Ktorý/á z birdzákov/birdzáčiek je vám sympatický/á? V tomto prípade myslím, jeho/jej vystupovanie a prejav tu na Birdzi. Prípadne, ak ste sa videli v reáli, tak to môžte zahrnúť do celkového hodnotenia.
Ja budem aj"odvazna" a budem tagovat.
vystupovanim- @hetfrield-ma u mna plusove body za Rammstein, Bruna na profilovke, zato ze so mnou pride diskutovat ked nieco napisem o historii a najviac za mafianskych Bossov.
Nepoznam ho osobne, moc som sa s nim nebavila, nepoznam ho ale paci sa mi na nom vysie vymenovane.
@zrkadlovka-posobi ako zlate a citlive dievca ale tiez ju nepoznam, takze mi je ako vyssie spomenuty sympaticka vystupovanim. Raz by som ju chcela prehovorit aby isla nafotit moje"alter ego".
Ludia ku ktorym mam vztah- @Kakofonicka-lebo je to moja Birdz Friend Forever.
@Mielikki-severska bohyna a crazy rat lady. A je zlata a dobra a inspiruje ma a dava mi iny(lepsi)pohlad na veci.
@primitiv-lebo sa s nim da obcas pisat. (keby si odpisovala castejsie
a potom ludia co omielam v kazdom takomto forku...
@ ľudia ďakujem, toto si nezaslúžim
Neoznačujem nikoho, lebo ešte by som na niekoho zabudla a to by som si neodpustila. Dúfam, že oni vedia. (A ak je niekto na pochybách, tak pravdepodobne v tom pomyselnom zozname je. Lebo ak by neboli, tak by som im to už dávno dala jasne najavo )
@torpedo08 Tak ja sa ti aj tu podakujem velmi k dnesnemu prianiu, to je strasne mile, ze si si spomenul. Si okrem mojich rodicov jediny Aj ked ja meniny nejak neriesim, ale aj tak.
Asi prvý krát tu niekoho takto tagujem, no prečo nie. Sledujem to tu teraz dosť krátko, ale sympatické vystupovanie vidím u @dreyjir pôsobí tu tak zlato a usmievavo ale tiež trochu melancholicky, potom @evkasv u ktorej vidím takú prírodnú citlivú dušu. A aby som spomenul aj chlapov, dobré názory má @hetfield a @verdamt.
@azizi musim sa priznat ze mam na telefone aplikaciu co mi ukazuje kto ma meniny no a vzdy ked ich ma niekto kto viem ako sa vola a komu si myslim ze mam zapriat tak zaprajem a som potom rad ak to potesi
@vitocorleone ty si kjut a to sme sa kedysi polohanblivo v takychto anketach seriozne oznacovali
Toto je popchnutie pre vsetkych nesmelych birdzakov a birdzacky! Napiste svojim crushom na B, mozno vam po case budu masirovat bolave nozky alebo chystat dobru veceru na konci dlheho tyzdna :S
Sympatickí sú mi birdzáci, ktorí dokážu byť efektívne vtipní... hlavne Pubert ma zvykne dosť často rozosmiať. :S
Potom ľudia, ktorí píšu rovnako odvecné blogy ako ja. Tých je tu už v súčastnosti žalostne málo, ale nedá mi nespomenúť Shawty! : )
A ešte Evka, pretože mi svojimi starosťami niekoho pripomína... a vlastne trochu aj mňa samotného.
z tých ktorých osobne nepoznám je to : skvrnka, hellium (aj keď my sme sa videli už ale nemali sme na seba priestor), h8u, lenkaska1, patriska, danerine, grietusha, arywian, kakofonicka, marleymt, firestorm, poke, fakecocacolazero, nats... napríklad
a z tých čo som aj spoznal : forte, zrkadlovka, mayben, antifunebracka, nicmanenapada, tikalok, piotra, flusica, midnightlady, tunidlo, vladqog, piter09...napríklad
@nespiacakraska ja nemôžem za to, že si sa tu tak rýchlo vyjadrila! a som ťa tu nemohla označiť, lebo potom by som musela mnohých ďalších a to je priveľká zodpvednosť!
dzizs, takto zhlavy: mezomus, pubert, mayben, zrkadlovka, petusik(fakt nejdem hladat nick, ale ta co chodi s ceciakom!), napadla mi aj helium, ale s tou som zazil nazivo extremne faux pas, chyba na mojej strane!
torpedo, hovado, nowinou, husky. moc ich uz sem nechodi jasneee: @koka tu musim otagovat, co, ak sa sem niekedy vrati!
a este si spominam na jednu babu, akurat neviem nick, studovala nieco s porodnou asistenciou? uz dlho rozmyslam nad nickom, urcite sem chodila 2012 a skor... @pubertslatinocelny poradis?
