Akurat ma napadlo?? preco nema Birdz aj radio??? jeden cas som v jednom netovom moderoval tak ma to len tak napadlo... neni zly napad.... a to an inie je take zlozite "stvorit". vec na porozmyslanie...
Načo ti tu bude prosím ťa rádio? Nestačí ti Birdz TV alebo Deezer?...Keby si pozornejšie sledoval Birdz zistíš, že tu pribudol nedávno članoček, ako si vytvoriť vlastny cast pomocou winampu. Nechcem aby tu bola zasa tona šašovín...
Este sme nepodpisali zmluvu, ale vyzera to, ze si bude clovek moct sprijemnit pobyt na BIRDZe zapnutim BIRDZ Music Live alebo BIRDZ Pocuvatko hudby (este neviem ako sa to bude volat, tieto dva nazvy su vo vyberovom konani
Zasnem, mame milion slovenskych a tusim aj zahranicnych radii, last.fm, deezer a kopu podobnych zalezitosti a este bude aj BIRDZ radio.. moj ty boze..podla mna celkom zbytocne, ale ak to niekoho potesi
Ako náhle tomáš prida komentár a napíše "wow" bude bude, bude to uzasne. Kazdy začne pritakavať a vykrikovať, noo to je uzasne, ano bude to určite skvelé ved tomaš to povedal. Ludia su nepoučitelny, pozeraju sa len na to čo povie tomáš a je to hned super a nikto ani nepipne, lebo by ho kazdy zavalili kritikou. Nieje to az taky zly napad, ale je to dosť zbytočné (zatial), kedze samotny birdz je stále nestabilny a nedokončení.
Súhlasím s tým, aby sa najprv všetka pozornosť venovala súčasnému stavu - opraviť TS!, časák, vypadávanie, načítavanie a pod. a až potom uvažovať nad "novinkami". Lebo to ozaj bude ako v Microsofte...
fúúúha...som spojila dva komentáre nadomnou do jedného, šikulka
ako ludia, ja len tak ze sa mi to zdalo take ze tv je a radio nie ked teraz radio spravi kazdy... no... a ratal som s tym ze skor abo neskor sa to tu zriadi... takze tak.
A k tym veciam, co su zle, ja osm sa pytal na radio... ne na to co tu nejde...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no a to by zas chcelo dalsie financie na licencie autorov, moc sa v tom nevyznam, ale asi aj kopu dalsich povoleni..
Možno by som mal ďalší námet na blog ale nie
Hlavne keby tam boli aj nejakí moderátori...tak to by som si určite púšťal
Jasné a rozhovory...s Tomášom...a Mayom a takýmito zaujímavými ľuďmi
To by sa mi fakt páčilo
Ako náhle tomáš prida komentár a napíše "wow" bude bude, bude to uzasne. Kazdy začne pritakavať a vykrikovať, noo to je uzasne, ano bude to určite skvelé ved tomaš to povedal. Ludia su nepoučitelny, pozeraju sa len na to čo povie tomáš a je to hned super a nikto ani nepipne, lebo by ho kazdy zavalili kritikou. Nieje to az taky zly napad, ale je to dosť zbytočné (zatial), kedze samotny birdz je stále nestabilny a nedokončení.
Good Luck
fúúúha...som spojila dva komentáre nadomnou do jedného, šikulka
A k tym veciam, co su zle, ja osm sa pytal na radio... ne na to co tu nejde...