Fuf no neviem ako iní ale ja som ťa tu asi prvý krát zaregistroval v tomto momente Takže nie, bojím sa ťa. Ešte si si tu aj minule opustené budovy hľadal podľa tvojich fór. To smrdí únosom a mučením. Sem-tam znásilnením.
@pershing363 ježiši.. určite by som to používal čo keby som ti povedal že niekde žiadne tlupy niesú a garantujem ti že u nás , plus okolie by sa žiadny neprihnal? a takách miest je viac asi je tu na nich moc zima.. plus na východe máš najväčšie osady tam je riziko stretu najväčšie..
stretnutie nahodnych ludi, s roznymi nazormi, presvedceniami, zaujmami a pod. na mieste kde to bude na viac ako par hodin a s nemoznostou odist prec (to je porovnanie so stretnom niekde v meste a pod.) nie je dobry napad ... pokial by sa objavil konflikt, nesulad nebola by to fakt vhodna atmosfera ... preto je mozna stanovacka len okruhu ludi co sa poznaju, veria si ... takze neviem ako je to aplikovatelne tu, asi len skupinka na pozvanky, alebo aspon po dvojiciach alebo to bude fail,
@sugy1 tvárite sa, akoby všetci z Birdzu boli z Blavy a Prešov je nejaká osada asi 30000 km od vás... ja len toľko, ja by som nešla aj tak, možno len keby ste mi stanovali rovno pod oknom, tak by som sa zastavila na cigu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
jj fakt, nie ze by som mala zaujem zucastnit sa, ale ked to organizuje (relativne) neznamy pouzivatel, tak je to fail uz dopredu
teda, ja by som aj hej.
oks, taže deti! ja si to beriem, aj stan mám, ale by vás muselo ísť aspoň veľa
@10
na toto môže ísť konečne @poke furt sa sťažoval že východniari nemajú birdzó.hu stretká
Ja spom paranoidný kokot a keby na mňa v noci niekto kukal krivo tak by som ho potrhal v zuboch, čiže pre vašu bezpečnosť jebem na to "
Keby to organizoval niekto " známy " silno by som uvažovala...
@sugy1 ja sa sťažujem, lebo ak by som poprípade chcel ísť, nemôžem lebo všade mám ďaleko ale inak by som nikdy nešiel som zarytý asociál prosto
ale možno keby bolo oficialne a prišli by viacerí ľudia - tak hej
alebo nejaká poriadna túra niekde,pekné miesta poznám
ale museli by ísť aj viacerí a nejaká ta túra (geocaching )
a pre mňa je to veľmi ďaleko