Tak viaceri, len cisla nepisem, lebo nepamatam, tak ani netagujem napr. torpedo, azizi, lenkaska, nespiacakraska, petushiq, mayben, h8u, wewo, dreyjir, lawey, bebekex, kakofonicka, ririnavy, hellium, pubert, istsinka, feelagain, gitarista - toho aj osobne poznam atd....ak som zabudla, tak sa ospravedlnujem
A pre mňa sú naj mayben, piotra, skvrnka, forte, lawey, hellium, bebekex, mezomus, melancholik, tikalok, antifunebracka, mielikki, fakecocacolazero, midnigtlady, h8u, nicmanenapada, tunidlo,... Určite som dákych zabudla alebo som sprznila nicky ale tak ja si velmi nicky nevšímam, skôr fotky
Dakujem tým birdzákom čo ma tagli, potešili ste ma no mne sú sympatickí napríklad @Mayben , hlavne jej statusy o tom aké hlášky dáva Bíb ma bavia na @Inspireflow je mi sympatická jej záľuba písať poéziu, @Aventine je čo sa týka úzkosti a týchto psycholologických vecí podobne natom ako ja, zrejme by sme si celkom rozumeli a niekoľko dalších, na ktorých som teraz možno zabudol.
Vacsinu tych, co poznam osobne (ak som sa s tebou stretla opakovane, asi mi nevadis ) plus vsetkych tych, s ktorymi interagujem tuto, mimo tych, s ktorymi moje interakcie pozostavaju prevazne z fraz "trepes sracky" a "wtf"
Mne by asi trosku aj slzicka kapla z tohto fora ja som sa nejako extra v takychto forach neobjavovala a kolko ludi ma tu teraz spomenulo, to ma neskutocne prekvapilo a potesilo teraz musim bezat ale neskor pridam aj ja nejake nicky
Ďakujem @riddler aj ty si mi sympatický aj mimo toho, že si ma tagol teda
A @mayo911 teba som si tu doteraz nevšimla, ale kukla som statusy teraz a vyzeráš byť fajn
Mne sú sympatickí všetci, ktorých som stretla naživo a to by bol teda dlhý zoznam!
A ešte aj veľa tých, ktorým som tu za tie roky ohviezdičkovala príspevky,fotky,blogy,statusy.
@aventine mňa si nevšíma nikto tak minimálne čo sa týka psychologických vecí by sme si rozumeli, pokiaľ by som práve nechytal sociofobický záchvat a nebol ticho
@mayo911@mato97@mariquittka@obsession@zelinka Jej ďakujem vám hrozne moc, to je tak milé Ja som na Birdzi už viac než 11 rokov, no nikdy som nebola v podobných fórkach označovaná, tak ma to teraz naozaj extrémne prekvapilo a potešilo. Ja som si myslela, že som tu úplne taká nevýrazná, nenápadná, že si ma tu nemohol nikto ani všimnúť. Tak ešte raz vám veľmi ďakujem!
@mariquittka@obsession@zelinka myslím, že vás už dlhšiu dobu odoberám všetky (ako som spomínala v @11 ), takže vy ste mi tiež hrozne sympatické!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
vystupovanim- @hetfrield-ma u mna plusove body za Rammstein, Bruna na profilovke, zato ze so mnou pride diskutovat ked nieco napisem o historii a najviac za mafianskych Bossov.
Nepoznam ho osobne, moc som sa s nim nebavila, nepoznam ho ale paci sa mi na nom vysie vymenovane.
@zrkadlovka-posobi ako zlate a citlive dievca ale tiez ju nepoznam, takze mi je ako vyssie spomenuty sympaticka vystupovanim. Raz by som ju chcela prehovorit aby isla nafotit moje"alter ego".
