napadlo ma ako este pomoct birdz.sk takze: mam moznost v nasej rodinnej firme natlacit tricka birdz pre tych co si objednaju ked to bude malo kusov tak sa to bude riesit lisovanou tlacou.... ale ak to bude viac ako 100 ks bude to riesene sietotlacov... py
Websterko, paci sa mi to, vyrobne naklady su u teba nizsie, ako tam kde som tricka daval robit doteraz. Ale neriesil by som objednavanie cez forum, lebo v tom bude totalny bordel. Asi spravim nejaku kampan a formular, kde si kazdy bude moct objednat a zaplatit a potom povedzme o 2 tyzdne sa daju vyrobit napr. 100 kusov (alebo aj tisic, nech rok mame na hosting to by bolo super a naraz sa rozoslu postou.
ludia kaslite ze lacne tricka v cene mate zapocitane najkvalitnejsie tricka od firmy adler proste neznicis triko tak rychlo jedien ak ho rozstryhas ja som si vytlacil pre seba triko davnejsie asi pol roka lezem v nom kazdy den a totalne v pohodke tak nevymyslajte a pre takych andrzancov ako ste vy neni problem nejake tanga dokazeme potlac hodit na cokolvek napriklad hrncek nohavice co sa tyka triciek pracujeme len zo 100% bavlnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov