urcite by som chcela nejaku zmenu, keby to bolo zadara, ale stravene hodiny u kadernika, vizazistov a stylistov nepovazujem za skvely den ale za pohromu....neprihlasila by som sa!!!
@romscho všetko sa robí z nejakého dôvodu, nič nie je len tak, to je moja teória
nepovedal som ani slovo, že by to nebol projekt alebo že by to bol zlý projekt
každopádne by som túto diskusiu nedával, keďže ešte v podstate nie je nič jasné. Načo sa pýtať, keď ľudia nevedie, o čo presne ide, aké sú kritériá, koho vyberú, ako to bude prebiehať, kde to bude, čo z toho, aké sú podmienky, bude to vôbec?
vynára sa čoraz viac otázok. asi si chcel spraviť prieskum, či bude záujem, či...?
noo asi by som aj mala zaujem.. teda neviem ci by som chcela byt na fotkach nenamalovana (pred upravou) pred celym slovenskom, ale sak inaaac hodilo by sa nieco spravit s tymi vlasmi atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
No jasné že my...taká otázka, to čo by bolo, keby si ty platila
Inak si pobavil
so zoznamkou čo?
@7 Laciskoo tak pošlem ti prihlasovací formulár pošli TS-kou email
@6 tak ide o kompletný den, nikto ťa nebude trápit
@5 prihlás sa
@Fxx to stále pokračuje
ved je to projekt ako každý iný, ako je MISS birdz alebo niečo podobné
nepovedal som ani slovo, že by to nebol projekt alebo že by to bol zlý projekt
každopádne by som túto diskusiu nedával, keďže ešte v podstate nie je nič jasné. Načo sa pýtať, keď ľudia nevedie, o čo presne ide, aké sú kritériá, koho vyberú, ako to bude prebiehať, kde to bude, čo z toho, aké sú podmienky, bude to vôbec?
vynára sa čoraz viac otázok. asi si chcel spraviť prieskum, či bude záujem, či...?
Máte záujem? DD
to by som sa rad spytal @tomas a