@violinkenneth tak ja som tu len paru dni a použivam dlhšie FB a uz ma to nieako nebavi..každy zdiela zamilovane fotky...
ale zatial sa mi Birdz pači pride mi to take ze na Birdzi su ludia ktory maju chuť pomocť..chuť riešit napr.problemy a nie ako na FB
@patrikpierist Strasne vela to žere čas, facebook je robený tak aby si tam bol hodiny, a je to celé zle, nepremyslené, ...
Musis to sám vidieť, ked to aj teba prestáva baviť..
Ja už som si zrusil učet. dávno.
Odporučam radsej birdz aj ked tu nie su ludia podla mojho gesta, ale ty sa tu najdes
isto birdz...na facebooku ani velmi nekonverzujem, su to zbytocne a dlhe debary alebo debaty typu -cau -ahoj -ako sa mas? -dobre....... radsej sa s niekym hadam na birdzi
Funkčne asi facebook, už len preto, že tam mi normálne zobrazuje cez mobil správy (tu je to nedoriešené pri dlhších TS, jednoducho mi to nezobrazí) a je tam aj taká fajn vec, že archív správ..
ale chýba tam ten birdz feeling a birdz komunita.. A keďže Birdz už zažil časy, a verím že aj zažije, keď mi bude zobrazovať aj dlhšie TSky, zahlasovala som za Birdz (ach, tá naivita..)
@rayennn dakujem za podporu tak ja neverim že sa tu najdem pretože nemam štastie na kamaratov a to vobec nie na dievčata (a to že stravim čas v posilovny a na zinienke je podla mna určite lepšie ako zhanať ku*vi) často mam otazky a na FB nikto mi neodpovedal a tu sa vyjadria kopu ludi..ale Birdz nepozna nikto z mojho okolia každy len Facebook
facebook, tam mám priateľov ktorí maju rozum,, a tu su ludia ktori prezentuju len svoj nazor a dalej nic,, vata,,, dalej ich mozgove kapacity nesiahaju
keby bil birdz rychlejsi...ale zas na fb mam sukromie, lepsie sa mi pisu spravy..
ale tu to je super.. tu som sa dozvedel velmi vela veci a vcelku kopu zaujimavych ludi som tu spoznal...
FB je urcite uzitocnejsia a zaujimavejsia vec akurat ho musi clovek pouzivat s rozumom (neviem co am to napadlo, len som chcel napisat nieco mudre nakoniec vety)
takže asi facebook ale aj birdz je pohode keby tu nebolo par debilov fašistov provokatérov a takých čo ta kritizujú za každú malú gramatickú chybu nech sa mozu blysnúť pred dievčaťom na fóre a potom vznikajú hádky nadarmo ale česť všetkým výnimkám peace :p
FB je dobry na pisanie že môžem hned odpisovat a vidim aj historiu.. tu na birdzi musim furt preklikavat a v skole mi to nacitava pol hodiny..
inac na net chodim hlavne kvoli pisaniu ..prave preto som za fb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale ak by som mal vybrať jednu z tých 2 možností tak birdz, facebook je pičovina
ale zatial sa mi Birdz pači pride mi to take ze na Birdzi su ludia ktory maju chuť pomocť..chuť riešit napr.problemy a nie ako na FB
Musis to sám vidieť, ked to aj teba prestáva baviť..
Ja už som si zrusil učet. dávno.
Odporučam radsej birdz aj ked tu nie su ludia podla mojho gesta, ale ty sa tu najdes
ale chýba tam ten birdz feeling a birdz komunita.. A keďže Birdz už zažil časy, a verím že aj zažije, keď mi bude zobrazovať aj dlhšie TSky, zahlasovala som za Birdz (ach, tá naivita..)
ale tu to je super.. tu som sa dozvedel velmi vela veci a vcelku kopu zaujimavych ludi som tu spoznal...
ale zas tu môžem anonymne kokotné fóra komentovať kokotnými príspevkami.
inac na net chodim hlavne kvoli pisaniu ..prave preto som za fb