no neviem, ale mne sa tento mecsiac nepacil nikto nejak extra...to som zvedava, kto to nakoniec vyhral....vlastne, ani nie, lebo sa mi tam nikto nepacil, vsetko na jedno kopyto
ja podla tomasa usudzujem ze vyhrala nejaka blbost jak to povedal...inak by som typoval zase gabosh alebo stephan lebo jeho si uz ludia automaticky pustia
len hovorim, ze v prvom aj druhom kole boli jasni favoriti, ktori vyhravali takmer celu dobu sutaze, skor sa menili ine miesta... v tomto kole jasny favorit nebol... bolo viac silnych ludi, nikto vyslovne neviedol... a stalo sa cosi prekvapive
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
inak vysledok ma prekvapil asi najviac so vsetkych kol...
tu je anketa s TOP 10
» www.birdz.sk/forum/kto-vyhra...
len hovorim, ze v prvom aj druhom kole boli jasni favoriti, ktori vyhravali takmer celu dobu sutaze, skor sa menili ine miesta... v tomto kole jasny favorit nebol... bolo viac silnych ludi, nikto vyslovne neviedol... a stalo sa cosi prekvapive
tak tipujte prve tri miesta
LOL!!!!
kvoli nazvu by som povedal takto
Môj 1. SEX od Murčatka--- názov robi divy ako v minulom kole orno z vrátnej (ktore skoncilo na druhom mieste)
druhe miesto by som povedal ten Peteerko
a tretie? No jogurtova...