Podla mna bolo paradne . Mal som kofolu zadarmo, prvykrat v zivote som bol na mestskej vezi v TT, zahral som si haluznu hru a pokecal s fajn ludmi . Tymto chcem aj vsetkych, co tam boli, pozdravit .
Ale nie, teraz vážne, v pohode bolo , s niektorými hovadami smiley: sa tam dalo teda, s väčšinou @pumaamravec bola naozaj taká akú som si ju aj predstavoval, ona jediná sa podobala sama na seba a ostatní ... ostatní fajn tamtá veža, tam mi bolo trocha blbě :s
vsetko bolo fajn, okrem fotografov... nenavidim ked ma niekto foti... (asi radsej nebudem chodit uz na stretka, aby ma nikto nefotil) ostatne bolo fajn
no ako tak citam nedocital som sa nic moc ja si raz spravim VIP stretko nepotrebujem tam vekovu skupinu 13, 14, 15... deti nic proti, ale s takymi si asi nemam co povedat (cest vynimkam).
@hajzelodkosti ..prepáč, ale ja som nemyslel nič osobné asi si to zle pochopil, sme sa hrali šarády, to je hra, kde niečo, alebo niekoho napodobňuješ, čo si vymyslíš, a keď sme sa nejak dostali na používateľov, tak si ma jednoducho napadol ty, lebo máš celkom charakteristický nick, a "hajzelodkosti" nie je také ťažko napodobiteľné bola to len hra
@murcatko super chapem ze to je len hra len sa zamyslam nad tym preco ako latrina? Ani ma to neurazilo len ma prvotne nasralo to prirovnanie...neber to osobne, ale ked si pomyslim na fakt, ze plno ludi to naramne potesilo a mohli si za mojim chrbtom robit zo mna picu to ma sere...som zvedavy ci by taky boli keby som bol pritomny...
@hajzelodkosti tak skúsil som aj splachovací záchod, ale ten nepochopili veď my sme sa aj navzájom napodobňovali a bavili sme sa na tom, a nebolo to nič, čo by malo niekoho ponižovať alebo zosmiešnovať, bola to len hra a nikto za tým jednoducho nehľadal nič hlbšie a neviem, čo myslíš pod tým "...neviem, či by takí boli, aj keby som bol prítomný" ak myslíš tú hru, tak neviem, či by ma tvoj nick napadol, keby si tam bol, ale nemal by som problém znova napodobniť ten záchod, jednoducho "hajzelodkosti" to je ako napodobniť záchod - hajzel, a kosť
@murcatko nie bavim sa o tom, ze daktory sa natom vnutorne ukajali o tom som pisal .... ale jebat nato....keby si chapal ten nick a poznal ma v zivote by ta nenapadol zachod...neriesim to uz....berem to tak, ze sa deti zahrali
@hajzelodkosti ježín, veď tak to aj malo byť deti sa zahrali, bola to len infantilná hra, neviem, prečo tam hľadáš niečo viac skús si predstaviť, ako má niekto nejako napodobniť "hajzelodkosti" ľuďom, ktorí ťa moc nepoznajú, bez toho, aby si nenapodobnil záchod.. *thinking*
tak prepáč, nechajme to tak, ja som si myslel, že ťa to poteší, keď ti poviem, že sme ťa spomenuli na stretku a nebolo to vôbec v zlom...
@murcatko no ved to keby sa radsej staral kazdy o seba...na kazdom stretku ma rozoberaju jak keby som bol daco extra...a raz ked som bol na jednom tak nikto ani necekol to fakt milujem a potom mi tu mala pica nadavala, hlavne ze z hentoho stretka zdrhla...
@501 a co by som tak asi robil? Prepac ale nebudem sa stretavat s ludmi s ktorymi si nemam co povedat, ked chcem stretnem sa s ludmi s ktorymi si mam co povedat a ktory ma zaujimaju.
stretko bolo úplne bohovské, úplne dobre som sa bavila..hlavne keď sme na tom zelenom kopci hrali šarády@murcatko nemal chybu keď napodobňoval sáčok a lienku i keď mne sa nechcelo nič napodobňovať..ale akože fakt dobré pri tom konci už som chcela odísť ich odprevadiť a ešte som musela niečo napodobniť ste ma nakonie donútili urobiť zo seba mníšku
heej a inak, tí čo ste tam ešte zostali, dokedy ste tam ešte boli a čo ste robili?
ale asi len do ôsmej, že? to vy, @murcatko a @tenpatic ste boli poslední, že? a ešte mi nepovedzte že ste niektorých odprevádzali na ten vlak o 20,20 do BA...lebo potom som bola asi slepá keď som ich v tom vlaku nevidela
@murcatko a čo spojíš sa so mnou a urobíme na konci leta ďalšie stretko v Trnave? a inak, došla ti potom aj nakoniec @jogurtovakultura ?
