sorry ze som zas opozdena ale nepisal v nejakom fore tomas ze na birdz musime do isteho casu priviest 5 "kliciacich semianok" a dostaneme tricko zadara ci nie? zas som mimo ze? no to neva aj tak toto forum zalozim
ja neviem ci je to pravda ale jeden nemenovany clovek na BIRDZi mi povedal ze birdz je v minuse a nema skoro ziadnu navstevovanost a tak tomas zhana ludi aby nas tu bolo vela tak asi preto si vymyslel hento ze 5 kliciacich semiacok ..
inak ja by som si radsej to tricko kupila lebo neviem preco ale tc stupa nejak pomaly v poslednej dobe a tych co som tu doviedla a niektori aj normlane pisu blogy a su tu takmer rok a stalke len hladaju cestu takze kym budem mat 5 kliciacich semianok bude nmi tricko birdz ukradnute lebo sa uz budu nosti strieborne kombinezi
juuu diki za info tomas du´fala som ze tymto niekoho vyprovokujem
a s tym vzorcom hej to by potesilo priznavam ze si to raz za cas pozriem a mam radost ked je to vyssie ako naposledy ale v poslednej dobe śa nejak zaseklo
9. este by ma zaujimalo ci ti ide fakt iba o kvantitu alebo o kvalitu ... je nas tu ´plna prdel a s toho asi 100 daco robi .. a ti pomaly odchadzaju ... ale na co je stranka kde sa clovek iba zaregistruje ??
( ja do nikoho nerypem ani nic ja som to len pocula tak sa pytam )
@9 aha! a ja ze ako to ze za poslednych 6 dni mi stuplo len o 5 bodov? Ale no, @Tomas mohol by si zverejnit aj niekde, ze ake tajne cislo musim mat aby som ziskal dalsi status. Nejaku tabulku, alebo daco take...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
či táram?
Ale idem zháňať aj ja.
Ale áno - návštevnosť má klesajúcu tendenciu
@7 zmenil sa vzorec vypoctu a vyzera byt trochu velmi prisny... asi sa vratim k staremu vzorcu na vypocet TC...
NIKDE NIE JE OFICIALNE VYHLASENA SUTAZ, ze ak privedies 5 kliciacich semienok... Mozno to bude 5 na dobrej ceste, alebo 5 hladajucich cestu...
a s tym vzorcom hej to by potesilo priznavam ze si to raz za cas pozriem a mam radost ked je to vyssie ako naposledy ale v poslednej dobe śa nejak zaseklo
( ja do nikoho nerypem ani nic ja som to len pocula tak sa pytam )
HALOOOOO PROSIM O ODPOVE smiley: