budeme tam možno na kačín podla chuti sa dohodneme , niečo možeme poopekať kto chce kurz fotenia možem dať , a možme zobrať aj hud. nástroje a nehambite sa ja beriem gitaru tak podte bude sranda
@hangtime11 no ale vacsinu tych muffinou som natlacila do @freedomko -a alebo @pedall -a a teraz som si spomenula vdaka tebe ved ja som si ich odfotila musim ich sem dat do fotoalbumu nech vsetci co neboli na stretku zavidia
a k veci ked som snou bol vonku, ked som jej chcel pomoct tak jej hlaskou preco je to v devinskej bolo to ze "mama ma nepusti inam" tak sa normalne pytam ze ci sa uz nieco zmenilo....
a reprezeentativa birdzu je podla mna @tomas a nie ja ak o tom nevies...
@hangtime11 nepovedal si nahodou ze uz nic nechces organizovat? ze chces uz len chodit na stretko ale no mohli by sme zas nieco spravit ved tam bolo dobre a tentokrat upeciem nieco vacsie a lepsie
@pumaamravec - viem , povdal, ale tak to bolo dávno aj ja niečo potom už prinesiem musím ťa tromfnuť, ikeď tvoja kuchárska zdatnosť mi sadí laťku vysoko
@hangtime no nieco prines ved aj ty vies urcite dobre varit a ked chces navarim ti a nieco musime zorganizovat ked nam to tak ide a ani cestne tituly sme nedostali a ako sme sa snazili byt nenapadni, ze?
@vampiresister666 ale ty niesi technicky antitalent a samozrejme plagaty niesu potrebne ale no je to pekne
stavím sa, že aj tak nič z toho nebude =P raz to bolo pekné, že v Trnave ( či kde to bolo ) ale toto je už trocha kopírovanie nemyslíte ?? stratká by sa mali robiť každí rok a vždy na inom mieste ... birdz.sk je portál pre celé Slovensko a nie len pre Bratislavu a západ
@katusa14 chces aby nietko z BA orgaizoval stretko v KE ?to je trosku viac hlupe nemyslis ?
stretko 4.7. v TT bolo skvele... @pumaamravec ma informovala ze ho ide zopakovat... takze sa mam na co zas tesit a dovod tam ist znova... lebo sa mi totam pacilo...
nechcite aby niekto zo zapadneho slovenska robil stretko na vychode... alebo nebodaj v zahranici... vsetci maju moznost sadnut na vlak a ist kam len chcu.... @fxx ma napr. prekvapil... siel z dunajskej stredy do trnavy cez bratislavu kde som sa snim stretol a v ceste sme pokracovali spolocne...
hm...kebi to sadnut na vlak a ist bolo tak jednoduche , tak najbliesie stretko je dakde v londyne alebo parizi...ved "vsetci maju moznost sadnut na vlak a ist kam len chcu." zrejme nikomu nedochadza ze mladsie rocniki nemaju na to peniaze a nepustie ich rodicia poznam napr. jeden ceski web, ktori robi stretka aj na slovensku, a aj na vychode aj na zapade aj na strede. no..... a vzdi inde, v inej casti. a to je ceskiii web!!! ked uz slovenski nevie spravit stretka aj v inej casti slovenska, ako v tej kde ma sidlo a skade su vsetci co z nim daco maju spolocne tak neviem....... skoda
No ja nemozem od 7. do 18. a od 24. do 30. Planoval som organizovat v TT 20. augusta s @murcatko , ale ten sa mi nejak neozyva, tak z toho asi nic nebude.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@pumaamravec - vidíš tých amatérov ?
a dobre to dojebávaš, na tvojom mieste by som sa hanbil
a k veci ked som snou bol vonku, ked som jej chcel pomoct tak jej hlaskou preco je to v devinskej bolo to ze "mama ma nepusti inam" tak sa normalne pytam ze ci sa uz nieco zmenilo....
a reprezeentativa birdzu je podla mna @tomas a nie ja ak o tom nevies...
@vampiresister666 silno sa budem festivalovat
@vampiresister666 ale ty niesi technicky antitalent a samozrejme plagaty niesu potrebne ale no je to pekne
a mohli by sme dokončiť to čo sme začali na prvom stretku v TT.. resp. chceli sme začať ale nevedeli sme jako.. to domyslíme ešte cez ICQ..
"stretko sa bude konat 7.8. o 12:00 na zeleznej studnicke kde sa vsetci stretneme a pojdeme do prirody..."
aha.... a na zeleznej studnicke si kde?... v obchodnom centre?....
@46 myslim ze to je jedno ci mas 12 abo 20 bude haluz aj tak ^_~
njnj asi nie co...
stretko 4.7. v TT bolo skvele... @pumaamravec ma informovala ze ho ide zopakovat... takze sa mam na co zas tesit a dovod tam ist znova... lebo sa mi totam pacilo...
nechcite aby niekto zo zapadneho slovenska robil stretko na vychode... alebo nebodaj v zahranici... vsetci maju moznost sadnut na vlak a ist kam len chcu.... @fxx ma napr. prekvapil... siel z dunajskej stredy do trnavy cez bratislavu kde som sa snim stretol a v ceste sme pokracovali spolocne...