Zatial najlepsie stretko na akom som doteraz bola, pacilo sa mi, ze sme nesedeli na jednom mieste ale aj isli do maxu, na kopec, najest sa... a tie @murcatko -ve sarady A @murcatko mal dobre napady kam ist Boli tu fakt uzasny ludia
a som rada ze vam moje muffiny chutili
@hangtime11 aj ty si bol taky akeho som si ta predstavovala
@frez No to by som isla, ale hocikedy okrem toho 20.8. to mam nieco veeelmi dolezite uz v plane a som rada ze sa kazdemu usiel muffin sice do niektorich som natalacila pol plechu
@501 mozno by s daktorymi bola...boli natom stretku ludia, ktorych by som urcite chcel spoznat osobne a hanbit sa nehanbim hovorit prave naopak, ale nebudem niekde kde sa necitim pohodlne, nebudem sediet s ludmi, ktory si asi mozno myslia nieco o mne, ked to tak nie je teda chcem tym povedat to, ze si o mne nieco myslia a nepovedia to, povedia ale iba tu, tolko asi k tomuto
@hajzelodkosti och,no hej,to sa musí uznať a koľko detí sme to spolu mali? spomínam si len na cy3ahu každopádne,teším sa,keď náhodou bude také VIP stretk
@owad aj ja ale viem ze ich bolo viac to sa stava deti odrastu a vykaslu sa na rodicov vsak su prazdniny tak dojdi do BA a mozme si spravit aj one s pedallom samozrejme
@frez hej a tuším vám s tým pomôžem aj ja lebo aj ja som sa dohodla s murcatkom že to s ním spravím ach toto tak potom vyzerá, keď mám pokazený router a nechodím sem každý deň:´(
To bolo len cez 20 LUDI??? hahahahah....soda casu....skuste robit aspon nejaku reklamu cez Birdz...ale poriadnu ze TSky rozosielat, forum a tak...privital by sm BA...hej..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
93 komentov
@pajon - nevravím že bolo zle
@hangtime11 čo sa smeješ ja to myslím vážne
...a dali ste už niekde fotky dúfam že som tam fotogenický
no ako tak citam nedocital som sa nic moc ja si raz spravim VIP stretko nepotrebujem tam vekovu skupinu 13, 14, 15... deti nic proti, ale s takymi si asi nemam co povedat (cest vynimkam).
ja som ťa aj napodobňoval, takú kadibudku, chvíľku im to trvalo, ale tomáš ťa uhádol
uprimne cakala som nieco horsie...=E
@hangtime11 bolo super az na tu tvoju prisposobivost vsaaak??=D paan organizator...=D
ale nestazujemm sa..=D na kopci bolo super ked sme sa ,,hrali"...=D akoze saklik...=D ze martin??=D
tak prepáč, nechajme to tak, ja som si myslel, že ťa to poteší, keď ti poviem, že sme ťa spomenuli na stretku a nebolo to vôbec v zlom...
je mi dobre som spokojny (relativne, 85%spokojnosti )
@hajzelodkosti keď si myslíš že stretko bolo pre deti tak si na veľkom omyle však stretko bolo pre všetkých birdzákov
heej a inak, tí čo ste tam ešte zostali, dokedy ste tam ešte boli a čo ste robili?
ale asi len do ôsmej, že? to vy, @murcatko a @tenpatic ste boli poslední, že? a ešte mi nepovedzte že ste niektorých odprevádzali na ten vlak o 20,20 do BA...lebo potom som bola asi slepá keď som ich v tom vlaku nevidela
@murcatko a čo spojíš sa so mnou a urobíme na konci leta ďalšie stretko v Trnave? a inak, došla ti potom aj nakoniec @jogurtovakultura ?
a som rada ze vam moje muffiny chutili
@hangtime11 aj ty si bol taky akeho som si ta predstavovala