Zdravicko, napadla ma taka otazka, ci je mozne pridavat videa do "mojej" TV aj napr z youtube linku, kedze skoro vsetky mam uz upnute tam, a teraz zase vsetky uplodovat sem, to by bola dost unava .
@7 nooo jasne, to bys a dalo, ale tak potom Birdz TV trochu straca svoj vyznam . Ja som sa prave vytesoval, ze konecne si to trosku zeditujem a popridavam videjka, ale ked kazde musim stahovat a potom znovu posielat.. radsej si pockam kym bude dorobena aj funkcia ze "vlozte link"
Ako potom zabranis ludom v tom, aby sem nepridavali videa, ostatnych ludi? Zapaci sa mi nejake video a tak si ho sem hodim len pomocou linku na YouTube. Server BIRDZu to pekne za ludi stiahne, prerata na velkost flashoveho prehravaca na BIRDZ TV len preto, aby tu tym ludia porusovali pravidla? Jedna z mala veci, ktorymi sa da ciastocne dokazat autorstvo videa je to, ze mas to video, ktore je na youtube ulozene v povodnej kvalite v pocitaci.
@psychonaut embed kod (birdz tv embed, alebo youtube embed) si mozes vlozit vsade (ceknito.sk embed nejde, lebo ho maju dost nevalidne spraveny a nas ochranny system proti utokom cez formular proste nepusti ceknito, maju svoj player podobne urobeny ako mi, a nie je problem (asi za 20 minut upravit embed kod, aby bol validny aj som im o tom napisal) ale maju to asi v ...
@psychonaut - inak odpisal som na ts. ako mozme tutu situaciu vyriesit...
@9 ano, ja chapem logiku ze preco tam taka funkcia nie je. Video ostatnych ludi moze pridat tak ci tak (proste upne ine video z kompu). Kedze v pravidlach je ze len vlastna tvorba, to vylucuje argument ze uploadnem si ake sa mi paci. Pripadne by editor mohol klobasy proset mazat .. ale chapem ze s tym linkom by to bolo narocne a ludia by to nezvladli a zacali tu pastovat klobasy
@10 dakujem este raz, a cenim si individualny pristup. Odpisal som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@mayo
Cize postup je taky, ze musim si z youtube stiahnut spat to video, co sa mi asi stiahne v uplne grcnej kvalite a upnut ho sem?
Dik.
@psychonaut - inak odpisal som na ts. ako mozme tutu situaciu vyriesit...
@10 dakujem este raz, a cenim si individualny pristup. Odpisal som