V poslednej dobe som tu častejšie čítal smelé reči ohľadne zorganizovania nejakého Birdz stretka. A odrazu nič... Tak sa vás teda pýtam, bude toto leto nejaké stretko?
stred... tam ma kazdy blizko a chodia tam aj v celku normalne busy teda z BA-..z vychodu som videla normlny bus asi tak raz ..naposledy som tam sla Karosou z roku 1800 uz ne
Tak zažil som už stretko z pokecu, kludne to skúsim aj tu, mi tu predsalen prídu tí ľudia "normálnejší".
Teraz pred nedávnom som síce mal ísť s pár ľudmi odtialto na fest, no to mi nevyšlo, ak ale bude organizované nejaké hromadné stretko v BA, môžte mi dať vedieť
@galinka to som chcela pocut a pripadne mozeme dat nejake stretko na kave v piatok ako rozcvicku chcem pocut viac o darcovi tulipanov a inych kvetiniek a tej skole si musim vybrat datum , kedy ta tam samozrejme pridem otrav..navstivit
@althinka Ja som v piatok na ceste na chatu za bratrancom a sesternicou (za predpokladu, že bude vedúci taký úžasný, že ma nechá odísť o niečo skôr z práce, inak to nestíham...)
Som velky skeptik, ked si myslim, ze sa napokon aj tak nic take nezorganizuje, pretoze v poslednej chvili zrazu nebude nikoho, kto by prevzal iniciativu? Natolko vas uz poznam, priatelia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
- emanuel. krásny muž.
@18miki18 iba ak budu cerstve rozky!
@assasins ja sa s chlapcami zblizovat nepotrebujem =D
NEROBTE STRETKO!
Teraz pred nedávnom som síce mal ísť s pár ľudmi odtialto na fest, no to mi nevyšlo, ak ale bude organizované nejaké hromadné stretko v BA, môžte mi dať vedieť
Stred slovenska - Banska Bystrica a hotovo!
keby bolo o niecom napevno rozhodnute a keby sli aspon dvaja ludia, co poznam, tak v poho..
@margera a ty odkial si?