Po stretku, ktoré bolo nedávno v BB sme sa ja a hangtime11 rozhodli zorganizovať stretko v BA. Bude to 4.12.2010 o 12:30 pred starou budovou SND. Všetci ste vítaný Tak kto by prišiel?
@v3nty O tom som vedel, len som zistil až večer v deň stretka, že ste boli. Na dátum som zapomenul a na birdzi som nejak nezaregistroval nič o tom Nechutne rád by som tam šiel, len som si fakt nevšimol žiadny oznam. Vtedy som bolo vlastne viac v práci ako doma, tak sa moc ani nedivím, ale fakt ľutujem, že som nebol.
ono v BB nejaké bolo, akoto že som nevedela a chodím sem každý deň, hm a 4.12 no to je teda fakt blbý dátum, vtedy je v Žiline Falešní obvinení, to si v žiadnom prípade nemôžem nechať ujsť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
...just kidding
ja mozno hej
@malapohroma S ním by som sa veru rád stretol
@depropex no a kto povedal ze musi byt len jedno stretnutie cez celu zimu? mozme dat dalsie ked to bude tebe vyhovovat
Jasnačka.. Dorazím =P
@goth111 My si v BA spravíme stretko za dva roky, keď tam budeme. Okej sused, dohodnuté ?
to by som sa musel poprať a ja baby nebijem.........filip
@vsetkynikyobsadenedoboha faajn !
Nešiel by si??
ale cez to všetko... neviem možno hej
videl @66janica6 @pumaamravec
@jaro1991 ktorý má strašne dobré názory vo fórach... hlavne si oprav hrúbku v profile
@ahnk pôjdeš? šak niekoho presvedč nech ťa tam zaveze prosiiiim
@luna13 s tebou rátam na 100% ty tam proste budeš musieť ísť so mnou
@putin a ty ideš?
@zeriavka , @loveistheanswer pôjdete?
@dadooo nekomentujem
Aj tak nikoho nepoznam, koho som chcela vidiet som videla... a to mi staci...
tak je to teda zajtra?