Ludia ku ktorym mam vztah-
@Kakofonicka-lebo je to moja Birdz Friend Forever.
@Mielikki-severska bohyna a crazy rat lady. A je zlata a dobra a inspiruje ma a dava mi iny(lepsi)pohlad na veci.
@primitiv-lebo sa s nim da obcas pisat. (keby si odpisovala castejsie
a potom ludia co omielam v kazdom takomto forku...
A koho som oznacila zle, moja chyba...
@nespiacakraska čo sa týka hudobného vkusu
@torpedo08 mam rada
a potom su tu moje birdz lasky @nespiacakraska a @yacopsae , ku ktorym som obcas (ok, casto) zla a neznesitelna, ale to preto, ze ich velmi lubim
a ofc moje zeny @purenarcissism a @kurtka
ale istotne je tu viac takych ludi. ked som niekomu skomolila nick, tak sa ospravedlnujem.
a dakujem kazdemu, kto ma oznaci/l, taky @hetfield bolo prekvapko
@bebekex ofc
Neoznačujem nikoho, lebo ešte by som na niekoho zabudla a to by som si neodpustila. Dúfam, že oni vedia. (A ak je niekto na pochybách, tak pravdepodobne v tom pomyselnom zozname je. Lebo ak by neboli, tak by som im to už dávno dala jasne najavo )
Ja veľa srdieckujem ľuďom, ktorí sú mi sympatickí, takže kto si to všimol, tak ten vie
Vnímam ich ako príjemných ľudí a pôsobia inteligentne! Dúfam, že aj v reáli sú takí!
Toto je popchnutie pre vsetkych nesmelych birdzakov a birdzacky! Napiste svojim crushom na B, mozno vam po case budu masirovat bolave nozky alebo chystat dobru veceru na konci dlheho tyzdna :S
Potom ľudia, ktorí píšu rovnako odvecné blogy ako ja. Tých je tu už v súčastnosti žalostne málo, ale nedá mi nespomenúť Shawty! : )
A ešte Evka, pretože mi svojimi starosťami niekoho pripomína... a vlastne trochu aj mňa samotného.
a z tých čo som aj spoznal : forte, zrkadlovka, mayben, antifunebracka, nicmanenapada, tikalok, piotra, flusica, midnightlady, tunidlo, vladqog, piter09...napríklad
A ľudia z vďačnosti-
Aj ty mne
» hips.hearstapps.com/hmg-prod.s3.ama... *
torpedo, hovado, nowinou, husky. moc ich uz sem nechodi jasneee: @koka tu musim otagovat, co, ak sa sem niekedy vrati!
a este si spominam na jednu babu, akurat neviem nick, studovala nieco s porodnou asistenciou? uz dlho rozmyslam nad nickom, urcite sem chodila 2012 a skor... @pubertslatinocelny poradis?
okrem @daciana teba fakt nemusim
, » birdz.sk/lilluska228/...
?
A pre mňa sú naj mayben, piotra, skvrnka, forte, lawey, hellium, bebekex, mezomus, melancholik, tikalok, antifunebracka, mielikki, fakecocacolazero, midnigtlady, h8u, nicmanenapada, tunidlo,... Určite som dákych zabudla alebo som sprznila nicky ale tak ja si velmi nicky nevšímam, skôr fotky
A @mayo911 teba som si tu doteraz nevšimla, ale kukla som statusy teraz a vyzeráš byť fajn
@avantgarda Tak to ma ani trochu neprekvapuje. Je o mne už dávno známe, že som sympatický.
Mne sú sympatickí všetci, ktorých som stretla naživo a to by bol teda dlhý zoznam!
A ešte aj veľa tých, ktorým som tu za tie roky ohviezdičkovala príspevky,fotky,blogy,statusy.
A to by dopadlo, by sme sedeli ticho oproti sebe a hanbili sa
A za seba: drvivá väčšina tých, ktorých poznám osobne. Z tých, ktorých som zatiaľ nemal tú česť spoznať osobne: @Patrixo @Weronna @Narazuvzdornaa @E.milii @Naturalis @Ives @Mousisitka @Artlover a určite som ešte na niekoho zabudol
@mariquittka @obsession @zelinka myslím, že vás už dlhšiu dobu odoberám všetky (ako som spomínala v @11 ), takže vy ste mi tiež hrozne sympatické!