Vsimla som si, ze na nas dolahla vlna obdivu voci Prahe a tak si hovorim: ked uz tam takto všetci od vcera sme, ci nedame scuka? Pivo je na Tomasov ucet, Kofola na adminov a zmena programu vyhradena. Seba musi doniest
Jo a heleee, lidi, navrhuji - co takhle, kdybychom to dali naaa.. minulou sobotu? Cekam od 8:00 na hlavnim nadrazi. Meli jste vsichni cas, joo? Tak bingo, odsouhlaseni, takze 30. Vymetem cluby, muzea a Kajuv most a taak. Diky, ze jste prisli, bude to bajo.
@lem0n , @dzeeejn a ostatni, co vy na to? Souhlasi datum?
@ouch Nee, to vazne neprijdes? Ale to bude vopruz, kamo, vzdyt na tebe se kazdej velice moc tesil, no jo, bracho.. tak hele, ale nekdy jindy, ju? Urcite!
Ahoooj, @elmsi , noo, tak setkame se v tech osum minulou sobotu na hlavnim nadrazi, joo? Kdyz to nestihas, nevadi, ja myslim, ze nas tam zatim jako bude celkem dost, ze jo, no, tak bychom asi trebaze udelali hadika a budem tam jako tancit kolem a taak, jo? Urcite se pozname, ne moc prazaku dela kolem nadrazi hadiky, ale jo, jakoo.. to nevadi, je mozny, ze se to zvrhne a bude tam akorat tech hadiku vic, jo, ale to.. jako vubeec, zadna panika, budem hlasite kricet reprezentativni pokriky, transparenty Birdz a podobny, vsechno bude, jo, jako.. zadnej strach. Datum a cas psany v @19 , vyhovovalo by ti to?
@elmsi Na vcera? No kruci, nevim, jestli to stihnu, ale kouknu se na to a snad teda jako.. jako asi joo, noo.
A jasaaan, skvelej napad, ty tricka! No, ale vis, ono ted maj v tiskarne takovou slevu, ze jako tri ceske Biřdz Ti natisknou za cenu tri a jeden slovenskej Birdz pak k tomu gratis. Tak jeste nemam presne premysleny, jak se dohodnem, kdo dostane kterou (CZE nebo SVK) verzi, ale pravdepodobne bude tombola a tak, souhlas?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Predbezne myslim, ze by sa mohli zucastnit: @ouch @lem0n @elmsi @dzeeejn @tomtoylc @sparhawk
Kto viete dalsich, semka s tym!
ale tak, snáď by som sa mohla zastaviť, keď vidím, že budete postrádať osobu ženského pohlavia.
no, kdy a přesněji kde to bude, ty vole ?!
@lem0n , @dzeeejn a ostatni, co vy na to? Souhlasi datum?
@ouch Nee, to vazne neprijdes? Ale to bude vopruz, kamo, vzdyt na tebe se kazdej velice moc tesil, no jo, bracho.. tak hele, ale nekdy jindy, ju? Urcite!
@kokosovyorech pojd, vsichni vitani.
@nathalicatko Zdvorilostné pozvanie nedzi riadkami :p.
A jasaaan, skvelej napad, ty tricka! No, ale vis, ono ted maj v tiskarne takovou slevu, ze jako tri ceske Biřdz Ti natisknou za cenu tri a jeden slovenskej Birdz pak k tomu gratis. Tak jeste nemam presne premysleny, jak se dohodnem, kdo dostane kterou (CZE nebo SVK) verzi, ale pravdepodobne bude tombola a tak, souhlas?
jasne tombola bude super spestrenie programu
ale to pitie na účet Tomáša a admina sa mi páči
To byli časy, když jsme všichni bydleli v Praze!