Včera som dostala taký nápad, že ked už nemáme rubriku Superstar a už aj skončila Miss Birdz, že by sme mohli mať nejakú takú súťaž, nebola by to súťaž krasy ako v Miss, ale išlo by o to niečo dokázať, niečo ako tie talenty..... napr niekto vie hrať dobre
@kokinka problém s takýmito súťažami je jeden, na Birdz Star by sa hodilo, aby človek uploadol video v ktorom spieva, tancuje, hovorí vtipy alebo tak. No a to je trochu zložité, tam sa zapojí o dosť menej ľudí.
Inak práve som zistil, že dnes na STV1 je o 20:15 nejaká Minitalent Show DD
@Tomas neviem ..je problem uploadnut video? možno by im pomohla nejaka motivacia =P ze by za to dostali napr na birdzi titul nejaky alebo by vyhral nejake ceny =D
@Tomas ano, to by slo uz len preto ze zmenit pohlavie na birdzi je velmy komplikovany proces... NOT!
ale ak by bola za to nejaka odmena, kludne aj len zlavovy kupon do hudobnin siel by som do toho aspon skusit... aj ked uz vidim ze vyhra niekto kto "zaspieva" nejaku beyoncee.... aj keby ostatny hrali na husliach let cmeliaka pri 2x rychlosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale hlasoval by ktosi za temer štyridsiatničku?
@Mielikki ja som sa chcel naucit screamovat a dopadlo to tak ze viem nejak divne growlit som asi strateny pripad
@mielikki Tiež ma to napadlo, keď som prečítala, že SuperStar.
@xennus aspoň niečo... ja zniem ako naparovacia žehlička
Inak práve som zistil, že dnes na STV1 je o 20:15 nejaká Minitalent Show DD
ale ak by bola za to nejaka odmena, kludne aj len zlavovy kupon do hudobnin siel by som do toho aspon skusit... aj ked uz vidim ze vyhra niekto kto "zaspieva" nejaku beyoncee.... aj keby ostatny hrali na husliach let cmeliaka pri 2x rychlosti
@Mielikki no to som zvedavá
a teraz som si akurat spomenul ze @elly227 vie dobre spievat ...