Chodili ste už s nejakým človekom/nejakými ľuďmi z Birdzu ?
Ak áno, spoznali ste sa na Birdzi, alebo ste zistili, že má Birdz až keď už ste sa poznali, alebo ste sa poznali dlhšie osobne aj na Birdzi, alebo hocičo ? Napíšte svoje príbehy !
Ja som nikdy neverila v spoznanie sa cez internet, trocha som sa smiala párom, čo sa tak spoznali...
Napísala som blog o ideálnom chlapovi. Ozval sa, chvíľľu sme si písali, trocha mi bolo ľúto že je v Prahe, lebo uznal, že triceratopsy sú super, potom sa vrátil, šli sme na "pivo" and thaaaat escalated quickly.
s jedným som sa tu zoznámila... začali sme si písať keď mi nejaké fotky a blogy okomentoval, potom ma prišiel pozrieť do TT .. ráno prišiel a poobede sme už boli jasný chodili sme spolu až sme dochodili.... pekné časy to boli... a jeden sa zaregistroval kvôli mne ...
ňooo... s @horsiq -om som sa tu spoznala a ták... 4 mesiace nám vydržal vzťah teraz sme len takii..kamarátkovia ......a akurát spii v mojej postielke! CHajzel! chápeš to?! cez deň!!!?!!!!!! (prepáč, potrebovala som sa posťažovať )
Spoznali sme sa normálne a on tu už ani nebol aktívny dlho, len potom som mu poslala nejaký blog z B a zistil, že tu chodím a občas sa sem prihlási. A píšem teraz z jeho nicku.
@tosom ako už určite dobre vieš, chodila som tuto s horšom horsiq-om nejaky ten cas, zhruba tych 1,5 roka a s fajlo-m dva krat, raz myslim mesiac a druhy raz circa 3 mesiace...
a aj teba mam ptorebu ratat do tejto statistikyyyyyyy ako mojho nununu.!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
ja viem (ach) nie som vtipná
inak,ňä
a ehmm.. dajme tomu, že áno, ale viac sa k tomu vyjadrovať nebudem.
3 som na birdzi spoznal, 1 sa naň registrovala po tom čo som ju spoznal naživo.
... a nebolo to zlé rozhodnutie...
Ja som nikdy neverila v spoznanie sa cez internet, trocha som sa smiala párom, čo sa tak spoznali...
Napísala som blog o ideálnom chlapovi. Ozval sa, chvíľľu sme si písali, trocha mi bolo ľúto že je v Prahe, lebo uznal, že triceratopsy sú super, potom sa vrátil, šli sme na "pivo" and thaaaat escalated quickly.
počkááááááť.....a to kde by som potom písala blogy o frajerovi?
a nemôžem ani písať blogy z mojich fejkov lebo on ich všetky pozná (ach) celé zle!
MkaMka
už len preto, lebo som nikdy s nikým nechodila, ak sa nerátajú tie dva dni v tretej triede na základke
ale jediný človek, čo kedy prejavil o moju osobu vážnejší záujem ako náhodní pokrikujúci bezdomovci, sem chodil
a aj teba mam ptorebu ratat do tejto statistikyyyyyyy ako mojho nununu.!