Vyšli ste si niekedy s niekym z Birdzu, ako že, bolo z toho tu aj nejake reálne kamarátstvo, alebo dokonca vzťah?
Je to vaša osobná vec, nehľadám nikoho, len ma to zaujíma.
myslim ze za tych 9 rokov co som tu (och, kolko premarneneho casu), som bola na 3 birdz rande a jedno z toho sa potom prenieslo do vztahu, ale kamaratskych stretiek bolo ovela viac a mnoho super ludi som takto spoznala
posledne 4 roky sa 90 percent ludi, co som spoznala, vyskytovalo na birdzi 10 mesiacov som chodila s birdzakom, a teraz uz nejako nemam potrebu sa stretavat s niekym novym odtialto
hej, spoznala som tu pár super ľudí nie na počet veľa, ale sú z toho dobré priateľstvá a aj nejaké najlepšie priateľstvá. Aj dnes idem na obed s birdzáčkou
a vzťah nie... a to ani moc nechcem odtiaľto
co ja viem... vacsinou to boli take prijemne nahody @milgamman som stretol v buse @delica sa vyskytla na koncerte na ktory povodne nemala ist @tomkov som tiez len tak zahliadol a nebol si isty ci to je ona
No stretla som plnu rit ludi odtialto, aj jeden na jedneho som bola na nejednom stretku, ale to nikdy nemalo byt rande dzizs nesla by som na rande z Birdzu, lebo kde by som potom mohla pisat statusy o tom??
asi pred 4-5 rokmi som tu spoznala človeka, s ktorým sme sa stali veeeľmi dobrí kamaráti, paradoxne sa nám nikdy nepodarilo stretnúť ale znamenali sme pre seba veľa. Niečo sa ale stalo a už hooodne dlho nie sme v kontakte .....
@delica Lebo som rozkošný? ALe pravda, no, zatiaľ som sa ti moc nevenoval. Keď mňa už ani písať si s nikým nebaví, dokonca ani s tými, čo ma zaujímajú. Sakra.
Nie, však načo. Birdz neberiem vážne, však tú poväčšine chodia tak divný ľudia, že sám si potom pripadám normálny. A čo viac, pomáha mi to pri liečení depresií. @ego_cogito
bola som asi s dvomi chalanmi odtiaľto vonku, asi raz alebo dvakrát, neviem, a neviem tiež, či ešte teraz vôbec existujú
a potom na jednom birdz stretku
a ešte na jednom výlete s birdzákmi
a potom ešte v roomkach som bola s náhodnými birdzákmi, ale niektorí fakt netuším ani kto boli
no kontakt neudržiavam s nikým, lebo ja toto neviem, a neznášam si písať na nete, ale von by som išla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Ale poznam vdaka bircu aj dalsich super ludi a vlastne by som ich nazivo chcela spoznat viac
ja som asi moc staromodny, ale narande takto cez net som este nebol...
Ale tak že typicky online bez fyzickeho prvopociatku to vobec...
A dal mi aj schopnosť sa povzniesť nad určité veci a tak. Nebanujem, že som sem prišla.
Ale najsuper cloveka mi birdz dal frajera
a vztah-pokus o vztah mi tu nevysiel iba raz (viac som sa o to nepokusal) ale do dnes sme dobri kamarati a som za to rad
a vzťah nie... a to ani moc nechcem odtiaľto
ale udrzujem vztah s par
a naj cloveka, ktoreho mi Birdz dal je samozrejme @willbebetter
a @bebekex
a par rande som mala, ale zvycajne dopadli katastrofou...
najhorsie bolo to posledne stretko
ale inak fajn, ale uz to tu ani moc neriesim
@delica Ani mňa?
lebo som myslela ze neprijemna DD
@staphylococcus
a potom na jednom birdz stretku
a ešte na jednom výlete s birdzákmi
a potom ešte v roomkach som bola s náhodnými birdzákmi, ale niektorí fakt netuším ani kto boli
no kontakt neudržiavam s nikým, lebo ja toto neviem, a neznášam si písať na nete, ale von by som išla
@matiarka jasné, že si kamoška!