Ja to tričKo faKt chcem ale som strašne lenivá a oKrem toho mám smolu na toto aby som naKecala 5 ľudí a vyrobila z nich niečo dobré a taK nemôžem si ho proste Kúpiť?
Choď do hociktorej FOTOLAB predajne a tam ti to tričko urobia za 300sk - len si musíš priniesť čo chceš ako potlač - a logo birdzu sa dá stiahnuť v tiráži.
ja nie som lenivá, len akosi nemozem tych 5 ludi nahrabat...nikto v mojom okoli nema zaujem..teda jedneho cloveka som zohnala..otazne je, ci sa vypracuje na potrebnu uroven..a uz si pripadam jak Jehovista, ze kazdemu pisem a rozpravam mu, ake je to tu skevele /co je pravda / a co tu vsetko je....
pozri, nech vas potesi ze triciek je vela, vela ludi je lenivych, takze je mozne ze aj 2-3 mesiace bude trvat sutaz, kym sa nazbiera 333 ludi, co najde 5 ludi na dobrej ceste...
noo KlasicKé sú super ale ten nápad "BIRDZ letí" to sa mi tiež vidí a aj cez moju lenivosť sa budem snažiť zohnať normálnych ľudí viac-menej NIE Z POKECU i Keď zaregistrovaný tam je asi Každý
presne, alpynus má pravdu, ja mám 5 tričiek star wars...stačí si vyrobiť v pc vlastné logo birdz, vytlačiť a podľa toho si spraviť potlač na tričko od číňana
jooj ja cem velmo to tričko...ale som sa rozhodla že im viete čo....ja som sice nahrabala päť ludi ale ta sa mi nechce nič robiť preto že boli na dobrej ceste ccs
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@4 ideme si dať urobiť naše sny?
podla mna su dobre klasicke tricka birdz...
A nikdy ma to nelakalo
Ale tiez som lenivy zhanat dalsich ludi
Kto má číslo na Spielberga?
A nestačí brucho?
Hej, to je nápad, kúpim si triko a potom si zaplatím za to, aby som si tam šmaril reklamu ....
Skôr som myslel birdz ako sw ...
a za to cba som zbytočne neplatil
@blejdy222 ďaKujem zlato