pôvodne toto mala byť ešte tá predošlá diskusia, lenže som sa v nej zle vyjadrila...tak, začnite nejakú night reťazovku...to je jedno o čom, len niečo slušné
@charlottkkaa najprv čítaj , potom rozmýšlaj a až potom píš !
nechápem , semafór (nevieš čo je to reťazovka ?) predošlé slovo bolo ozembuch a ty dáš semafór (malo to byť na H lebo posledné písmeno v predošlom slove bolo H ) Už chápeš ??
@imosk už na začiatku tie slová nejak nezapadali do reťazovky.... a toto ma prvé napadlo keď som videla slovo "ozembuch" a celkovo "reťazovka" je rozsiahle
@lucia199513 status sa nezvysuje tym, ze pridas viac prispevkov do fora a ani nezavisi od toho kolko zalozis ankiet alebo diskusii!!! ono to funguje uplne inak takze zbytocne sa snazis a spamujes, nepomoze ti to. uplne vazne to myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
začínam:primát(v zmysle idiot)
ozembuch
nesuvisi, ale neva
riadny ozembuch
nechápem , semafór (nevieš čo je to reťazovka ?) predošlé slovo bolo ozembuch a ty dáš semafór (malo to byť na H lebo posledné písmeno v predošlom slove bolo H ) Už chápeš ??
j-jahňa:d(aby som nenadavala)
už ste to semka dali stokrat
rohožka
@fr4nk1...to budem potom navzdy kliciace semienko