Máte radi Birdz, často sem chodíte, dokážete sa tu pobaviť, niečo sa vám tu nepáči, chystáte sa odhlásiť, či tu ešte ostanete dlho, odporúčili ste niekomu Birdz alebo sa len chystáte, píšete blogy, máte radšej diskusie či ankety, vkladáte fotky alebo vide
No bohuzial sa ta to stalo moje oblubene zabijanie volneho casu ... Nenavidim to tu a predsa sem chodim Najprv nadavam a potom nie... Je to pre mna ako fb :/
Chodila som sem rada, ale teraz ma to tu už znudilo, tak sa sem kuknem tak raz za týždeň , a birdz hmmm... je tu pár!! normálnych ľudí, s ktorými sa dá porozprávať aj v reáli, ale väčšinou sem chodia zakomplexovaní škaredí závistliví ľudia, čo chcú každého len silou mocou nasrať ...a na birdzi sú najlepšie blogy a niektorí používatelia
zacinam ho mat raad.. a to hlavne kvoli niektorým hláškam či komentarom. Ked sa clovek po cas dna nema na com poriadne zasmiat zapne Birdz a o zabavu je postarane a úsmev na tvary je zaručeny
Zaregistrovala som sa tu pred vyse rokom a nelutujem ...nasla som si tu kamarata, obcas si pisem s celkom fajn ludmi a navyse mi tu uz raz aj niekto poskytol pomoc ...a je to tu celkom fajn kratenie casu a obcas aj zabavy
mám rada B...i keď je tu mnoho chýb, ktoré by bolo dobré opraviť...ale inak ma to tu baví...len nechodím sem už moc často..takže, keď po dlhej dobe sa prihlásim, tak sa dosť zdržím...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Chodím si častejšie a častejšie. Niekedy sa dokonca ani neodhlasujem, birdz som ešte nikomu neodporúčala nepokladám to za potrebné.