Sorry ak to vyznie tupo...ale čo robíte na tých ,,birdz stretnutiach´´ ?
(nie že by som to odsudzoval, len ma proste zaujíma, ako to prebieha, o čom sa bavíte, či si pred tým píšete alebo sa tam len tak stretnete, nepoznáte sa)...atď
@poke čo si pamätám, tak si v nejakom fore, ak nie vo viacerých, hovoril niečo v tom zmysle, že už by sa mohlo zorganizovať stretko aj v blízkosti tvojho bydliska...
@poke to je dosť zvláštny pohľad. mne príde práve spoznávanie nových/cudzích ľudí ako jedna z najmenej nudných vecí teda, teraz naozaj nehovorím o birdz stretkách. ale všeobecne.
@veroniques áno, hovoril som, že je všetko odo mňa ďaleko ale do zátvorky som dal, žeby som aj tak neprišiel - ale ide hlavne o ten princíp, že keby som chcel ísť na nejaké stretko, tak nemám ako
@holandskasalama no, každý ma na to iný pohľad, ja som sa raz stretol s človekom z facebooku takže mám na to oprávnenú averziu a to sme si pritom písali mesiace vkuse!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
raz dávno som bol aj na oficiálnom stretku a tam sa sedelo v čajovni a bola to neuveriteľná nuda. myslím, že dosť veľa tých stretiek prebieha podobne
Ak si pamätám mylne tak sorry
@mm47 si tu dlho nebol
@holandskasalama no, každý ma na to iný pohľad, ja som sa raz stretol s človekom z facebooku takže mám na to oprávnenú averziu a to sme si pritom písali mesiace vkuse!
@tasha5 ale ide o princíp! všade mám ďaleko
@sugy1 Ď
@poke no jasne , ten vzdy !
superman sadol no.