toho ze sa to vobec stalo,a budes mat namiesto slzy usmev na tvari...
hej braňo, a ty si prevzal vládu aj nad mayom? keď som ho pred sto rokmi videla, bol ešte taký malý a nevinný... ale i tak sa mi zdalo, že ťažko ovládnuteľný tak keď sa ti podarilo to, tak brdz zvládneš v pohode si myslím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ovela radsej som mala napriklad slovenske (alebo cesko-slovenske) skupiny na vampirefreaks, tam to uz ale odumrelo, bohuzial. birdz je pre mna da sa povedat nahrada za to
ale aj tak vás ľúbim
aj ludi odtial co si ich hodim pre lepsiu kominikaciu na fb tak ich upozornim nech to verejne nespominaju..
A inšpiratívne a vyjadrenia schopné, hodné a chtivé.
...mala som pocit, že tu tie moje morbídnosti nájdu pochopenie.
Aj keď to nie je odpoveď na otázku
...ale mám pocit, že po čase na Birdzi sa človek stáva cynikom.
lebo potom je to asi pravda
vôbec označenie ľudí ako zbytočných mi príde vyslovene trápne, je z toho cítiť, že máš pocit nadradenosti a ak nie, tak minimálne prehnaného nadhľadu.
a maximálne trápne bolo to, čo si mi na to napísala ty (tak sa znechutenie nevyjadruje) a ublížila si mi tým, tak mi prosím ťa povedz, v akom meste sa teraz nachádzaš a umrieme spolu
a dnes ma nepresvedčíš o tom, že sa mýlim, zajtra alebo pozajtra možno hej, ale dnes nie
ale poznam tu par svetlych vynımıek to je jasne
ber to z tej lepsej stranky a tes sa z toho ze sa to vobec stalo,a budes mat namiesto slzy usmev na tvari...
Ak sa to niekto aj opýta, tak samozrejme neviem odpovedať.
tento web má už tolko rokov a kódu v sebe, že by som sa nečudoval, ak by omylom vznikla primitívna umelá inteligencia, ktorá trolluje užívateľov
Inak, ani tento koment nepíše Mayo,
som Braňo Počítač a som pripravený prevziať vládu NAD BIRDZOM!
hej braňo, a ty si prevzal vládu aj nad mayom? keď som ho pred sto rokmi videla, bol ešte taký malý a nevinný... ale i tak sa mi zdalo, že ťažko ovládnuteľný tak keď sa ti podarilo to, tak brdz zvládneš v pohode si myslím.
hlavne si vychytal to že z ten guláš kódov je ako biologicka prapolievka v ktorej sa tvoria fromy zivota a ine anomalie
si videl napriklad tuto fintu ?
@depro pex
abrakadabra @depro
už som Ti vysvetľoval...
tento Matrix nieje pre Teba,
opusti tieto nevinné duše
a nechaj nás žit!