Niekoho z tých z vas, ktorých aj odoberam najradšej (z tých, ktorí su tu stale aktívni) vsak mam asi Torpeda... @torpedo08 ...ale aj vela z vas, s ktorými som si vymenila aspoň par sprav - aj ked viem, ze odpisovanie sa skoro vždy zasekne na mojej strane, je mi to ľúto
Budem sa ti miešať do života, starať sa o teba aj keď nebudeš chcieť.
Jjj a chcem byt staršia lebo starší súrodenci, najmä bratia, robia to čo som napísala vyššie
@obsession jej ďakujeem, to je tak milé (vôbec by som nečakala, že ma niekto označí) Ty určite tiež! (si jedna z tých, ktorých odoberám a bola by som rada) ...ja súrodenca nemám a vždy som o nejakom snívala, takže by som bola určite za
@torpedo08 Lenže ja sa vždy snažím riadiť len emóciami a teba mám jednoducho najradšej Tak beriem teba za Birdz brata a @obsession za sestričku! Môžeme byť trojičky ...obsess tiež bude isto rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Birdz rodicia by sa z nas zblaznili
a to by mi velmi vyhovovalo
Aby som ho mohol biť po hlave, nech sa furt neopúšťa.
to surodencov sa vybrat neda, oni proste su ani tych internetovych
A ty @patrixo brat, ale nevlastný
Budem sa ti miešať do života, starať sa o teba aj keď nebudeš chcieť.
Jjj a chcem byt staršia lebo starší súrodenci, najmä bratia, robia to čo som napísala vyššie
Jasne, môžme byt trojicky
@na šamamka @mamka @mama @mama mia kde si????
hmm, ty investigátor